تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 15 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 150

نام تاپيک: آموزش قدم به قدم و کامل هـک گوشی های سونی اریکسون

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام هادی جان عزیز ، خوبی بابا

دیشب رفتم یک فروند t715 برای مادر خانمی گرفتم ، متاسفانه فارسی نداره ، و هر چی هم به مامان می گم که بیا با انگلیسی اش کار کن ، آینده داره ، ببین کل دنیا دستشونه ، به گوشش نمی ره که نمی ره .... : دی

برای فارسی کردن ، فول فلش کنم یا نه ؟ یا همون کاستوم رو فلش کنم درست می شه فقط ؟ ( حافظه است دیگه هادی جان ، آلزامیر کل زندگی ام رو گرفته ، یادم نمی آد از هـک هیچی ... )

بعد این که فرمی ویر خوب چی بریزم ، این رو دیدم R1GA026_RED53 توی تاپ سونی ، ولی چیزی نمی دونم ، اگه می دونی یه راهنمایی کوچولو بکن که خوبه یا نه ، راستی ، اینجا ها فقط مین و اف اس رو پیدا کردم ، اما کاستوم پک هیچی نبود ، یه لینکی برای کاستوم پک هم می دی بهم ؟

ضمنا ، لینک ستول اولین پست پاک شده ، لینک اول رو اصلاح کنید ، یه تازه وارد مثل من میاد گم و گور نشه ...

محتوای مخفی: هادی ! 
    اون تم نوکیا رو دیدی هادی ؟ چطور بود ؟ امیدی هست بهش یا نه ؟ : دی
    راستی ، پروادکت کد 78 رو عوض کردم ، و آپ کردم به ورژن 30 و اندی ، دقیق یادم نیست ، بدک نیست ، اما احساس می کنم عملکرد دکمه ها بد تر شده ، یه نمه نه زیاد ، تو آپ نکردی ؟

تنکس
    یا حق
    سلام معين جان خوب هستيد ؟
    عزيز ستول CID53 رو ساپورت نميكنــه و نميشه فلش كـــرد براي فارسي سازي بايد ببريد بيرون تا با دستگاه باكس براتون فارسي رو فلش كنن از طريق برنامه Far هم ميشه ولي يه كمي دردسر داره و چون گوشي نو هستش با اين برنامه كار نكنيد بهتـــره چون اطلاعات كافي از اين برنامه ندارم شما هم همينطور و موقع جابجايي فايل گوشي ممكنه آسيب ببينه براي فارسي اضافه كردن هم براي گوشي هاي ديگه حتما بايد كاستومايز همراه با Main & Fs فلش بشــه و اضافــه اينو همينجوري گفتم جايي به كارت ميومــد آره تم رو هم ديدم خيلي باگ داره با برنامه SISWare ( ويرايش فايل هاي sis ) و Carbide_ui ( تم سازي ) هر كاري ميكنم نميشــه پس زمينه رو برداشــت بايد تو فايل هاي سيستمي يه دستكاري كنم ببينم ميتونم برات كاري كنـــم تم سازي اين شركت خوبـــه ولي در حد تم ساز هاي ديگه نيســت تم هاشو همراه با ايراد وارد و لينك ميكنــه ...
    موفق باشيد!

2. 2 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام معين جان خوب هستيد ؟
    عزيز ستول CID53 رو ساپورت نميكنــه و نميشه فلش كـــرد براي فارسي سازي بايد ببريد بيرون تا با دستگاه باكس براتون فارسي رو فلش كنن از طريق برنامه Far هم ميشه ولي يه كمي دردسر داره و چون گوشي نو هستش با اين برنامه كار نكنيد بهتـــره چون اطلاعات كافي از اين برنامه ندارم شما هم همينطور و موقع جابجايي فايل گوشي ممكنه آسيب ببينه براي فارسي اضافه كردن هم براي گوشي هاي ديگه حتما بايد كاستومايز همراه با Main & Fs فلش بشــه و اضافــه اينو همينجوري گفتم جايي به كارت ميومــد آره تم رو هم ديدم خيلي باگ داره با برنامه SISWare ( ويرايش فايل هاي sis ) و Carbide_ui ( تم سازي ) هر كاري ميكنم نميشــه پس زمينه رو برداشــت بايد تو فايل هاي سيستمي يه دستكاري كنم ببينم ميتونم برات كاري كنـــم تم سازي اين شركت خوبـــه ولي در حد تم ساز هاي ديگه نيســت تم هاشو همراه با ايراد وارد و لينك ميكنــه ...
    موفق باشيد!
    ای بابا ، این بیرونی ها که خدا می دونه چقدر آدم رو تیغ می زنن ، خیلی نامردن ....
    اگه منظور از فار ، فار منیجر خودمونه ، من با فار و اس ایکس پلاس پلاس ، کا 510 رو قدیم ندیم ها پچ می کردم ، کار کردم باهاش ، خوش دست نیست مثل ستول ، اما کار کردم باهاش ، غریبه نیستم ، اگه سورس فارسی بدی ، یا لینک انگلیسی بدی که برم بخونم ، فکر کنم بتونم خودم آپ کنم ....

دستت درد نکنه بابت اون تم ، اگه تونستی اوکی کنی ، ممنونت می شم ، خیلی وقتت رو تلفش نکن ، ممنونم ازت ....

مرسی
    یا حق

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

از كجا بايد بفهمم كه همه ي مراحل رو درست انجام دادم؟ در افزايش صدا .

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

سلام به کاربران عزیز
    لطفا نظر خود را در باره این مطلب بنویسید
    اين قسمت اكولايزر كجاست ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

در افزايش صدا ، ميشه يه عكسي از مرحله ي آخر اين عمل بزارين چون تو واسه من قسمت آخرش مينويسه cant build .. ( توي نوشته ها،)

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

از كجا بايد بفهمم كه همه ي مراحل رو درست انجام دادم؟ در افزايش صدا .

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

اين قسمت اكولايزر كجاست ؟
    در افزايش صدا ، ميشه يه عكسي از مرحله ي آخر اين عمل بزارين چون تو واسه من قسمت آخرش مينويسه cant build .. ( توي نوشته ها،)
    دوســـت عزيز يه تست كنيد ببينيد صدا بلند شــده يا نـــه ؟
    بايد فايل مورد نظر رو zip كني و قسمت Misc files قرار بدي و Flash دستورات لازم خود برنامه اون پايين اشاره ميكنه
    آموزش برنامه ستول رو يه مروري كنيد خوبـــه ياد ميگيريد
    موفق باشيد!

7. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوســـت عزيز يه تست كنيد ببينيد صدا بلند شــده يا نـــه ؟
    بايد فايل مورد نظر رو zip كني و قسمت Misc files قرار بدي و Flash دستورات لازم خود برنامه اون پايين اشاره ميكنه
    آموزش برنامه ستول رو يه مروري كنيد خوبـــه ياد ميگيريد
    موفق باشيد!
    اونجور خفن تغيير نكرده . مثلا 5 درصد . مرحله ها رو هم كامل انجام دادم . فقط قسمت آخر تو نكته گفته شده قسمت ايكولايزر كه من پيدا نكردم . اين قسمت كجاست؟

يه سئوال ديگه از شما داشتم ، مستر ريست رو چطوري بايد انجام بدم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

اونجور خفن تغيير نكرده . مثلا 5 درصد . مرحله ها رو هم كامل انجام دادم . فقط قسمت آخر تو نكته گفته شده قسمت ايكولايزر كه من پيدا نكردم . اين قسمت كجاست؟

يه سئوال ديگه از شما داشتم ، مستر ريست رو چطوري بايد انجام بدم.
    سلامي دوباره
    پس روي گوشي فلش شـــده !
    اكولايزر هم تو تنظيمات موزيك پليـــر گوشيتون هستش كه با بالا بردن صدا كمي بالا ميره ولي اينكارو نكنيد بزاريد همون نرمال خودش بمونــــه گوشيـــتون چيـــه ؟
    موفق باشيد!

10. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سلامي دوباره
    پس روي گوشي فلش شـــده !
    اكولايزر هم تو تنظيمات موزيك پليـــر گوشيتون هستش كه با بالا بردن صدا كمي بالا ميره ولي اينكارو نكنيد بزاريد همون نرمال خودش بمونــــه گوشيـــتون چيـــه ؟
    موفق باشيد!
    گوشيم k800. منظورت از روي گوشي فلش شده چيه؟

آقا به نظر من شما فعالترين عضو اين سايت هستين. ازتون تشكر ميكنم.

12. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

گوشيم k800. منظورت از روي گوشي فلش شده چيه؟

آقا به نظر من شما فعالترين عضو اين سايت هستين. ازتون تشكر ميكنم.
    يعني روي گوشي جايگزيـــن فايل اصلي صداها شــده و تغييرات ايجاد شــده
    اكوستيك هاي بريز كه كيفيت بالاي داشته باشن و صدا رو خش دار نكنـه
    شما لطف داريـــن عزيـــزي
    موفق باشيد!

14. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

يعني روي گوشي جايگزيـــن فايل اصلي صداها شــده و تغييرات ايجاد شــده
    اكوستيك هاي بريز كه كيفيت بالاي داشته باشن و صدا رو خش دار نكنـه
    شما لطف داريـــن عزيـــزي
    موفق باشيد!
    گوشي k800 رو چطوري مستر ريست كنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •