علی آقا فایل اصلیشو تبدیل کردم cso رو ریختم تو psp ارور داد .... همون اروری که چنتا عدد داره و داخل بازی نشد
بعد گفتم بزار اول تبدیلش کنم با اون یکی روشی که بقیه رو تبدیل کردم بعد دوباره با این آموزش تبدیلش کنم
ولی نشد....ریپ نمیشد
چیکار کنم
علی آقا فایل اصلیشو تبدیل کردم cso رو ریختم تو psp ارور داد .... همون اروری که چنتا عدد داره و داخل بازی نشد
بعد گفتم بزار اول تبدیلش کنم با اون یکی روشی که بقیه رو تبدیل کردم بعد دوباره با این آموزش تبدیلش کنم
ولی نشد....ریپ نمیشد
چیکار کنم
خوب چرا پچ شدش رو دانلود نمیکنی ؟ من راحت اجراش کردم .
من که دانلود نکردم...gt & soul & il2 & motostorm & marvel 2 & cloudy و یه چنتا بازی دیگه رو خریدم
خودم کف کردم یارو انقدر بازیهای جدید داشت
تازه گفت فردا پس فردا هم obscure رو میارم
ولی خب باید این بدبختی رو هم بکشم دیگه...که یکیش میاد...یکیش نمیاد....چون fix نیستن
علی جان یک سوال داشتم :
من الان بازی موتور استورم را تبدیل کردم و بازی هم روی psp هست و دارم بازی میکنم .
حالا میخام ببینم اگه یک بازی دیگه هم با این روش بخام تبدیل کنم باید تمام مراحلی که در آموزش گفتی را انجام بدم . ؟
( یعنی حتی اون مرحله کپی eboot و اجرا از روی psp و... )
اگه یک توضیحی بدی ممنون میشم .
با اجازه علی آقا
فکر میکنم بله
چون من یه دفعه با همون eboot قبلی که درست کرده بودم یه بازی دیگه رو تبدیل کردم نیومد
اگه اشتباه گفتم و دلیل دیگه ای داره علی آقا راهنمایی بفرمایید
سلام
همانطور کهmetaler-soad عزیز گفتن شما یاید هر دفعه این مراحل را طی کنید و Eboot را استخراج و سپس توسط برنامه ای که روی psp هست تغییرات را داده سپس Eboot را به iso اضافه کنید.
Eboot هر بازی مخصوص خودش هست و حجم های متفاوتی دارند.
براب اجرا کردن بازی هایی مثل gt که فقط روی 5.50gen اجرا می شود رو 5.03mhu باید از یک پچر اضافه تر استفاده کنیم
ابتدا طبق آموزشی که در صفحه اول آقا علی زحمتش رو کشیدند تا مرحله 10 پیش برید
حالا این پچر رو از لینک زیر دانلود کنید
بعد از اینکه از rar خارجش کردید درونش 3 فایل هست که ما فقط با فایل path کار داریمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا فایل path رو باز کنید و روی Browse کلیک کنید
محتوای مخفی: محیط برنامه
فایل eboot.bin را که با استفاده از آموزش صفحه اول تا مرحله 10 بدست اوردید رو انتخاب کنید و روی Go! کلیک کنید
بعد از چند لحظه پنجره ای به صورت زیر مشاهده می کنید
حالا مرحله 11 به بعد آموزش صفحه اول رو با استفاده از فایلی که بوسیله این pather ساختید انجام بدید
>>روی بازی gt تست کردم و جواب داد<<
Last edited by alireza fatemi; 18-11-2009 at 13:11.
این روش رو بازیهای دیگه مثل dirt2 و fifa2010 هم جواب میده ؟
طبق گفته سازنده پچر جواب میده ولی هنوز امتحان نکردم
توی فایل rar که پچر داخلشه یه فایل اکسل هم هست که لیست بازی ها رو نوشته میتونی از اونجا ببینی که کدوما اجرا میشن
علی رضا جان بابت آموزش ممنون.
البته ورژن 3 برنامه Game Decrypter هم منتشر شده که هر دو فریمور 5.03 و 5.00 را ساپورت میکنه.و دیگه نیازی به این پچر نیست.(این برنامه را به پست اول اضافه کردم.)
البته هنوز خودم تست نکردم.اما به گفته سازنده با این دو فریمور مشکلی ندارد.
موفق باشی.
Last edited by choory; 08-10-2009 at 17:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)