دوستان لطف کنند و راهنمایی فرمایند.
دوستان لطف کنند و راهنمایی فرمایند.
منم میخوام یک پرینتر 3 یا 4 کاره لیزری و رنگی که پرینت . کپی ترجیها دو رو . اسکن هم بکنه بگیرم. هنوز تو بازار قیمتی نگرفتم ومدلی مد نظرم نیست.دوستان راهنمایی کنید . مدل و قیمت هم بزارید لطفا با تشکر
![]()
سلام من یک پرینتر Lexmark e260d دارم که 300 برگه بیشتر پرینت نگرفتم که شارژش تموم شد بریم شارژ کردن دیگه کار نکرد مادیران می گه باید کارتریج رو عوض کنم چون دیر آوردم برای شارژ من که نمی شه بشمارم چند تا پریینت گرفتم که قبلش ببرم شارژ کنم !
ضمنا مادیران گفت قبل از روشن شدن چراغ علامت تعجب اگه بیارین می شه شارژ کرد واسه من هم اون چراغ روشن نشده بود که بردم .حالا مشکل کجاست باید کارتریج عوض کنم؟
اگه ممکنه یه توضیحی هم در باره چراغ های روی پرینتر بدین ...
منم همین تور مثل شمت 400 تقربا 400 برگه زدم ولی رفتم شارژ کردم و داره شارژ می کنه البته مال من مدل E120
شما می دونید کی باید شارژ کنیم ؟
معنی این چراغ ها که روش هست رو می دونید؟
مال من مدل e120 هستش و موقعی شارژش کردم که دیگه خیلی کمرنک صفحات رومی زد و چراغی هم روشن نشده بود رفتم یه پودر خریدم و ریختم توش و الان دارم باهاش کار می کنم ولی یه مشکلی هستش که نشون نمیده چند درصد الان توش هستش
امان از این لکسمارک
سال گذشته نوی ماه فروردین بود که به سفارش یکی از همین ادارات پرینتر لکسمارک 120 براشون خریدم. حدود 30 دستگاه. اون بیچاره ها با این وسوسه خریدن که خودشون هم می تونند شارژ کنند. ولی ....
الان تقریبا همشون 2بار توسط دفاتر متفرقه شارژ شدن. ولی اداره مذبور جواب نگرفت و دوباره سراغ خودم اومد. نمی دونم ایراد از کارتریج هست یا بلایی سر اونها اومده که حتی با تعویض چیپ شارژ هم درست کار نمی کنند. مطمئن هستم ایراد از کارتریجهاست. چون با کارتریج نو ÷رینتر بدون مشکل کار می کنه اما با کارتریجی که شارژ شده و چیپ اون عوض شده نه. بصورت مداوم چراغ سبز و نارنجی اون روشن و خاموش می شه و دست آخر هم چراغ نارجی به معنای اخطار روشن می شه.
خواهش می کنم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره اینجا بذاره.
اگه بین این ÷رینتر ها که صحبتش بود به من بگی یکی رو انتخاب کن همون سامسونگ 1640 رو انتخاب می کنم.
فقط تنها ایرادش ریست کردن ÷رینتر که اونهم اصلا کاری نداره.
وگرنه مثل اچ پی هزینه های جانبی تعویض درام و نبود پودر با کیفیت و کم رنگ زدن رو نداره. یا مثل لکسمارک دیگه دونبال چیپ اصل 7هزار تومانی نمی گردین. هم پودر فابریکش اونهم با گارانتی سام سرویس پیدا می شه هم تو حالت صرفه جویی تونر تعداد بالایی پرینت میگیره. عمر درامش هم در حدود8 هزار برگه . البته به نحوه استفاده بستگی داره. من خودم تا به حال باهاش 10000 تا زدم و درامش رو تازه هفته پیش عوض کردم. اونهم تقصیر خودم بود.
خدا روشکر که اونی که من خریدم با اینکه چراغش روشن شده ولی بعد از اینکه شارژ کردم داره کار می کنه.
پیشنهاد می کنم اگه چراغ تونر هم روشن شده شارژ کنید احتمالا کار می کنه
بعد از این هم فقط پرینتر های سامسونگ رو معرفی کنید. چون این لکسمارک ها غول های بی خاصیت هستند.
hp هم که صاحب نداره. امیدوارم که سامسونگ آبروریزی نکنه چون دیگه مارک بدرد وجود نداره !!!؟؟![]()
جناب lordofcomputer
باسلام
بنده از شما یه سوالی کردم در پیغام خصوصی
در صورت امکان محبت فرمایید پاسخ اینجانب را بدهید
با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان
مدت زیادی بود که به این تاپیک سر نزده بودم
امیدوار بودم دوستان واساتید در پربار کردن ان مشارکت داشته باشند اما حالا که دوباره اینترنت پر سرعت ما داره راه میفته و از شر این سیستم pcm راحت شدم دوباره میخواهم مطالباین تاپیک را راه بندازم
تا خدا چی بخواهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)