تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 93

نام تاپيک: ××××مشاوره برای خرید تلویزیون ال سی دی تا حداکثر قیمت 1500××××

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بچه ها...
    بالاخره G10 ای که خریده بودم به دستم رسید و بعد از 6 ساعت ور رفتن باهاش ازش راضی هستم...
    فقط یه مشکل!البته اگه اسمشو بشه مشکل گذاشت...
    وقتی کامپیوتر رو به پلاسما از طریق کابل hdmi که 35 هزار تومن برام آب خورد وصل میکنم،اول اینکه صدا ندارم!دوم اینکه تصویری که میده در حده اچ دی نیست!منظورم اینه که در اون حدی که در مغازه ها میبینیم نیست!
    البته ویدیو اچ دی هم پخش میکنم...
    مشکل از کجاست؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام منم g10 دارم مشکل از کارت گرافیکه من کارت گرافیک 9600 داشتم مارکش msi بود ازش راضی بودم الان یه ati 4870 رسیده دستم وقتی وصلش کردم دیدم که خیلی تاثیر داره رزولوشن کارتتم یه چکی بکن ببین رو چنده البته فکر کنم وقتی از hdmi وصل کنی خودش اتومات میره رو 720p ولی حالا بازم یه امتحانی بکن ضرری نداره اگه بزاریش رو 1080p بهترم میشه راستی اینم بگم من xbox 360 بهش وصل کردم یه ویدئو hd رو dvd رایت کردم گذاشتم توش کیفیتش از این ati بهتر بود.

3. این کاربر از nathan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام بچه ها...
    بالاخره G10 ای که خریده بودم به دستم رسید و بعد از 6 ساعت ور رفتن باهاش ازش راضی هستم...
    فقط یه مشکل!البته اگه اسمشو بشه مشکل گذاشت...
    وقتی کامپیوتر رو به پلاسما از طریق کابل hdmi که 35 هزار تومن برام آب خورد وصل میکنم،اول اینکه صدا ندارم!دوم اینکه تصویری که میده در حده اچ دی نیست!منظورم اینه که در اون حدی که در مغازه ها میبینیم نیست!
    البته ویدیو اچ دی هم پخش میکنم...
    مشکل از کجاست؟!
    مبارکه انتخاب منطقی و خوبی داشتی .

مشکل می تونه از چند جا باشه .

قسمت کنترل پنل در کارت گرافیک رفتی برای تایین رزلوشن و تنظیمات برای خروجی از pc . اونجا رو چک کردی ؟ .

از سلامت کابل مطمنی ؟

کارت گرافیکت احتمالا فول اچ دی رو ساپورت نمیده و فقط اچ دی ساپورت میده ,یا اگرم فول اچ دی ساپورت میده به صورت native نیست . بهتره مشخصاتش رو در سایت سازنده چک کنی .
    Last edited by Ami R 940; 18-10-2009 at 12:57.

5. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام منم g10 دارم مشکل از کارت گرافیکه من کارت گرافیک 9600 داشتم مارکش msi بود ازش راضی بودم الان یه ati 4870 رسیده دستم وقتی وصلش کردم دیدم که خیلی تاثیر داره رزولوشن کارتتم یه چکی بکن ببین رو چنده البته فکر کنم وقتی از hdmi وصل کنی خودش اتومات میره رو 720p ولی حالا بازم یه امتحانی بکن ضرری نداره اگه بزاریش رو 1080p بهترم میشه راستی اینم بگم من xbox 360 بهش وصل کردم یه ویدئو hd رو dvd رایت کردم گذاشتم توش کیفیتش از این ati بهتر بود.
    مبارکه انتخاب منطقی و خوبی داشتی .

مشکل می تونه از چند جا باشه .

قسمت کنترل پنل در کارت گرافیک رفتی برای تایین رزلوشن و تنظیمات برای خروجی از pc . اونجا رو چک کردی ؟ .

از سلامت کابل مطمنی ؟

کارت گرافیکت احتمالا فول اچ دی رو ساپورت نمیده و فقط اچ دی ساپورت میده ,یا اگرم فول اچ دی ساپورت میده به صورت native نیست . بهتره مشخصاتش رو در سایت سازنده چک کنی .
    من وقتی کابل HDMI رو به پلاسما وصل میکنم خودش اتوماتیک رزولیشنش 1080 میشه!راستی شما چطوری ویدیو hd رو روی dvd رایت کردی؟
    آخه وقتی من اینکارو میکنم دیویدیم نمیتونه بخونه!
    ممنونت میشم راهنمایی کنی...
    ممنونم امیر جان،راهنمایی های خوب شما و دوستان دیگر باعث شد تا خرید خوبی داشته باشم..
    در مورده کارت گرافیکم باید بگم که آنبرد هستش و روی کارتنش نوشته full hd..البته کارت گرافیک اصلیم 7950 هست که چون خروجی hdmi نداره مجبور شدم از آنبرد استفاده کنم....
    در مورده خرابی کابل هم بعید میدونم!

7. این کاربر از Persian_Gun's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

ویدئوهای HD رو میتونید رو DVD ضبط کنید به شرطی که حجمشون بیشتر از حجم DVD ـتون نشه (در اون صورت باید قسمت به قسمت بشه که درد سر داره) ولی DVD پلیرهای معمولی نمیتونن اون رو پخش کنن چون توان پردازششو ندارن این دوستمون هم اشاره کردن که روی ایکس باکس 360 پخشش کردن که به احتمال زیاد هم باید فرمتش WMV باشه چون 360 بدون کدک اضافی نمیتونه فرمتی به جز WMV رو پخش کنه مگر اینکه کدکهاش رو از نت دانلود کنید.
    در مورد کارت گرافیکتون هم معمولا کارتهای Onboard کیفیتهای زیاد جالبی ندارن و بیشتر کار راه انداز هستن بهترین کیفیت رو میتونید از یک کارتی که چیپستهای فیلیپس برای خروجی HDMI داشته باشه بگیرید و کارتهای ATI هم معمولا برای نمایش و ادیت فیلم بهتر از nVidia هستن.
    Last edited by *Alucard*; 18-10-2009 at 19:36.

9. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس با توجه به توضیحاتی که دارید من اینطور برداشت کردم که نیمتونم ویدیو های اچ دی رو روی دی وی دی رایت کنم و توی دی وی دی پلیر تماشا کنم،درست متوجه شدم؟!
    من با جی 10 به یه مشکلی خوردم!اونم اینکه بازتاب نور داره!راهی نداره که بشه کمش کرد؟
    آخه قسمت پذیرایی خونه خیلی نور گیر هست....

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پس با توجه به توضیحاتی که دارید من اینطور برداشت کردم که نیمتونم ویدیو های اچ دی رو روی دی وی دی رایت کنم و توی دی وی دی پلیر تماشا کنم،درست متوجه شدم؟!
    من با جی 10 به یه مشکلی خوردم!اونم اینکه بازتاب نور داره!راهی نداره که بشه کمش کرد؟
    آخه قسمت پذیرایی خونه خیلی نور گیر هست....
    بهتره اینطور بگیم که میشه رایت کرد ولی هر پلیری نمیتونه نمایش بده.
    راهی وجود نداره که بشه رفلکشن این پنل رو کم کرد برای اینکه رفلکشن تصویر کم اثر بشه فقط میتونید تصویر رو کنتراست 100 و حالت داینامیک قرار بدین تا رفلکشن پنل کمتر به چشم بیاد.

12. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بهتره اینطور بگیم که میشه رایت کرد ولی هر پلیری نمیتونه نمایش بده.
    راهی وجود نداره که بشه رفلکشن این پنل رو کم کرد برای اینکه رفلکشن تصویر کم اثر بشه فقط میتونید تصویر رو کنتراست 100 و حالت داینامیک قرار بدین تا رفلکشن پنل کمتر به چشم بیاد.
    میشه بگید چطور باید رایت کنم؟!
    و از کجا باید بفهمم که دی وی دی پلیرم این قابلیتی که شما میگید رو داره؟!
    راستی این مدل دی وی دی پلیرم:
    Sony - DVP-NS608P

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

ویدئوی HDـتون رو به مثل دیتای معمولی رایت میکنید رو DVD بعدش میزارید تو پلیرتون اگر پخش کرد که بعید میدونم بتونه میفهمید که پلیرتون ویدئو HD پخش میکنه اگرم نکرد باید بلو ری پلیر یا PS3 یا 360 بخرید.

15. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه چیزی رو یادم رفت بپرسم!
    رو کارتن تلویزیون نوشته ساخت سنگاپور!
    تقلبی که نیست؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •