آقا من معذرت میخوام . مدیر محترم اگر صلاح دونستن پستمو پاک کنن
آقا من معذرت میخوام . مدیر محترم اگر صلاح دونستن پستمو پاک کنن
من یک فکری کردم دیدم بقیه درست می گن، اگه اینتل بهتر بود که در کارخونه AMD رو گل گرفته بودن.
Intel<>AMD
سلام.نوشته شده توسط shahryar666
صد درصد اينتل بهتر است.
سر كوچه ي ما يه كته كبابي است كه براي كبابي خود يعني جاي زغال از سي پي يو اي ام دي استافاده مي كرد
بعد هم بر شكست شد.
دوستان عزيزي كه ميخون اطلاعات بيشتري در مورد پردازنده هاي سري نوت بوك Amd كسب كنند .
به ويژنامه عصر ارتباط (2) مخصوص لپ تاپ مراجعه كنن.
ممنون
در ضمن ايوان عزيز شما بگو با اين كاميپوترت ميخواي چه كارهايي انجام بدي و چقدر پول ميخواي بزاري تا ملت راهنمايي كنن.
آقا من كه اينتل به چه خوبي داشتم (Pentium 4 630 3GHz 2meg ) تحت تاثير بنچمارك ها وساير منابع! رفتمنوشته شده توسط IVAN
مفت فروختم و ATHLON 64 3500 گرفتم .حالا ميبينم كه حتي براي بازي(نقطه قوت AMD در بنچماركها) هم
اينتل خيلي روانتر وسريعتر كار ميكرد تا اين. بقيه موارد رو هم بهمين ترتيب. درضمن تعداد ترانزيستورهاي
اينتل نسبت به هم ارز AMD خودش دو و نيم برابره (169 ميليون در برابر 69.5 ميليون) همچنين تكنولوژي SSE3
در هسته هاي ونيز AMD كه مخصوص اينتل هست و توسط AMD مورد تقليد قرار گرفته كارايي اينتل رو نداره.
با تكنولوژي HyperThreading هم دو cpu يكي فيزيكي و ديگري مجازي كه در Cache L2 مشترك هستند تعريف
ميشوند كه توان محاسباتي سيستم رو بسيار بالا ميبره.(بين تك هسته اي و دو هسته اي با قيمت بسيار
كمتر از دو هسته اي ها)
فقط اینتل...
خودمم می دونم بی سوادم ولی بازم اینتل.
سلام
من 2 روز نبودم ببين بحث به كجا ها رفت
اين از لپ تاب AMD:البته بحث که خیلی علمیه اون که شکی توش نیست، دارم می بینم همه دارن رفرنس میدن!!!!!
می خوام بدونم لب تاپ با CPU AMD دیدی.
بعدش هم دارم میگم خودم بازی رو تست کردم میگی رفرنس بده.
در مورد دما هم دلشون خوش بوده برای AMD فن بزرگتر گذاشتن(اینتل هایی که فنشون بزرگه اگر فن کوچک روشون بگذاریم مشکلی چیدا نمی کنن ولی AMD چی).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هر چيزي كه تست كردي يه عكش ازش بگير تا بقيه هم ببينن
يعني ميگي ATHLON 64 3500 از Pentium 4 630 3GHz 2meg ضعيفترهآقا من كه اينتل به چه خوبي داشتم (Pentium 4 630 3GHz 2meg ) تحت تاثير بنچمارك ها وساير منابع! رفتم
مفت فروختم و ATHLON 64 3500 گرفتم .حالا ميبينم كه حتي براي بازي(نقطه قوت AMD در بنچماركها) هم
اينتل خيلي روانتر وسريعتر كار ميكرد تا اين. بقيه موارد رو هم بهمين ترتيب. درضمن تعداد ترانزيستورهاي
اينتل نسبت به هم ارز AMD خودش دو و نيم برابره (169 ميليون در برابر 69.5 ميليون) همچنين تكنولوژي SSE3
در هسته هاي ونيز AMD كه مخصوص اينتل هست و توسط AMD مورد تقليد قرار گرفته كارايي اينتل رو نداره.
با تكنولوژي HyperThreading هم دو cpu يكي فيزيكي و ديگري مجازي كه در Cache L2 مشترك هستند تعريف
ميشوند كه توان محاسباتي سيستم رو بسيار بالا ميبره.(بين تك هسته اي و دو هسته اي با قيمت بسيار
كمتر از دو هسته اي ها![]()
اين بنچماركهايي كه شما انقدر ازش بد ميگين هم در جهان معتبرند و هم مهمترين مرجع براي مقايسه
شما اگر راه بهتري داريد براي اينكه بفهميم فلان پردازنده amd بهتره يا يكي از مدلهاي اينتل به ما هم ياد بديد![]()
اينا مقايسه 2 تا پردازنده شما در بازيهاي كواك و UT 2004 :(دقت كنيد كه از بين سه هسته موجود براي 3500 ضعيفترينش انتخاب شده)
بخاطر قوانین انجمن دیگه نمیخوام به بحث ادامه بدم.فقط یک نکته ای را بگم و والسلام.سایتهایی که از نظر شما معروفند و قابل اعتماد , از نظر من فقط تبلیغاتی محضند.مثل این میمونه که برادر من کنارم نشسته باشه و یکی بمن بگه برادرت مرده و توقع داشته باشه قبول کنم.من مطمئن هستم کسانی که طرفداری ای ام دی میکنند نظرات تبلیغاتی سایتها روی دیدشون تاثیر گذاشته و سایتها را به دید معروفیت باورش کردند و سبب شده که مقایسه درستی نداشته باشند.خیلیها هم دیدم که مثلا میایند بهترین نوع را با بدترین نوع مقایسه میکنند.در صورتی که هردو شرکت هم مدل خوب دارند و هم بد.و همچنین انتخاب مادر بورد هم بر کارکردشون نقش داره.البته امیر جان و نوید جان یک وقتی جسارت نشه.ما مخلصیم
اگه intel بد بود شرکت apple نمي رفت رو لپ تاپ هاي خودش از پروسسور intel dual استفاده کنه !
چرا نرفت amd بگيره ؟؟؟
من که خودم يه dell دارم با اينتل M که 64 bit هم هستش . آخ نگفته !
فقط Intel Pentium M
با سلام
ماني جان حرف هاي شمارو هم تاييد مي كنم و هم تكذيب !! بعضي از اين سايت ها تبليغاتي عمل مي كنند اما همه سايت هاي معتبر به اين صورت نيستن مثلا : Anandtech يا Tomshardwear تا حالا خوب كار كردن,
با اين شرايط من از تجربه شخصي خودم و دوستان فعال در اين ضمينه هم نظرخواهي كردم.
آقا رضا كسي نگفت كه اينتل بده اما اگه AMD هم بد بود كه غول جستجوگر Google از AMD Opteron استفاده نمي كرد و از سري Xeon يا ایتانیوم استفاده میکرد
این هم برای حسن ختام !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)