تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 136

نام تاپيک: معرفي و نقد کتاب های الکترونیکی این بخـش ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گمشده نوشته زهرا اسدی

با ظهور علائم بهبودی درژاله دختر بیماری که در یک آسایشگاه روانی بستری است
    دکتر صالحی مدیر آسایشگاه ترغیب میشود دستنوشته های او را بخواند که از راز وحشتناک زندگی ژاله پرده بر میدارد و متوجه میشود این دختر بیمار برای دفاع از پاکدامنیش و تحت شکنجه های زیاد دچار بیماری روانی شده از سوی دیگر همسر دکتر نیزبا شنیدن این سرگذشت سخت به ژاله علاقه مند شده واز او میخواهد که برای زندگی به خانه آنها برود ولی با بازگشت فرزندان دکتر ......

به نظر من که داستان قشنگیه من از 10 بهش 8.5 میدم

2. 3 کاربر از silviyna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پارسانوشته منیر مهریزی مقدم
    رویا بعد ازورشکستگی و مرگ پدر کارخانه دار و ثروتمند خود با داشتن مدرک مهندسی معماری تصمیم میگیرد مدتی را در خانه خانم سعادت و به پرستاری از این پیرزن بیمار که تنها پسرش (پارسا) در خارج از کشور به تحصیل مشغول است بگذراند ولی با بازگشت ناگهانی پارسا قبل از موعد مقرر زندگی شکل دیگری به خود میگیرد و ....

رمان قشنگی بود اما داستانش تکراریه نمره ای که میدم 7

4. 3 کاربر از silviyna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام... رمانهای خانم تکین حمزه لو هم حرف نداره... حتمن بخونید پشیمون نمیشید.. رمانهاش تکراری نیستن مخصوصن.. از آن سوی آینه ( که از 10 نمره 9.5 میدم) مهرومهتاب و افسون سبز( که از 10 نمره 9 میدم بهشون).. ازآن سوی آینه داستان زنی که همیشه از زندگی اش گله داردو از نعمتهایی که خدا به او داده ناشکری میکند تا اینکه اتفاقی می افتد. و حالا حسرت گذشته را میخورد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از masi1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من هم خاطرات سپيده يكي از همين سایتها را به كتاب تبديل كردم... كه فوق العاده قشنگه پيشنهاد ميكنم حتمن بخونيدش.. به نام امتداد تلخيها 1467 صفحه....واقعيتش بار اولمه كه آپلود ميكنم اميدوارم درست باشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از masi1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه b3st.programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده بی کسی

پيش فرض

پارسانوشته منیر مهریزی مقدم
    رویا بعد ازورشکستگی و مرگ پدر کارخانه دار و ثروتمند خود با داشتن مدرک مهندسی معماری تصمیم میگیرد مدتی را در خانه خانم سعادت و به پرستاری از این پیرزن بیمار که تنها پسرش (پارسا) در خارج از کشور به تحصیل مشغول است بگذراند ولی با بازگشت ناگهانی پارسا قبل از موعد مقرر زندگی شکل دیگری به خود میگیرد و ....

رمان قشنگی بود اما داستانش تکراریه نمره ای که میدم 7
    ممنون میثاقه جان

من هم این کتاب رو تازگی تموم کردم
    امتیاز من هم
    7 از 10

نظرات من خواننده:
    علاوه بر تکراری بودن داستان..
    من از طرز نوشتار و عقیده های نویسنده خوشم نیومد..همش غر می زد.. دلیل نمیشه که کسی که مثلا کمی حجابش رو بیشتر از دیگری رعایت بکنه و رفتارش به خونگرمی بقیه نباشه هی بقیه رو بکوبونه و بگه طرف جلفه..
    من از این جور نویسنده ها که عقایدشون رو تو داستاناشون بد و تلخ عنوان می کنند اصلا خوشم نمیاد(حالا فرقی نمی کنه چه مومنش ،چه غیر مومن اش..).. آدم باید خاکستری بنویسه.

10. 2 کاربر از b3st.programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده بی کسی

پيش فرض

عنوان کتاب
    مرگ قو
    نویسنده:
    نامشخص

شخصیت های اصلی داستان
    شیما
    سپیده
    آرش
    کیان
    حمید
    سارا
    سیما
    و...

خلاصه داستان:
    داستان از اینجا شروع می شود که ...
    دختری به نام شیما،ناراحتی قلبی دارد و به گفته دکتر ها اگه پیوند قلب نشه تا چند ماه دیگر خواهد مرد.. او که بخاطر بیماری اش تا کنون تجربه عاشق شدن را نداشته ولی در مهمانی عاشق می شود .و بین عشق و بیماری باید دست و پنجه نرم کنه...

نظر من خواننده:
    قشنگ و غمگین بود... با اینکه یه سورژه تقریبا تکراری بود..ولی ارزش خوندن داره..

امتیاز من»
    9 از 10

لینک دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از b3st.programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عنوان کتاب
    مرگ قو
    نویسنده:
    نامشخص

شخصیت های اصلی داستان
    شیما
    سپیده
    آرش
    کیان
    حمید
    سارا
    سیما
    و...

خلاصه داستان:
    داستان از اینجا شروع می شود که ...
    دختری به نام شیما،ناراحتی قلبی دارد و به گفته دکتر ها اگه پیوند قلب نشه تا چند ماه دیگر خواهد مرد.. او که بخاطر بیماری اش تا کنون تجربه عاشق شدن را نداشته ولی در مهمانی عاشق می شود .و بین عشق و بیماری باید دست و پنجه نرم کنه...

نظر من خواننده:
    قشنگ و غمگین بود... با اینکه یه سورژه تقریبا تکراری بود..ولی ارزش خوندن داره..

امتیاز من»
    9 از 10

لینک دانلود:

کد:
    آخرش خوب تموم میشه یا نه؟

14. 2 کاربر از silviyna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده بی کسی

پيش فرض

آخرش خوب تموم میشه یا نه؟
    سلام خوبی شما؟؟
    نمیشه که همش خوب تموم شه و همه عاشق معشوق ها به هم برسن..
    ولی داستانش خوب تموم شد..از یک لحاظ هایی خوب از یه لحاظ هایی هم بد... ولی بعد مثبتش بیشتره..

من الان رمان خاطرات سپیده دستمه..همونی که دوستمون masi1366 گذاشتند
    کد:
    من الان 900 صفحه اش رو خوندم واقعا جذاب بود..البته توصیه ام این هست که افراد بالای 16 سال مطالعه کنند.
    البته مطمئن هستم الان با نوشتن این جمله هرکی که زیر 16 سال هست میره مطالعه می کنه ولی خب وظیفه اخلاقیم بود که بگم..

ولی بگم واقعا رمان قشنگ و آموزنده ای هست..طرف دارای رمان خوندن ا ین رمان رو در اولویت قرار بدهند..
    البته با اینکه به شخصیت و احساسات ما آقایون توهین شده ولی خب ..

امتیاز من تا اینجای داستان 10 از 10
    Last edited by b3st.programmer; 26-01-2010 at 16:05.

16. 3 کاربر از b3st.programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام .. خوشحالم که شما هم از خاطرات سپیده خوشتون اومده.. (اما آخرش حسابی از دست این دختر اعصابتون خرد میشه ) .. .. به عنوان یک رمان واقعی حرف نداشت ..از خودم ممنونم دی...
    منم امروز « کتاب سهم من از زندگی » رو تموم کردم.. کتاب جالبی بود ارزش خوندن داره .. به نظرم موضوعش تکراری و غیرواقعی نبود.. از 10 نمره 9.5 میدم...
    دختری به نام پریا که ..پدرش بعد از فت مادرش با شراره که 27 سال کوچکتر از خودش بوده ازدواج می کنه.. پریا از پدر و زن باباش متنفر شده و زن باباش رو در آزار و اذیت قرار میده تا اینکه بعد از 2سال پدرام برادر شراره به ایران برمیگرده و...

http://tiktak20p30world.persiangig.com/other/New%20Books/Sahme%20Man%20Az%20Zendegi.jar
    Last edited by masi1366; 27-01-2010 at 02:21.

18. 3 کاربر از masi1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    جاده بی کسی

پيش فرض

سلام .. خوشحالم که شما هم از خاطرات سپیده خوشتون اومده.. (اما آخرش حسابی از دست این دختر اعصابتون خرد میشه ) .. .. به عنوان یک رمان واقعی حرف نداشت ..از خودم ممنونم دی...
    منم امروز « کتاب سهم من از زندگی » رو تموم کردم.. کتاب جالبی بود ارزش خوندن داره .. به نظرم موضوعش تکراری و غیرواقعی نبود.. از 10 نمره 9.5 میدم...
    دختری به نام پریا که ..پدرش بعد از فت مادرش با شراره که 27 سال کوچکتر از خودش بوده ازدواج می کنه.. پریا از پدر و زن باباش متنفر شده و زن باباش رو در آزار و اذیت قرار میده تا اینکه بعد از 2سال پدرام برادر شراره به ایران برمیگرده و...

http://tiktak20p30world.persiangig.com/other/New%20Books/Sahme%20Man%20Az%20Zendegi.jar

ممنونم از شما..
    کتاب رو تموم کردم. ولی تقرییا میشه گفت که خوب تموم شد. ولی رمان تلخی بود.

البته تا دلتون بخواد این پسرهای بدبخت رو می زاره سر کار و احساسات پاک ما آقایون رو میبره زیر سوال..

یکی از دوستان سوال کرده بودند که چرا گفتم افراد زیر 16 سال مطالعه نکنند.

من از این نظر گفتم زیر 16سال نخونند ..برای اینکه شرمنده اینطور رک میگم.. زندگی نامه یه دختر هست که بخاطر خیانت نامزدش قبل از ازدواج و مراسم رسمی.. و ..
    پدرش از خونه بیرونش میکنه و بدون هیچ پشت و پناهی برای حس انتقام از مرد ها تقریبا میشه گقت تبدیل به یه زن خراب میشه... تو زندگیش خیلی فراز و نشیب رو طی میکنه ..
    داستان تکی هست. سوژه اش هم تازه بود.چون خاطرات و زندگی نامه ی یه دختر از همین جامعه است..

چون زندگی و ماجراش به نظر من برای افراد زیر 16 سال مناسب نیست .همین که ماجراش بخشیش به خیانت جنسی به این دختر و رابط دوستی نا مناسی هست. به نظر من مناسب نیست. البته خوشبختانه اصول اخلاقی در نوشته ها رعایت شده..ولی میگم موضوعش مناسب این سنین نیست.
    حالا دیگه خود دانید..

توصیه میکنم دوستان یه مطالعه بکنند و برداشتشون رو از داستان اینجا بگن..
    Last edited by b3st.programmer; 27-01-2010 at 16:57.

20. 3 کاربر از b3st.programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •