امام خميني 55
امام خميني 55
سرعت دانلودد در شب ها چنده
شماره پشتیبانی داره ؟
چنده شمارش ؟
قبلا هم adsl داشتی ؟
از چه شرکتی و چیکار کردی
هزینش چند شد ؟
128 دو ماه چقدر شد ؟
سلام تعرفه اینترنت مخابرات بندرعباس:
مودم اختیاری هست
فکر کنم ظرف 3 الی 10 روز نصب می کنن بستگی به خط و... داره
برای اونایی که خونگی می خوان تا 128 کیلو بیشتر نمی دن مگر اینکه شرکت داشته باشید
الان از مرحله ثبت نام در اومده داره نصب می کنه.
یک شماره برای اینکار هست فکر کنم این باشه : 461001 الی 14
شرکت های خصوصی مثل شاتل 96 کیلو رو ماهی 19000 تومن + 3000 تومن آبونمان مخابرات می دن که سرعت دانلودش بین 7 تا 10 کیلو نوسان داشت جالب اینجاست پشتیبانیش فقط برای این ساخته شده که به مردم رو آروم کنه و نذاره مردم بریزن سرشون.
Last edited by magicvista; 12-11-2009 at 13:43. دليل: اشتباه در قیمت مودم به جای 36000 تومان 21000 تومان
دوستانی که الان اینترنت از مخابرات دارن با هر سرعتی تصویر سرعتشون رو بزارند.
راحترین راه http://www.speedtest.net وارد این سایت بشید وقتی لود شد کافیه روی Begin test کلیک کنید
وقتی پینگش تموم شد روی Copy direct link کلیک کنید و تویه تاپیک پست کنید
مثل این البته این ماله دیال آپه:
![]()
مطمئی هزینه ها درسته؟
آخرین باری که من رفتم هزینه ای بابت پشتبانی در کار نبود . تنها کافی بود شما هرینه دوما رو واریز کنی و مودم هم که اختیاری بود
مثلا برا 128 فقط باید 20000 تومان واریز میکردی و قضیه تموم بود اسمت میرفت تو لیست واسه رانجه شدن خط.
بله ، اگه دوستان همکاری کنند زودتر به نتیجه میرسیم
آره بابا من همین امروز زنگ زدم یک بار دیگه پرسیدم همینو گفت
Last edited by magicvista; 11-11-2009 at 20:17.
آقا پینگ اینترنت 128 ماله مرکز بلال پیش شماره 666 یکی از دوستان لطف کردند :
![]()
سلام دوستان.
من اینترنت 512 از شرکت نوید رایان کیان دارم و از مورد سرعت دانلود خیالم راهته. اما بیشتر استفاده من جهت Gaming هست و داشتن Timeout , زیادی مشکل سازه .
می خواستم ببینم از دوستانی که از مخابرات ADSL گرفتند کسی اینجا واسه Game استفاده میکنه؟و مشکلی در مورد Timeout یا داشتن Ping بالا , داره یا نه؟
مخابرات بلال . پیش شماره 666.
من خودم می خوام 512 برای شرکت بگیرم به محض اینکه تونستم براتون امتحان می کنم البته اگه این دوستمون 666 وقت داشت می دم بهش امتحان کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)