دوستان چه قدر ذوق و شوق دانشگاه دارند
من اصلا نمی دونم کی کلاسامون شروع می شه یا اینکه حذف و اضافه کی هست
به امید خدا هر وقت خدا بطلبه یا اینکه دوستان زنگ بزنن شاید یه سری به دانشگاه زدیم
یه حال و احوالی هم از استاد ها پرسیدیم
![]()
دوستان چه قدر ذوق و شوق دانشگاه دارند
من اصلا نمی دونم کی کلاسامون شروع می شه یا اینکه حذف و اضافه کی هست
به امید خدا هر وقت خدا بطلبه یا اینکه دوستان زنگ بزنن شاید یه سری به دانشگاه زدیم
یه حال و احوالی هم از استاد ها پرسیدیم
![]()
شرمنده این چه ربطی به سوال من داشت که نقل قول کردید؟
آقا ما امروز رفتیم دانشگاه آزاد ثبت نام
چنتا از این بچه های دانشجو که ثبت نام میکردن هی تیکه مینداختن بعضی لحظه ها ما هم به تجربه دوستان روی اوردیم و چیزی نگفتیم
به من چنتا کاغذ دادن آخر سر
یکی سر فصل درس های کاردانی بود
یکی واحد هایی که برام برداشتن
یکی هم ساعت کلاس ها بود اما برای درسی مثل ریاضی اسم استاد رو نزده بود یا وصایای امام این جریانش چیه یعنی استاد نداره ؟
بعد یه چیز دیگه کارت دانشجویی به من ندادن چطوریاس
آهان راستی یه سوال مثلا نوشته دوشنبه ساعت 8 تا 9:30 ریاضی یعنی هر دوشنبه این ساعت ریاضی هست دیگه ؟
بای بای
چند سوال مبتدیانه داشتم
تو دانشگاه استاد درس رو کامل توضیح میده یا نه ؟
آیا همه چیزهایی رو که تو کلاس میگه باید بنویسیم یا نه ؟
راستی مطالبی رو که استاد میگه باید تو دفتر بویسیم یا تو A-4 ؟
باور کن نمیدونم ! خودم هم همین الان دیدم !!
بستگی به استاد داره ! ولی نباید انتظار داشته باشی از اول همچیو توضیح بده !
اون بستگی به خودت داره !
اونم بستگی به خودت داره !
کلا هر جور راحتی !
کدام راحت تر و مرسوم ترهست A-4 یا دفتر ؟
راستی استاد مطالب رو تند تند میگه یا آهسته مثل دبیرستان ؟
Last edited by mehdiaga; 23-09-2009 at 14:51.
به نظر من يكي از اين دفترهاي Popco بگيريد همشو تو اون بنويسيد ، برگ كم آورديد ، توي بازار موجود هست ميتونيد بگيريد اضافه كنيد.(200 برگ ترجيحا بگيريد)
هرکدوم راحت تری...ولی همون دوستمون که گفتن خوبه...یه papco ...بگیر....هم سبک تره....هم همه ی درساتو همون جا بنویس......کدام راحت تر و مرسوم ترهست A-4 یا دفتر ؟
ناراحت نشیا...ولی ازاون سوالا بودا....خودت یه ذره فکر کن درباره ی سوالت........راستی استاد مطالب رو تند تند میگه یا آهسته مثل دبیرستان ؟
خوب معلومه پسر خوب....بستگی به استاد داره....حتی تو دبیرستانشم بستگی داره........
یه سوال داشتم این که کارت دانشجویی رو چه مدت بعد از اینکه تو دانشگاه ثبت نام کردیم میدن؟؟واسه گرفتن کارت باید به کدوم واحد مراجعه کنیم؟
از همون روز اول میتونیم از سلف استفاده کنیم؟برای استفاده از سلف هم کارت باید بگیریم؟؟!!!
راستی من کلاسام از شنبه 4مهر شروع میشه.دانشگاه آزاد گرمسار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)