تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 88

نام تاپيک: معرفي پرينتر هاي ليزري بر اساس هزينه چاپ و نگهداري کمتر و در دسترس بودن چيپ شارژ و قطعات

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بنده قصد خرید یک چهارکاره تک رنگ لیزری دارم که علاوه بر فکس و پرینت و اسکن ، بتونه دورو پرینت و کپی کنه ، و حتما تغذیه کننده اتوماتیک اسناد هم داشته باشه و اون هم دورو باشه یعنی مدرک رو 10 تا و 20 تا بزاریم خودش بصورت دورو تغذیه کنه ( بکشه داخل برای اسکن ) و درو رو هم کپی بگیره . و بعد از کمی پرس و جو به مدل 4380 کانن رسیدم (Canon 4380DN ) که این کار رو انجام میده و در حال حاضر هم 3220 کانن دارم که 2.5 ساله که دارمش و کاملا ازش راضیم .

ولی میگن این پرینتر های جدید ( و چندکاره ها ) کارتریج هوشمند دارند که نمیشه به راحتی شارژ کرد ! یعنی چیپ دارند.

حالا به نظر اساتید آیا ؟

1- همین 4380 دستگاه خوبی هست ؟
    2- شما چه پیشنهادی دارید ؟ چه برندی و چه مدلی ؟
    3- آیا 4380 بدون دردسر شارژ میشه ؟ اگر خودمون بخواهیم شارژش کنیم میتونیم چیپ رو عوض کنیم ؟ و اینکه هزینه مصرفی این دستگاه برای هربار شارژ چقدره ؟
    4- چیپ چه کاری انجام میده ؟فقط تعداد باقیمانده پرینت رو نشون میده یا کار دیگه ای هم انجام میده ؟

ممنون از دوستانیکه راهنمایی میکنند
    دوستان لطف کنند و راهنمایی فرمایند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه chealsea_cfc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم میخوام یک پرینتر 3 یا 4 کاره لیزری و رنگی که پرینت . کپی ترجیها دو رو . اسکن هم بکنه بگیرم. هنوز تو بازار قیمتی نگرفتم ومدلی مد نظرم نیست. دوستان راهنمایی کنید . مدل و قیمت هم بزارید لطفا با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

متاسفانه Lexmark E260 در بعد شارژ کردن مشکل داره که کسی در مورد اون اطلاعی نداره:
    1. پرینتر آکبند کارتریجش فول شارژ نیست. و حدود 300 صفحه چاپ میکنه شاید بیشتر، یعنی نخریده باید شارژش کنید.
    2. کاتریج این پرینتر IC داره و مادیران هنوز در بعضی مدل ها IC رو وارد نکرده.
    3.قبل از اینکه چراغ شارژ روشن بشه شما باید اونو شارژ کنید (30% پودر) در غیر اینصورت IC شارژ میسوزه و باید iIC رو تعویض کنید.
    حالا قضیه من مثلا کاردرست (!) رو بشنوید.
    قبل از عید برای یکی از مشتریان از من درخواست خرید چابگر کرد. من هم کلی از HP تعریف کردم ولی گفتم به علت تحریم و جنس تقلبی و نایاب بودن ، قطع همکاری چند شرکت ایرانی با HP امارات و... دیگه روی این برند کار نمی کنم.
    بعد این پرینتر Lexmark E260 رو معرفی کردم. مادیرانه گارانتیش معتبره لوازم یدکیش رو مادیران تامین می کنه تمام شرکت های دولتی با مادیران کار می کنند و ...
    طرف چند روز پیش تماس گرفت که پرینتر کمرنگ چاپ می کنه و ... رفتم که پودر بخرم و برم شارژش کنم ، کسی که پودر رو ازش خریدم گفت اگه چراغش روشن شده باشه باید IC رو هم عوض کنی و اگه مدل کاتریجش 11e باشه Ic اون یکماه دیگه میاد و باید یک کاتریج نو بخری (قیمت حدودا 70 هزار تومن)!
    حالا من موندم که به طرف بگم چی ، خیر سرم پرینتر خریدم !
    خلاصه ما پرینتر رو شارژ کردیم ولی چراغ اخطارش خاموش نشد ، حالا خدا می دونه تا کی چاپ می کنه.
    راستی هرکس خواست این پرینتر رو بخره بدونه که وزن و حجمش خیلی زیاده بیشتر از اون چیزی که فکرشو کنید.

سلام من یک پرینتر Lexmark e260d دارم که 300 برگه بیشتر پرینت نگرفتم که شارژش تموم شد بریم شارژ کردن دیگه کار نکرد مادیران می گه باید کارتریج رو عوض کنم چون دیر آوردم برای شارژ من که نمی شه بشمارم چند تا پریینت گرفتم که قبلش ببرم شارژ کنم !
    ضمنا مادیران گفت قبل از روشن شدن چراغ علامت تعجب اگه بیارین می شه شارژ کرد واسه من هم اون چراغ روشن نشده بود که بردم .حالا مشکل کجاست باید کارتریج عوض کنم؟
    اگه ممکنه یه توضیحی هم در باره چراغ های روی پرینتر بدین ...

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منم همین تور مثل شمت 400 تقربا 400 برگه زدم ولی رفتم شارژ کردم و داره شارژ می کنه البته مال من مدل E120

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

منم همین تور مثل شمت 400 تقربا 400 برگه زدم ولی رفتم شارژ کردم و داره شارژ می کنه البته مال من مدل E120
    شما می دونید کی باید شارژ کنیم ؟
    معنی این چراغ ها که روش هست رو می دونید؟

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مال من مدل e120 هستش و موقعی شارژش کردم که دیگه خیلی کمرنک صفحات رومی زد و چراغی هم روشن نشده بود رفتم یه پودر خریدم و ریختم توش و الان دارم باهاش کار می کنم ولی یه مشکلی هستش که نشون نمیده چند درصد الان توش هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

امان از این لکسمارک
    سال گذشته نوی ماه فروردین بود که به سفارش یکی از همین ادارات پرینتر لکسمارک 120 براشون خریدم. حدود 30 دستگاه. اون بیچاره ها با این وسوسه خریدن که خودشون هم می تونند شارژ کنند. ولی ....
    الان تقریبا همشون 2بار توسط دفاتر متفرقه شارژ شدن. ولی اداره مذبور جواب نگرفت و دوباره سراغ خودم اومد. نمی دونم ایراد از کارتریج هست یا بلایی سر اونها اومده که حتی با تعویض چیپ شارژ هم درست کار نمی کنند. مطمئن هستم ایراد از کارتریجهاست. چون با کارتریج نو ÷رینتر بدون مشکل کار می کنه اما با کارتریجی که شارژ شده و چیپ اون عوض شده نه. بصورت مداوم چراغ سبز و نارنجی اون روشن و خاموش می شه و دست آخر هم چراغ نارجی به معنای اخطار روشن می شه.
    خواهش می کنم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره اینجا بذاره.
    اگه بین این ÷رینتر ها که صحبتش بود به من بگی یکی رو انتخاب کن همون سامسونگ 1640 رو انتخاب می کنم.
    فقط تنها ایرادش ریست کردن ÷رینتر که اونهم اصلا کاری نداره.
    وگرنه مثل اچ پی هزینه های جانبی تعویض درام و نبود پودر با کیفیت و کم رنگ زدن رو نداره. یا مثل لکسمارک دیگه دونبال چیپ اصل 7هزار تومانی نمی گردین. هم پودر فابریکش اونهم با گارانتی سام سرویس پیدا می شه هم تو حالت صرفه جویی تونر تعداد بالایی پرینت میگیره. عمر درامش هم در حدود8 هزار برگه . البته به نحوه استفاده بستگی داره. من خودم تا به حال باهاش 10000 تا زدم و درامش رو تازه هفته پیش عوض کردم. اونهم تقصیر خودم بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خدا روشکر که اونی که من خریدم با اینکه چراغش روشن شده ولی بعد از اینکه شارژ کردم داره کار می کنه.
    پیشنهاد می کنم اگه چراغ تونر هم روشن شده شارژ کنید احتمالا کار می کنه
    بعد از این هم فقط پرینتر های سامسونگ رو معرفی کنید. چون این لکسمارک ها غول های بی خاصیت هستند.
    hp هم که صاحب نداره. امیدوارم که سامسونگ آبروریزی نکنه چون دیگه مارک بدرد وجود نداره !!!؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جناب lordofcomputer
    باسلام
    بنده از شما یه سوالی کردم در پیغام خصوصی
    در صورت امکان محبت فرمایید پاسخ اینجانب را بدهید

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    مدت زیادی بود که به این تاپیک سر نزده بودم
    امیدوار بودم دوستان واساتید در پربار کردن ان مشارکت داشته باشند اما حالا که دوباره اینترنت پر سرعت ما داره راه میفته و از شر این سیستم pcm راحت شدم دوباره میخواهم مطالباین تاپیک را راه بندازم

تا خدا چی بخواهد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •