واقعا مجید بهتر نبود اینو تویه پیغام خصوصی بگی؟
باید حتمی بیای تویه تاپیک بازی هایه Exclusive ؟؟؟
کی میخوای ول کنی؟
اون تاپیکم خیلی جالب بود فکر کنم که دیگه همه غزیش رو بدونن ... ( شب بخوابی صبح بلند شی ...تعلیق شدم
)
واقعا مجید بهتر نبود اینو تویه پیغام خصوصی بگی؟
کی میخوای ول کنی؟
اون تاپیکم خیلی جالب بود فکر کنم که دیگه همه غزیش رو بدونن ... ( شب بخوابی صبح بلند شی ...تعلیق شدم
)
نوید جان تو چند تا achievement از این master piece تونستی بگیری ؟
ما 30 تا گرفتیم البت برای achiv نرفته بودیم![]()
والا خودمم دوست داشتم اینجوری بشه ولی نمیتونم بهش پیغام خصوصی بدم.واقعا مجید بهتر نبود اینو تویه پیغام خصوصی بگی؟
بی تربیتکی میخوای ول کنی؟![]()
خودت میدونی کی شروع کرده. فقط من پستش رو کمی دیر دیدم !!!
قضیه این بود که از بس حرف الکی زدی بن شدیاون تاپیکم خیلی جالب بود فکر کنم که دیگه همه غزیش رو بدونن ... ( شب بخوابی صبح بلند شی ...تعلیق شدم
)
موضوع دیگه ای نبود برادر
به هر حال دیگه گذشت.
امیدوارم هممون بالاخره بتونیم درست با هم کنار بیایم و احتیاجی به این بحث ها نباشه.
همگی موفق باشید.
من 25 تا گرفتم راستش زياد پيگيرش نشدم ! اون مود Fire Fight خيلي حال ميده پدرام ! من الان دارم حسرت ميخورم كه چرا قبل ازين كه بن بشم بازي نكردم اينو ! تنهايي بازي كردم كلي حال داد !
اره قسمت نشد با هم live بزنیم
راستی چند تا تصویر دیدم گفتم بزارم کسانی که gamer هستن ( خیلی کمه تعدادمون متاسفانه ) ببینن :
نمیدونم دیدن یا نه
این واقعا جالبه
تصویر
leader of videogame industryکه با یک روکش و به اصطلاح theme از یکی از معدود بزرگ بازی های تاریخ ( که مثل 90 درصد دیگه بازی های بزرگ تاریخ exclusive برای console هست ) وزین شده
یکی از دوستان که المان بود میگفت قیمت این روکش حدودا 150 یورو هست که از خود arcade گرونتره :
اینم یک مدل دیگش :
اینم زمان معرفی ابر شاهکار تاریخی halo 3 و pack این game :
اینام بدون شرح :
ببینید تورو خدا اونوری ها چه ها که نمیکنن و البت حق هم دارن
اگه اون روکشه اینجا بود من شده بود دزدی کنم تهیش میکردم
اینم یک مقاله با تیتری که حاوی حقیقتی کوبنده و تاریخی در تاریخ بشریت هست :
How Microsoft Created The Biggest Game Launch Of All Time
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پدرام جان بازي كه فروشش تو 1 هفته از فيلم Spider Man 3 ميزنه جلو انتظاري كمتر ازين هم نميشه داشت ازش ! كلا من وقتي به ميزان فروش Reach در همون ساعات اوليه فكر ميكنم مُخم ميتركه . غوغا خواهد كرد
نوید جون صبر بسی سخت است
اینم عکس نویسندگان این ابر اثر :
joseph staten و eric nylund
اینم Martin O'Donnell سازنده موزیک بی نظیر بازی :
![]()
من عاشق داشبورد های این چنینی هستم ....این یکی واقعا زیباست...(البته بی طرفانه میگم)
ها فک کنم MGS4 هم یه همچین رکوردهایی رو شکوند...البته باز من بی طرفم ...پدرام جان بازي كه فروشش تو 1 هفته از فيلم Spider Man 3 ميزنه جلو انتظاري كمتر ازين هم نميشه داشت ازش ! كلا من وقتي به ميزان فروش Reach در همون ساعات اوليه فكر ميكنم مُخم ميتركه . غوغا خواهد كرد
حامد جان شما كلا تو امضات بنويس من بي طرفم كه مجبور نشي تو امضات ذكر كني ! : دي
قشنگه ولی فکر کنم با این دم و تشکیلات روش با تهویه دچار مشکل بشه(مخصوصا اینکه اصولا xbox360 کنسول نسبتا گرمی هست)...
منظور خاصی نداشتم فقط میخواستم بگم برای یک کنسول هیچ چیز همون داشبورد اصلیش که کاملا استاندارد هست ومطمئنا خیلی بیشتر از این داشبوردها روی طراحی فیزیکیش کار شده نمیشه![]()
Last edited by mehdy.z; 12-01-2010 at 13:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)