توصیه ی کاملا اشتباهی !! سونی کمپانی بسیار بسیار بزرگی هست که مثل بقیه برند ها فراز و نشیب زیادی داشته ولی دلیل نمیشه همچین توصیه ای رو بکنن .از اين رو برخي از شركتهاي فروش اين برند به خريداران توصيه ميكنند كه از خريد لپ تاپ سوني پرهيز كنند.
درسته سونی یک سری پر ایرادی به نام CS رو تولید کرد و تا حدودی اعتبارش رو سر تولید این سری از دست داد ولی دلیل بر بی کیفیت بودن برند نمیشود ، اینها همش بازیهای تبلیغاتی هست ، اگر کیفیت درجه 1 و بی نظیر میخواهید از سونی نمونه اش سری Z .
سری CS تا جایی که من میدونم مشکل پردازنده نداره ولی فن رو درست میگه ، از هر 3 دستگاه 2 تاش به مشکل خرابی فن میرسید بین 9-12 ماه استفاده .غني ابادي مسول فروش شركت مدرن سامانه پارسmsp كه يك شركت فروش وارايه گارانتي وخدمات پس از فروش است مدعي است سري سي.اس csلپ تاپ هاي وايو(سوني ) دچار مشكل فن، سي پي يو هستند وبه همين دليل قطعه يدكي فن دستگاه مذكور ناياب است
اینها سیاست تولید هر برند هست که بتونه بازارهای جهانی رو تو دست داشته باشه ، من همیشه گفتم فرقی بین تولید آمریکا و چین نیست ، تمام قطعات چینی و تایوانی ( شرق آسیا ) هستن که میرن تو آمریکا / مکزیک و اسمبل میشن و تفاوت قیمت آنچنانی ندارن ( نه فقط سونی بلکه تمامی برندها اینچنین هستن )
گفتني است تمامي لپ تاپ هاي سوني در بازار ساخت چين بوده وبعضا به بهانه سفارش توليد امريكا اپ تاپ هاي اين برند را با قيمت گرانتري به مصرف كنندگان ارايه مي دهند.