می گم بهتره تو یکی از این دو تا تاپیک ها کاربرها بیایند و از فامیل هاشون که تو رشته و شهرهای مختلف کار می کنند رو درآمدشون رو بگند ، اینجوری بهتر و البته مفید تر خواهد بود . . .
می گم بهتره تو یکی از این دو تا تاپیک ها کاربرها بیایند و از فامیل هاشون که تو رشته و شهرهای مختلف کار می کنند رو درآمدشون رو بگند ، اینجوری بهتر و البته مفید تر خواهد بود . . .
میکروبیولوژی میانگین درآمد در سال=$45,000
![]()
دست شما درد نکنه.مهندسی شیمی درامدش از مهندسی کشاورزی و حسابداری و... کمتره؟؟؟؟؟!!!!
اونجا نوشته chemistry نه chemical Engineering
etelaate nemoodar ha dar meghyase jahani doroste vali dar rabete ba iran bazi az amar tafavot daree.
صاحب تاپیک هم گفنتد که میانگین بین الممللی هستشو ایران اصلا وجود نداره تو این نظرسنجی ها (ایران بحثش کلا با جهان فرق میکنه)
میگم آقایون مهندسی شیمی گرایش های پالایش یا پلیمر پول بیشتره توش یا مهندسی صنایع ؟!؟!
مهندسی شیمی همه جای دنیا درامدش یکسان نیست
من جائی خوندم که توی کانادا این گرایش بهتره وضعیتش
ولی خب بازم نمیشه روش حساب کرد
ولی مهندسی صنایع به نظرم بازار کارش در ایران بهتره ولی شاید گرایشای دیگه ش تو مقاطع فوق و دکترا بهتر به چشم بیاین!!
ولی بزارین
10 شغل پر درامد 2009 رو بزارم که منبعش هم cnn هست :
Anesthesiologist متخصص بیهوشی با درامد $292,000
Physician رشته ی پزشکی حالا میخواد پزشک اورژانس باشه یا عمومی یا ... با درامد $222,000
Psychiatrist روانپزشک با درامد $177,000
Nurse Anesthetist پرستاره ویژه هوشبری درامد $157,000
Sales Director که فکر کنم منظورش فروشنده ها و مدیر عامل و ... باشه دقیق متوجه نشدم درامد $140,000
Actuary متاسفانه اینو متوجه نشدم ولی درامد $129,000
Finance Director مدیر مربوط به امور مالییی با درامد $121,000
Software Architect که منظورش اونطور که فهمیدم نرم افزار و مدیر تولید نرم افزار و مدیریت بازرگانی و مشاور نرم افزار هست با درامد $117,000
Lawyer وکیل با درامد $115,000
Insurance Broker دقیق متوجه نشدم ولی مربوط به امور بیمه باید باشه! با درامد $114,000
خب همونطور که دیدین از بین فنی مهندسی همونطور که قبلا گفتم بیشتر نرم افزار و ای تی وضعشون بهتره
ولی یه چیزی بگم اگه برای پول میخواین فقط رشته انتخاب کنین که برین .... سخت در اشتباهین چون یکی از دوستان خانوادگیمون که برای پی اچ دی میخونن امریکا میگفتن پول در اوردن توی ایران خیلی راحته و واقعا هم راست میگن !!!
و یه امار دیگه بدم از رشته هایی که استرس کمتری دارن و خب بازم جز خوبا هستن:
Education/Training Consultant
Physical Therapist
College Professor
Software Developer
Technical Writer
Telecommunications Network Engineer
Speech-Language Pathologist
Software Architect
Occupational Therapist
Civil Engineer
برای ریاضی ها بازم نرم افزار و همینطور مهندسی عمران جز رشته های کم استرس هستن
سلام دوستان گل.
درآمد و بازار کار روانشناسی ، علوم سیاسی ، ادبیات و مزخرفات از این دست چه طوره؟![]()
من که منظوره شما رو نفهمیدم چرا این رشته ها مزخرفن؟![]()
روانشناسی
میانگین درآمد=$54,000
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)