تو هر آموزشگاهی استاد خوب و متوسط و بد پیدا می شه من می خوام mcitp بخونم چند تا از دوستام با مهندس محبی این دوره را گذرانده اند همشون راضی هستند . در واقع می گند فوق العاده است . همینطور که می گی توصیه می کنند با مهندس محبی بگیرم .
تو هر آموزشگاهی استاد خوب و متوسط و بد پیدا می شه من می خوام mcitp بخونم چند تا از دوستام با مهندس محبی این دوره را گذرانده اند همشون راضی هستند . در واقع می گند فوق العاده است . همینطور که می گی توصیه می کنند با مهندس محبی بگیرم .
تو هر آموزشگاهی استاد خوب و متوسط و بد پیدا می شه من می خوام mcitp بخونم چند تا از دوستام با مهندس محبی این دوره را گذرانده اند همشون راضی هستند . در واقع می گند فوق العاده است . همینطور که می گی توصیه می کنند با مهندس محبی بگیرم
تو این اموزشگاه ها کدوم استاد ها خوبن؟
Last edited by avator20002000; 18-09-2013 at 20:24.
دوستان آموزشگاه کهکشان برای MCITP خوب است؟
کدوم استادش بهتر درس میده
+
در تهران عصر شبکه رو تعریف میکنند به نسبت بقیه موسسه ها . ./
Last edited by بانو . ./; 16-12-2013 at 23:36.
سلام
من دو دوره سیسکو(CCVP PACK, CCNP) و یک دوره دیتا سنتر را در کاریار ارقام گذروندم و دوستام هم دوره های امنیت شبکه وVMWARE اونجا گذروندن که مثل من خیلی راضی بودند.به نظرم که یکی از بهترین موسسات در این زمینه هست . هم بخاطر استادهاشون و هم بخاطر لابراتوارشون که خیلی مجهزه.من که لابراتوارشون را جای دیگه ندیدم و واقعاً قوی بود. اتفاقاً اونجا لابراتور INE و سه تا سرور قوی داره( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . ضمناً دوره هایی اونجا برگزار می شه که در هیچ موسسه دیگه تدریس نمی شه مثل دوره های DATA CENTER، VMWARE, EC-COUNCIL و دوره های حرفه ای سیسکو که در موسسات دیگه فقط اسمشون هست و با تحقیقی که من کردم حتی اونهایی که برگزارم میشه هیچ کدوم کیفیت نداره. خوبیه دیگه ای که داره بخاطر اینکه چنیدین نمایندگی بین المللی داره مثل EC- CUOUCIL,TIA,BICSI و اکثر جزوه هاشونم اوریجینال هست و چون یک شرکتی هستند که پروژه های مختلفی در این حوزه انجام میدهند تجربیات زیادی طی دوره هاشون می شود کسب کرد. قسمت آزمون های بین المللی قوی دارند . به نظرم اگه دنبال موسسه ای هستید که هم از نظر کیفیت دوره هاش و هم کیفیت تجهیزاتش قوی باشه من کاریار ارقام توصیه می کنم.
Last edited by ali_golestani; 16-12-2013 at 23:15.
سلام ، من دوره هاي cisco و microsoft, vmware رو تو شركت عصرآراد گذروندم
به نظرم فوق العاده هستن از همه نظر.
براي تست هم اين اجازه رو بهم دادن كه يكي دو جلسه برم سر كلاس اگه اوكي بود تو كلاساشون شركت كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من که واقعاً از دوره هایی که در آموزشگاه کاریار ارقام گذروندم راضی بودم. چونکه مرکز آموزش کاریار ارقام با همکاری موسسه INE آمریکا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجهزترین لابراتوار را جهت برگزاری دوره های تخصصی سیسکو بالاخص CCNP VOIP ,CCNP SECURITY و دوره هایCCIE با متد INE به همراه استفاده از RACK و لابراتوار INE ارایه می نماید. برای آشنایی با موسسه INE می تونید به سایتش مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . برای آنهایی که با موسسه INE آشنایی ندارند من چندتا از ویژگی شون را می نویسم:
مجهزترین رک دوره های سیسکو:
این شرکت با داشتن دیتاسنتر مجهز، یکی ازبزرکترین وبروزترین رکهای لابراتوری سیسکو را دارا میباشد .تعداد فارغ التحصیل CCIE دراولین بارامتحان :
شرکت INE باداشتن بیش از ۳۰۰۰ فارغ التحصیل CCIE یکی از موفق ترین شرکتهایی بوده است که با متد منحصربه فردخود که شامل سه قسمت پکیج مفهومی ، پکیج ورک بوک و پکیج کارعملی با رک مجهز ، درصدبالایی ازدانشجویان دراولین امتحان بین المللی سیسکو دارای حداکثر کسب نمره شده اند.دارای رتبه درلیست ۵۰۰۰ شرکت معتبر فناوری اطلاعات آمریکا:
این شرکت بارشد ۳۴ درصد خود درسال ۲۰۱۳ هم به مانند سالهای گذشته ازسوی شرکت اعتبارسنجی INC جزو ۵۰۰۰ شرکت معتبر آمریکا قرارگرفته است که نشاندهنده اعتبار بسیار بالای متد نوین آموزشی این موسسه می باشد.برخی از ویژگی هایلابراتوار آموزشگاه کاریار ارقام که با همکاری موسسه INE برای دوره های سیسکو ارایه میدن شامل موارد ذیل می باشد:Routing & Switching Rack
· Six routers running 12.4 or 12.4T Advanced Enterprise Services IOS
· Two Catalyst 3560 series switches running 12.2 Advanced IP Services
· Two Catalyst 3550 series switch running 12.2 IP Services
· One preconfigured Access Server
· One preconfigured Frame Relay switch
· Three preconfigured backbone routers
Security Rack
· Seven routers running various 15.X IOS images with the advanced security feature set
· Four Catalyst 3750 with IOS 12.2(55)SE3
· Two Catalyst 3750X switches with IOS 12.2(55)SE3
· Two ASA 5510 firewalls running software version 8.2(5) or 8.4(1)
· Two ASA 5515X firewalls running software version 8.6
· One IPS 4240 running software version 7.0
· One 7965 IP Phone
· Four Test PCs running Windows 7
· Four Test servers running Windows Server 2008
· Two ACS servers version 5.3
· Two ISE servers version 1.3
· One WSA S000V Web Security Virtual Appliance
· One 2504 wireless LAN controller
· One 1262 wireless access point
Security Rack
· Seven routers running various 15.X IOS images with the advanced security feature set
· Four Catalyst 3750 with IOS 12.2(55)SE3
· Two Catalyst 3750X switches with IOS 12.2(55)SE3
· Two ASA 5510 firewalls running software version 8.2(5) or 8.4(1)
· Two ASA 5515X firewalls running software version 8.6
· One IPS 4240 running software version 7.0
· One 7965 IP Phone
· Four Test PCs running Windows 7
· Four Test servers running Windows Server 2008
· Two ACS servers version 5.3
· Two ISE servers version 1.3
· One WSA S000V Web Security Virtual Appliance
· One 2504 wireless LAN controller
· One 1262 wireless access point
Data Center Rack
· Nexus 7000
· Nexus 5000
· Virtual Machines
· Nexus 2000 & MDS 9200
· UCS B Series Blade Chassis & MDS 9200
· ACE 4710
هدفم از این مطالب برای اونهایی هست که واقعاً می خواهند دوره های سیسکو را در یک موسسه ای حرفه ای یاد بگیرند. به نظرم آموزشگاه کاریار ارقام هم از نظر لابراتوار و هم استادها و هم متد آموزش دوره های سیسکو جز بهترین هاست.
سلام دوست عزیز.
نقش استاد تو یادگیری مباحث بدون شک بینهایت مهم هست. شما شروع کن کتابها یا دی وی دی ها رو کار کن، بعد از چند صفحه همه رو میزاری کنار.
پیشنهاد میکنم هر آموزشگاه یا مدزسی رو بهتون معرفی میکنند ، خودتون برید یک جلسه به صورت رایگان و آزمایشی سر کلاس اون استاد بشینید و نحوه تدریسشون رو از نزدیک ببینید.
و شخصا پیشنهاد میکنم یک جلسه سر کلاس مهندس ضرغام آموزشگاه کندو برید و بعدش خودتون تصمیم بگیرید، از نظر من که فوق العاده هستند اما بهترین تصمیم رو خودتون بعد از بررسی به روشی که گفتم بگیرید.
آخرین پست واسه دو هزار و سیزده!!!!.................... نه اتفاقا کتابها و دی وی دی ها اگه خوبش رو تهیه کنید خیلی هم عالی هست ............... و برای ابتدای کار بسیار خوب هست .......................... اما خوب برای تخصص استاد مهم تر هست تا موسسه!.......................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)