قلم سیاه خویش را دوست میدارم
قلمی که همه ام نبوده
اما همه ام را میداند
حتی خود نیز خویشم را گم کرده ام
در یاد یاران که دفتری خالی از نوشته ام
قلم سیاه خویش را دوست میدارم
قلمی که همه ام نبوده
اما همه ام را میداند
حتی خود نیز خویشم را گم کرده ام
در یاد یاران که دفتری خالی از نوشته ام
روي لبخند من اسيد بپاش
و بيا باز هم مرا بخراش
شكل دلخواه تو اگر نشدم
گونه هاي مرا كمي بتراش
به جهنم! كمي مجسمه تر
توي ميدان شهرداري باش
كه ببيني چقدر مرتبطم
به مترسك، به اين حقيقت فاش
دست در دست من و عكس بگير
شب روشن بدون اينكه...فلاش
بك-برگرد توي صورت من
شكل يك مشت، شكل يك پرخاش
ای خدا ذره ای بین مرا ! بس که گفتم حکمتیست پوکیدم تا به کی حکمتت حکمفرماست !
نفهمیدم طمع خوشی .. نفهمیدم زندگی ...
روز خوش بر من حرام است یا که من بر خوشی حرام ..
... بنال ای دل بگو خستم ... خسته حتی از نوشتن
خوره اي كه به جانت افتاده واقعي است؟تنهايي مضحك سكون در فاضلاب درد.ضجر ضجه هاي ضعف به سستي قلبي سرد بدل شد.رنگ باختن تدريجي همه ي رنگ ها چقدر سخت است.چقدر سخت است از زندگي سيلي روي گونه هايت را هم حس نكني.درد من...تنها مرهم قلب سرد ضعيف خسته اي باقي بمان
متاسفم واسه سازنده تاپیک و حتی ناظر انجمن ادبیاتتتتتتتتت
که مطالب وبلاگها رو اینجا به اسم خودشون درج کردن
واقعا خجالت نمیکشین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این کار کم از دزدی نداره ....
من از دیروز دارم اینجارو میخونم و مقایسه میکنم با بعضی وبلاگا که نویسند ش روحش خبر نداره که یکی به اسم خودش درج کرده
حداقل اسم وبلاگ و عنوانش رو درج کنین
نمونه ش این پستو این وبلاگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این پستو این وبلاگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا این وبلاگ و این پستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو خیلیای دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولین پست از سازنده تاپیک اینکه که مطالب از خودتون باشه ولی جالبه که خودشم مقصره
و حتی ناظر این انجمن که معلوم نیس چه جوری ناظر شده
اگه با کپی پیست کردن میشه ناظر شد خب منم مشتاق این پستم
جالبه بهتون بگم که من پستای تاپیک های کتاب که در مورد توضیح کتاب و حتی یه جمله از کتاب که تو انجمنه رو میخوندم دیدم بازم
همین دوستان کپی کردن از وبلاگهااااااا
میتونم واستون بازم بزارم
بابا خیلی زحمت میکشین واسه انجمنننن چقدر بار این انجمن رو بالا میبرین با کپی کردن ها
دوست عزیز اولین لینکی که گذاشتی باز کردم دیدم پست ناظر فهمیدم یه کاسه ای زیر نیم کاسست و کلا همه چی دستگیرم شد!!!
دوست عزیز تو که میخوای آشوب به پا کنی حداقل یکم خلاقیت به خرج بده!!! : دی
اومدی تو لینک اول پست ناظر گذاشتی با یه وبلاگ دیگه اگه یکم تاریخ سرت بشه و فرق میلادی با شمسی بفهمی به سادگی میتونی حساب کنی این نوشته هارو خانم ناظر تو تاریخ 10/10/2009 تو سایت گذاشته و وبلاگی که قرار دادی تو تاریخ 26/1/2010 این مطلب نوشته این یعنی کی کپی کرده؟؟؟
به خاطر همین من دیگه به خودم زحمت ندادم بقیه لینکاتو بخونم!
شایدم تو راست میگی ناظر انجمن یه قهوه میخوره میره گذشته این مطالبو سرچ میکنه بعد میاد اینجا میذاره : دی
هدفت هم یکی از این موارد 1- بی کفایت جلوه دادن ناظر انجمن 2- به آشوب کشاندن تاپیک
که با این حرفت تابلو شد فقط میخواستی ناظرانجمن ادبیات تخریب کنی که فکر نکنم بتونی !!! : دیو حتی ناظر این انجمن که معلوم نیس چه جوری ناظر شده
اگه با کپی پیست کردن میشه ناظر شد خب منم مشتاق این پستم
متاسفانه یا خوشبختانه ناظرانجمن ادبیات هیچ توهینی و بی احترامی به بقیه نمیکنه و نوشته هایی هم که قرار میده جزو زیباترین نوشته های انجمن ادبیات![]()
دوست عزیز
چه طرز برخورده؟
اصولا عادت دارید نرسیده همه چیز رو میبرید زیر سوال؟
مساله کاملا روشنه
تاپیکی ایجاد شده برای قرار دادن نوشته های شخصی
حالا اینکه یه نفر به شعور خودش و مخاطبش توهین میکنه و مطلبی رو از وبلاگی کپی میکنه تقصیر بنده یا ناظر انجمن یا زننده ی تاپیکه؟ ناظر وظیفه نداره تک تک پست ها رو با وبلاگ های موجود چک کنه، اصلا به نظرتون این کار منطقیه؟!
تازه با فرض اینکه از وبلاگ کپی شده باشه و وبلاگ از اینجا کپی نکرده باشه!
من تعدادی پست ترجمه تو این انجمن دارم که با یه سرچ کوچیک تو تعداد زیادی وبلاگ میتونید پیداشون کنید بدون ذکر منبع ; )
هر موقع پستی دیده بشه که من و دوستانم بدونیم صاحب اثر شخص دیگری ست حتما پست مذکور پاک شده و با ارسال کننده ی پست برخورد میشه
بر چه اساسی ؟!اولین پست از سازنده تاپیک اینکه که مطالب از خودتون باشه ولی جالبه که خودشم مقصره
شما حق ندارید به این سادگی زحمات یک کاربر قدیمی که بسیار هم برای انجمن زحمت میکشند رو زیر سوال ببریدو حتی ناظر این انجمن که معلوم نیس چه جوری ناظر شده
در صورت ادامه ی لحن توهین آمیزتون اخطار خواهید گرفت!
بی دلیل جو سازی نکنید لطفااگه با کپی پیست کردن میشه ناظر شد خب منم مشتاق این پستم
جالبه بهتون بگم که من پستای تاپیک های کتاب که در مورد توضیح کتاب و حتی یه جمله از کتاب که تو انجمنه رو میخوندم دیدم بازم
همین دوستان کپی کردن از وبلاگهااااااا
میتونم واستون بازم بزارم
بابا خیلی زحمت میکشین واسه انجمنننن چقدر بار این انجمن رو بالا میبرین با کپی کردن ها
این مساله به هیچ عنوان قابل بررسی نیست که اگر باشه باید به تعداد کاربران ناظر باشه برای چک کردن کپی بودن یا نبودن پست ها
این لحن نامناسبتون رو میگذارم به حساب جدید بودنتون ; )
اگر موردی هست با حفظ ادب و احترام (!) با من یا ناظر انجمن در میان بگذارید تا به موضوع به طور جزئی رسیدگی بشه
موفق باشید
خانوم محدثه اینقدر زود قضاوت نکن من کاربر جدید نیستم از سال 2007 میام تو این انجمن
حالا اگه نام کاربریم جدیده دلیل بر جدید بودنم نیس چون همه رو میشناسم کم و بیش
در ضمن اقا امیر شما بهتره تو همون انجمن اموزش عالی فعالیت خودتو کنی که یه دفعه میای اینجا و وکیل مدافع همه میشی
صحبت من اینه چرا کاربر فعال انجمن ادبیات و ناظر ادبیات خودشون قوانین رو رعایت نمیکنن !
خودتون میدونین این روزا خیلی وبلاگها تو زمینه کتاب و شعرفعالیت میکنن و اثار خودشونو ارائه میکنن
ولی متاسفانه برخی دوستان برای کاربر فعال شدن و پستهاشون ناچار به کپی پیست میشن
بازم میتونم وبلاگایی که در زمینه کتاب هستن و معرفی کتاب داشتن رو معرفی کنم که بعضی دوستان تو پستاشون کپی کردن
موافقین ؟ اینجوری حداقل بهتون ثابت میشه که من دروغ نمیگم واستون تو پیغام خصوصی میزارم خانوم کارین
اول مدرک بیارید بعد همه رو ببرید زیر سوال
طبق کدوم مدرک ناظر یا کاربر فعال کدوم قانون رو رعایت نکرده؟!!
در ضمن شما که به قول خودتون از 2007 ـه میاید انجمن هنوز نحوه ی برخورد درست رو یاد نگرفتید؟ که اگر موردی بود جای جنجال به پا کردن در تاپیک با مدیر و ناظر بخش مربوط در میان بگذارید؟
در هر حال منتظر پیغام خصوصی تون هستم
امیدوارم حرفاتون صحت داشته باشه در غیر این صورت مجبورم جور دیگه ای برخورد کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)