تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 17 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 161

نام تاپيک: دنيای پی اس پی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام... بعد از ديدن تاپيك خوب شما ... حالي به حالي شدم كه psp بخرم...فقط مي خواستم از شما در باره اين كه خريدش برام چطور به صرفه تره راهنماي بگيرم... من تو اكراين ديدم psp با اين اطلاعات... PSP Giga Pack 2.5 (EUR versio) .
    قيمتش هست 350 دلار... ولي يه شانس هم دارم كه از ايران بخرم...تا اونجاي كه فهميدم شما در مورد قيمت از 250 دلار
    مي گفتيد... اولا مي خواستم ببينم اونجا هم پي اس پي ها يورو ورژن هست ...يا اصلا مگه فرقي مي كنه؟؟؟ و كلا يه همچين پكي تو ايران چنده؟ همون 250 دلاره؟؟؟

در آغاز فعالیت SUPERMHR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

الان بیشتر پکهای موجود در ایران از نوع ولیو پکه.که یه مموری 32 دارن.گیگا پک هم به وفور یافت میشه.
    اما به صرفه ترین کار خریدن یک ولیو پک به همراه یک مموری 2 گیگ هستش که حداکثر اگه طرف خیلی یزید باشه 280 تایی در میاد.
    ورژنهاشون هم به طرز وحشتناکی متغیره.ولی هیچ فرقی نمیکنه.
    تنها ورژن بد!! ورژن 1007 هستش که کپی خور نمیشه.خوشبختانه این عدد خیلی درشت رو جعبه هستش.
    باتشکر....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خيلي ممنونم از جواب.
    مي دونم كه مي شه بازي هاي umd براي پي اس پي رو دانلود كرد ... فقط مطمئن نيستم حتما اجرا مي شه يا نه؟؟
    كسي تا حالا اين بازي ها رو از اينترنت دانلود و اجرا كرده؟؟ لطفا يه توضيح بديد كه اين كار امكان پزير هست يا نه؟؟!!
    با سپاس.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

همه بازیها به صورت تورنت توی اینترنت موجوده.و همینطور همشون هم به صورت Iso هستن.پس برای اجرا مشکلی نیست.
    در اکثر اوقات میان از فیلمها و آهنگهاش میزنن تا حجمش پایین بیاد و فیت مموری 1 گیگ بشه.
    من هم یکی دو نمونه دانلود کردم.
    باتشکر....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دم شما گرم كه جواب مي ديد....
    تورنت چي هست؟؟
    اينكه از فيلم و آهنگهاش مي زنند باحال نيست... يه بازي پي اس پي به طور كامل حجمش چقدره؟؟ من اونايي كه دارم دان مي كنم تا 600 مگ بيشتر نيست... iso و rar ... مي خوام حدس بزنم كه اين بازي ها كامل هست يا از فيلم هاش زدند؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا من يه psp پيدا كردم امروز 190 تومان....منتها نه وليو پك هست نه گيگا پك... روش نوشته اكسسوآر پك... و تو پكيج هم
    خود دستگاه... هدفون... روكش... دسته...دستمال..و ... هست. شما تا حالا اين پك رو نديديد؟؟؟ بازار مشترك نيست؟؟ از اون دوتاي ديگه ضعيفتر نيست؟؟؟
    متشكرم.!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

معمولا تا جایی که میتونن میزنن.
    اما اگه همون اوایل ریلیز توزنتش رو سرچ کنی Rip کامل بازی رو میتونی گیر بیاری.
    به این پکیج ها میگن باندل یا Stock.اینارو فروشنده خودش با میل خودش درست میکنه (یا حتی فروشنده ها از هم میگیرن) و یه چیزهایی اضافه یا کم داره.
    شما لطفا محتویات اون رو دقیقا تشریح کنین تا من نظر بدم.
    توی PSP و کلا توی دنیای کنسول ما چیزی به اسم بازار مشترک نداریم.واقعا اینار کی تو دهن ملت میندازه؟؟
    منظورتون رو هم از ضعیف درست تر بگین.
    باتشکر...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خيلي ممنون...
    جوابمو گرفتم كامل... اتفاقا اون پكيجي كه ديدم خيلي چيزاي متنوه اي داشت... ( هدفن... دستمال مخصوص براي پاك كردن صفحه....ساك حمل psp ... دسته باري( اين يه چيزي بود كه psp رو روش جا مي زدي و مي شد مثل دسته بازي و راحت بازي مي كردي) ... همين.!! منظورم از ضعيفتر اين بود كه مثلا يه امكان مخصوصي رو كمتر از پك هاي وليو و گيگا داشته باشه...
    قيمتش هم كلا 180 دلار بود...ضمنا چيزي كه من خوشم نيومد اين بود كه گارانتيش 6 ماهه بود..من با خودم فكر كردم شايد دسته دومي چيزي باشه مي خوان بهم بندازن... حالا خريدن اين تيپ psp فكر مي كنيد به صرفصت؟؟
    بازم خيلي خيلي ممنون از جواب ها.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اصولا گارانتی خیلی چیز بیخودی محسوب میشه!!
    چون Psp آسیب نرم افزاری نمیبینه مگه اینکه خودت دستکاریش کنی.که شامل گارانتی نیست.
    اگر هم آسیب فیزیکی ببینه که بازم شامل گارانتی نیست!
    در هر حال.
    همراه دستگاه حتما یک کابل Usb و یک مموری 2 گیگ بگیر.
    باتشکر....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام...
    خيلي خيلي ممنون...
    من ديگه سوالام ته كشيد...ديگه سوالي ندارم.
    فلا خداحافظ تا من psp بخرم...بعد باز ميام سراقتون!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •