krauser واقعا ببخشید ما پستامون با هم یکی خورد...اینم ببینید من دیگه تسلیم.
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
krauser واقعا ببخشید ما پستامون با هم یکی خورد...اینم ببینید من دیگه تسلیم.
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم یه چیز بگم:
اینترنتم من به دانلود دموی موتور بازی نمیکشید به خاطر همین گفتم شاید nextgen موتور بازی با تعاریفی که بچه ها کردند شاید این باشه(البته خیلی هم بعید نیست اگه فکر کنیم که قراره تکنولوژی ساخت بازی در حداقل 4 سال دیگه باشه)
ولی حامد جون یکی طلبت![]()
درسته ، محیط و منو ها همون کرایسس 1 هست ، ولی گرافیک ، به خصوص نور پردازی یک سر و گردن بالاتره!!! من انتظار یک همچین چیزی رو داشتم !! ولی بیشتر از سیستمی که احتیاج داره ترسیدم!!
ولی مشکوک می زنه!! بافت ها زیادی طبیعی و جزیات زیادی زیادن!!![]()
اصلا به زاویه ی اون LEGEND های بازی دقت کنید ...
زاویه ی legend دست راست بیشتر از نقشه ایه که تو دست چپه ...
و البته فاصله اشون از پایین عکس ...
نمیدونم چرا دلتون میخواد خودتون رو وادار به باور کردن این عکس کنید ... بعدش خودتون مجبور میشید ها برای سیستمتون بیشتر خرج کنید ...![]()
Last edited by Benygh; 06-11-2009 at 01:42.
خوب اینکه تابلو گرافیک هست، این هیچ ربطی به اون نداره فقط همین سنگ رو این جلو نگاه کن اصلاً جزئیاتی نداره که یه Shape انداختن روش شده سنگ، زوایای تیزش هم کاملاً غیر طبیعی هست، موج آب و... هم همینطور.
این تصویر 100 درصد کامل نشده ! کرایسیس 1 طبیعی تر بود ! فکر کنم تصویر در حال ساخت هستخوب اینکه تابلو گرافیک هست، این هیچ ربطی به اون نداره فقط همین سنگ رو این جلو نگاه کن اصلاً جزئیاتی نداره که یه Shape انداختن روش شده سنگ، زوایای تیزش هم کاملاً غیر طبیعی هست، موج آب و... هم همینطور.
به به من که با Warhead خیلی حال کردم . اینم مطمئنم یه بازی به یاد ماندنی از آب در میاد .
قابل توجه کسانی که توسط این عکس:
![]()
سر کار رفتند(از جمله خود من) به این سایت یه نگاهی بندازند تا بفهمند که اصلا این عکس مال کجاست
:
مچتو گرفتم حامدجونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ما که n بار گفتیم این تابلو عکسه، من نمیدونم چطوری فکر کردین اینا گرافیکی هستن خیلی تابلو.
نمی دونم شاید اگه قرار بود فرق این دو نسخه(حداقل next gen) در حد far cry و crysis باشه دور از ذهن به نظر نمی اومد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)