آره خودشه.........!اگه منظورتون Harvestmoon A Wonderfull Life هست اين بازي هنوز مشكل داره.برا منم بازي فريم پاييني داره.
اما بقيه هاروست مون ها فكر نكنم مشكلي داشته باشن.![]()
آیا به جز این هاروست مون دیگه ای هم هست
که جدید تر از این باشه ..........
آره خودشه.........!اگه منظورتون Harvestmoon A Wonderfull Life هست اين بازي هنوز مشكل داره.برا منم بازي فريم پاييني داره.
اما بقيه هاروست مون ها فكر نكنم مشكلي داشته باشن.![]()
آیا به جز این هاروست مون دیگه ای هم هست
که جدید تر از این باشه ..........
هاروست مون كه هست اما از اين جديدتر نيست.
سلام
من از بازی MORTAL KOMBAT DECEPTION ایمیج گرفتم. این هم تنظیماتم هست:
تنظیمات گرافیک:
ورژن امولاتور هم Pcsx2-r2531 هستش. وقتی بازی رو اجرا می کنم صداش یه مقدار گیر می کنه. گاهی تو منوها گیر می کنه:
یه بار هم گیر نکرد. گزینه ی KOMBAT رو انتخاب کردم. یه منوی دیگه اومد که از اونجا Arcade رو انتخاب کردم. بعد صفحه سیاه شد و فقط صدا میومد.:
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید که مشکل از کجاست.
شما يكاري كن.بو ببه همون لينك مديا فاير و pcsx2 legacy رو دانلود كن.حجمش كمه.بعد با اون برنامه امتحان كن چون اون برنامه هاي قديمي تر به نظ من بهتر كار ميكنن.
با این برنامه هم دقیقا همون حالت پیش میاد.
ممنون می شم اگه باز هم راهنمایی کنید.
مشكل از بايوست هست. از بايوس قديميتر بايد استفاده بكني ورژنش بايد از 1.6 پايين تر باشه.
ممنون از راهنماییتون.
این ها بایوس هام هستن:
با تک تکشون امتحان کردم. هیچ کدوم از منو جلو تر نرفت.
لینک بایوس ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من چند وقت پیش وقتی تو خیابان سعدی می گشتم تو یکی از مغازه ها سی دی بازی خدای جنگ یک و دو رو دیدم که روش نوشته شده بود برای کامپیوتر وقتی گرفتمش و نصب کردم دیدم تو محل نصب دو تا ایمج پلی استیشن بود با یه امولیتور طبق راهنمایی که داشت پیش رفتم وقتی رو اجرا کلیک کردم یه پیغامی اومد که نوشته بود باید دایرکت ایکس رو آپدیت کنم رفتم تو قسمت پلاگین های گرافیکی این پلاگین انتخاب بود (GSdx-sse4.dll دو تا دیگم با این اسم هست فقط شمارش فرق داره.اونا رو هم امتحان کردم) دیدم غیر از این سه تایکی دیگه هم هست ( ZeroGS-OpenGL.dll )که اون رو انتخاب کردم و باز رو اجرا کلیک کردم که این بار اجرا شد ولی بازم مشکل داشت یعنی هم فریمش کمه هم تصویرش کمی مشکل داره که عکسش رو گذاشتم.خلاصه اگه از دوستان کسی یه پلاگین گرافیک سازگار با خدای جنگ1و2 داره ممنون می شم راهنمایی کنید
این نکته رو هم اضافه کنم که اسم امولیتور اینه ( pcsx2 (beta
اینم مشخصات سیستمم.
دو گیگ رم.
گرافییک geforce 8600 GT
سی پی یو Intel(R)pentium(R)dual cpu E2180 @2.00 GHz
Last edited by ghasem13; 07-02-2010 at 16:02.
از یکی از بچه ها دایرکت ایکس یازده رو گیر اوردم و نصبش کردم و فکر می کنم که مشکل پلاگین گرافیک حل شده باشه حالا این ارور رو میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)