تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 8 از 34 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا من معذرت میخوام . مدیر محترم اگر صلاح دونستن پستمو پاک کنن

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من یک فکری کردم دیدم بقیه درست می گن، اگه اینتل بهتر بود که در کارخونه AMD رو گل گرفته بودن.

Intel<>AMD

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahryar666
    آقا براي اينكه اين بحث اينتل يا اي ام اي . همه !!!!!!همه !!!!!!همه!!!!!! راي بديد اميدوارم براي آخرين
    بار باشد و اين موضوع جمع شه. كه بفهميم كدام بهتره و پر طرفدار تره؟ اين نظر سنجي گسترده را تا 2 ماه مي گذارم
    باشه كه حرفي نباشه؟؟؟ اميدوارم همه نظر يا راي بدن كه برتري و پر طرفدارترين مشخص شه؟؟؟ البته براي
    اين نظر سنجي گسترده همه بايد نظر بدن.كه به همه ثابت بشه؟؟؟؟ ههههههممممهههههه نظر بدن!!!!!!!
    همه!!!!!!!!همه!!!!!!!!!!همه!!!!!!!همه! !!!!!!!همه!!!!!همه!!!!!!همه!!!!!!!همه! !!!!!!!همه!!!!!!!!همه!!!!!!!
    سلام.
    صد درصد اينتل بهتر است.
    سر كوچه ي ما يه كته كبابي است كه براي كبابي خود يعني جاي زغال از سي پي يو اي ام دي استافاده مي كرد
    بعد هم بر شكست شد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان عزيزي كه ميخون اطلاعات بيشتري در مورد پردازنده هاي سري نوت بوك Amd كسب كنند .

به ويژنامه عصر ارتباط (2) مخصوص لپ تاپ مراجعه كنن.

ممنون

در ضمن ايوان عزيز شما بگو با اين كاميپوترت ميخواي چه كارهايي انجام بدي و چقدر پول ميخواي بزاري تا ملت راهنمايي كنن.

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط IVAN
    بعضي دوستان لطفا رعايت كنن.لطفا كاري نكنيد كه قبل از نتيجه گيري اين تاپيك هم غيب بشه.من ميخوام سيستم رو ارقا بدم (بابا يكي بره همين بغل يه تاپيك زدم نظرشو بگه)وحسابي هم دارم مباحث اين تاپيك رو دنبال ميكنم.اميدوارم تا عيد يه نتيجه گيري بكنيد.
    ممنون
    آقا من كه اينتل به چه خوبي داشتم (Pentium 4 630 3GHz 2meg ) تحت تاثير بنچمارك ها وساير منابع! رفتم
    مفت فروختم و ATHLON 64 3500 گرفتم .حالا ميبينم كه حتي براي بازي(نقطه قوت AMD در بنچماركها) هم
    اينتل خيلي روانتر وسريعتر كار ميكرد تا اين. بقيه موارد رو هم بهمين ترتيب. درضمن تعداد ترانزيستورهاي
    اينتل نسبت به هم ارز AMD خودش دو و نيم برابره (169 ميليون در برابر 69.5 ميليون) همچنين تكنولوژي SSE3
    در هسته هاي ونيز AMD كه مخصوص اينتل هست و توسط AMD مورد تقليد قرار گرفته كارايي اينتل رو نداره.
    با تكنولوژي HyperThreading هم دو cpu يكي فيزيكي و ديگري مجازي كه در Cache L2 مشترك هستند تعريف
    ميشوند كه توان محاسباتي سيستم رو بسيار بالا ميبره.(بين تك هسته اي و دو هسته اي با قيمت بسيار
    كمتر از دو هسته اي ها)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omran_MB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تو برقه چشات

پيش فرض

فقط اینتل...
    خودمم می دونم بی سوادم ولی بازم اینتل.

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

9

سلام

من 2 روز نبودم ببين بحث به كجا ها رفت
    البته بحث که خیلی علمیه اون که شکی توش نیست، دارم می بینم همه دارن رفرنس میدن!!!!!

می خوام بدونم لب تاپ با CPU AMD دیدی.

بعدش هم دارم میگم خودم بازی رو تست کردم میگی رفرنس بده.

در مورد دما هم دلشون خوش بوده برای AMD فن بزرگتر گذاشتن(اینتل هایی که فنشون بزرگه اگر فن کوچک روشون بگذاریم مشکلی چیدا نمی کنن ولی AMD چی).
    اين از لپ تاب AMD:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هر چيزي كه تست كردي يه عكش ازش بگير تا بقيه هم ببينن

آقا من كه اينتل به چه خوبي داشتم (Pentium 4 630 3GHz 2meg ) تحت تاثير بنچمارك ها وساير منابع! رفتم
    مفت فروختم و ATHLON 64 3500 گرفتم .حالا ميبينم كه حتي براي بازي(نقطه قوت AMD در بنچماركها) هم
    اينتل خيلي روانتر وسريعتر كار ميكرد تا اين. بقيه موارد رو هم بهمين ترتيب. درضمن تعداد ترانزيستورهاي
    اينتل نسبت به هم ارز AMD خودش دو و نيم برابره (169 ميليون در برابر 69.5 ميليون) همچنين تكنولوژي SSE3
    در هسته هاي ونيز AMD كه مخصوص اينتل هست و توسط AMD مورد تقليد قرار گرفته كارايي اينتل رو نداره.
    با تكنولوژي HyperThreading هم دو cpu يكي فيزيكي و ديگري مجازي كه در Cache L2 مشترك هستند تعريف
    ميشوند كه توان محاسباتي سيستم رو بسيار بالا ميبره.(بين تك هسته اي و دو هسته اي با قيمت بسيار
    كمتر از دو هسته اي ها
    يعني ميگي ATHLON 64 3500 از Pentium 4 630 3GHz 2meg ضعيفتره

اين بنچماركهايي كه شما انقدر ازش بد ميگين هم در جهان معتبرند و هم مهمترين مرجع براي مقايسه

شما اگر راه بهتري داريد براي اينكه بفهميم فلان پردازنده amd بهتره يا يكي از مدلهاي اينتل به ما هم ياد بديد

اينا مقايسه 2 تا پردازنده شما در بازيهاي كواك و UT 2004 :(دقت كنيد كه از بين سه هسته موجود براي 3500 ضعيفترينش انتخاب شده)

آخر فروم باز Mani_Borna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بخاطر قوانین انجمن دیگه نمیخوام به بحث ادامه بدم.فقط یک نکته ای را بگم و والسلام.سایتهایی که از نظر شما معروفند و قابل اعتماد , از نظر من فقط تبلیغاتی محضند.مثل این میمونه که برادر من کنارم نشسته باشه و یکی بمن بگه برادرت مرده و توقع داشته باشه قبول کنم.من مطمئن هستم کسانی که طرفداری ای ام دی میکنند نظرات تبلیغاتی سایتها روی دیدشون تاثیر گذاشته و سایتها را به دید معروفیت باورش کردند و سبب شده که مقایسه درستی نداشته باشند.خیلیها هم دیدم که مثلا میایند بهترین نوع را با بدترین نوع مقایسه میکنند.در صورتی که هردو شرکت هم مدل خوب دارند و هم بد.و همچنین انتخاب مادر بورد هم بر کارکردشون نقش داره.البته امیر جان و نوید جان یک وقتی جسارت نشه.ما مخلصیم

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اگه intel بد بود شرکت apple نمي رفت رو لپ تاپ هاي خودش از پروسسور intel dual استفاده کنه !
    چرا نرفت amd بگيره ؟؟؟
    من که خودم يه dell دارم با اينتل M که 64 bit هم هستش . آخ نگفته !
    فقط Intel Pentium M

اگه نباشه جاش خالی می مونه FX64 Dual Core's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

10

با سلام

ماني جان حرف هاي شمارو هم تاييد مي كنم و هم تكذيب !! بعضي از اين سايت ها تبليغاتي عمل مي كنند اما همه سايت هاي معتبر به اين صورت نيستن مثلا : Anandtech يا Tomshardwear تا حالا خوب كار كردن,

با اين شرايط من از تجربه شخصي خودم و دوستان فعال در اين ضمينه هم نظرخواهي كردم.

آقا رضا كسي نگفت كه اينتل بده اما اگه AMD هم بد بود كه غول جستجوگر Google از AMD Opteron استفاده نمي كرد و از سري Xeon يا ایتانیوم استفاده میکرد

این هم برای حسن ختام !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •