تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 14 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 136

نام تاپيک: سریال نردبام آسمان

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

در مورد صحبت ها که می گید گاهی امروزی می شه گاهی ادبی من دلیلش رو بهتون می گم:
    توی دربار و پیش حاکم یا مثلا بین علما لحن دیالگو ها رسمی و فاخر می شه
    اما بین مردم عادی یا تو خونه یا وقتی دو نفر تنها هستن لحن صحبت خودمونی و صمیمی می شه
    مثلا اون داروغه شخصیت خیلی لاتی داشت به خاطر همین حرف زدن هاش به امروزی ها بیشتر شبیه بوده
    این یه تکنیک نویسندگیه که ارزش کار رو بالاتر می بره نه اینکه یه ایراد باشه
    (اینکه میگم سردر نمیارید نظر ندید به خاطر همینه)
    ببین دوست من...نمیخوام بحث تاپیک منحرف بشه
    اولا اینکه نظر هرکسی محترم...قرار نیست که همه با شما هم نظر باشن...این از این
    در مورد صحبت ها هم بگم همچین تکنیکی هم نیست....همین جمشید و معین وقتی صحبت میکنن نصف فعل ها رو قدیمی و نصف فیلم ها رو جدید....میگن:میتونی...میدونی و...===در کنارشم میگن خواهی رفت و خیلی فعل هایی که کتابی هستند...
    حالا اگر شما با نظر من مخالفی میتونی مخالف باشی من جلوی شما رو نگرفتم....این حرفاتونم نمیشه دلیل بر اینکه خیلی سردر میارید....

2. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه btheme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کلا سریالی هست که به خوبی با تماشاگر رابطه بر قرار می کنه که این کار سریال مدیون تیم نویسندگی قوی و کارگردانی فوق العاده محمد حسین لطیفی هست ولی ضربه ای که به این فیلم وارد میشه این هست که وقتش الان نبود که پخش بشه باید به صورت هفتگی یا سه روز در هفته پخش می شد تا بیشتر تو ذهن تماشاگر بمونه و اما در مورد دیالوگ ها بسیار کار خوبی انجام شده که به صورت امروزی تبدیل شده تا قابل فهم باشه

4. این کاربر از btheme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

«نردبام آسمان» با محافل مذهبي و دانشگاهي ارتباط برقرار كرد

خبرگزاري فارس: تهيه‌ كننده مجموعه تلويزيوني «نردبام آسمان» گفت: «نردبام آسمان» ارتباط خوبي با محافل مذهبي و دانشگاهي برقرار كرده است و آنها از ساخت رندگي اين دانشمند ايراني ابراز رضايت كرده‌اند.

محسن علي‌اكبري در گفت‌وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: با فشار بالايي مراحل پس توليد اين سريال را آغاز كرديم كه اين فشار در روزهاي آينده برطرف شده و كار در شرايط عادي پي‌گيري خواهد شد.براي مراحل پس از توليد يك فيلم سينمايي دست كم 3 ماه فرصت لازم است و اين فرصت براي يك مجموعه تلويزيوني چندين ماه بيشتر است.
    وي افزود: ما با چند برابر كردن باكس‌هاي صداگذاري و تدوين تلاش كرديم تا ضربه‌اي به كار نخورد و «محمد حسين لطيفي» به هيچ عنوان ذره‌اي از توجه و تمركز خود را از روي سريال برنداشت و با همان دقت روزهاي اول كار را ادامه داد.
    علي اكبري درباره استقبال محاطبان از مجموعه تلويزيوني «نردبام آسمان» نيز گفت: تا جايي كه اطلاع دارم استقبال از اين مجموعه فوق العاده خوب بوده است و اين سريال توانسته با محافل دانشگاهي، روحانيت و عامه مردم ارتباط خوبي برقرار كند.
    وي درباره دلايل موفقيت اين سريال نيز اظهار داشت: نوع بيان در مجموعه‌هاي تاريخي اهميت بسياري دارد، روايت ساده و روان اين مجموعه منجر به موفقيت آن شده است. ديالوگ‌هاي سنگين و ثقيل معمولا مخاطب را زده مي‌كند چون به خوبي نمي‌تواند با ان ارتباط برقرار كند.
    وي گفت: از دلايل موفقيت مجموعه تلويزيوني امام علي(ع) نيز نوع ديالوگ‌هاي ساده و روان آن بود كه منجر شد مخاطبان ارتباط خوبي با آن برقرار كنند.

6. این کاربر از .German. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از تجربه کاردان برای بازی در "نردبام آسمان" بهره بردم

بازیگر نقش سیدعلی آهنگر در مجموعه تلویزیونی "نردبام آسمان" حضور در کنار داریوش کاردان را تجربه‌ای ارزشمند برای خود دانست. علیرضا کمالی درباره بازی در نقش آهنگر "نردبام آسمان" به خبرنگار مهر گفت: این نقش چهار مقطع سنی داشت و من باید از 25 تا 60 سالگی سیدعلی را بازی کردم. گرچه ایفای نقش دشوار بود، اما خوشحالم محمدحسین لطیفی به من اطمینان کرد و آن را به من سپرد. آنچه من را برای بازی در این مجموعه ترغیب کرد متفاوت بودن نقش با دیگر کارهایم مثل مجموعه "نرگس" بود.
    وی در ادامه افزود: از سوی دیگر حامد عنقا به زیبایی فیلمنامه را نوشته بود و دیالوگ‌ها با دیگر مجموعه‌های تاریخی تفاوت داشت. در واقع دیالوگ‌های محاوره‌ای من را با نقش نزدیکتر کرد و لطیفی هم به خوبی ما را راهنمایی می‌کرد. گرچه این اولین همکاری من با لطیفی بود، اما از او تجربه زیادی کسب کردم.
    این بازیگر گفت: کارگردان روی جزئی‌ترین مسائل حساس بود. البته بازی در مجموعه‌های تاریخی آسان نیست. در صحنه‌ای از "نردبام آسمان" شمشیر به انگشت من خورد و اگر پیگیری محسن علی‌اکبری تهیه‌کننده و لطیفی نبود تا زیر نظر بهترین متخصصان جراحی شوم، حتماً انگشت خود را از دست می‌دادم. امیدوارم فکری برای شمشیرهای آثار تاریخی شود.
    کمالی‌ درباره بازی مقابل داریوش کاردان در بیشتر صحنه‌های "نردبام آسمان" گفت: اخیراً نقدی درباره بازی کاردان در رسانه‌ها خواندم که به نظرم قضاوت خوبی نبود، چون به شدت از بازی او انتقاد کرده بودند، در حالی که کاردان کوله‌باری از تجربه دارد. من از تجربه او برای بازی در "نردبام آسمان" استفاده کردم و در کنار او احساس خستگی نمی‌کردیم.
    وی درباره تجربه همکاری با لطیفی گفت: ابتدا لطیفی نقشی دیگر را به من پیشنهاد داد که احساس کردم نقش آنطور که می‌خواهم نیست. به همین دلیل نپذیرفتم، اما هنوز از دفتر دور نشده بودم که دستیارش با من تماس گرفت و پیشنهاد نقش سیدعلی آهنگر را داد. لطیفی انسانی است که به بازیگر مثل ابزار نگاه نمی‌کند. او مخاطب تلویزیون را می‌شناسد و به کار خود اشراف دارد.
    این بازیگر در پایان اشاره کرد: از اینکه "نردبام آسمان" ماه رمضان پخش می‌شود، خوشحالم، چون مورد استقبال مردم هم قرار گرفته و حس خوبی به بازیگر منتقل می‌شود. از زحمات لطیفی، علی‌اکبری و امیر زمستانی بازیگر نقش ماهر قدردانی می‌کنم که در زمان عمل دستم در تمام لحظات همراهم بودند.

8. این کاربر از .German. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ماه رمضان مناسب‌ترین زمان برای پخش "نردبام آسمان" است

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی "نردبام آسمان" مقایسه این پروژه الف ویژه تاریخی را با دو مجموعه دیگر رمضان امسال ناردست دانست و از پخش آن در این ماه اظهار رضایت کرد. محسن علی‌اکبری درباره تولید مجموعه "نردبام آسمان" به کارگردانی محمدحسین لطیفی به خبرنگار مهر گفت: ما موظف به معرفی چهره‌های تاریخی ایران هستیم و احساس کردیم وقت رفتن سراغ شخصیت غیاث‌الدین جمشید کاشانی است. از ابتدا هم قصد نداشتیم مجموعه‌ای بسازیم که مخاطبان آن را دور از خود بدانند و با شخصیت‌های خشک و بی‌روح آن ارتباط برقرار نکنند.
    وی خاطرنشان ساخت: لطیفی در آثارش به جذب مخاطب فکر می‌کند و تماشاگران تلویزیون را به خوبی می‌شناسد، به همین دلیل در "نردبام آسمان" تلاش کردیم سنت‌شکنی کنیم و از دیالوگ‌های خشک و رسمی استفاده نکنیم که مخاطب با دیدن مجموعه از آن فاصله بگیرد. در نوشتن دیالوگ‌ها از ادبیات محاوره‌ای بهره بردیم تا موضوع علمی مجموعه برای مخاطب قابل لمس باشد.
    داریوش کاردان در نمایی از مجموعه تلویزیونی "نردبام آسمان"
    علی‌اکبری درباره اینکه فکر نمی‌کردید این سنت‌شکنی به گریز مخاطب بینجامد گفت: در برخی نمونه‌ها مخاطب از دیدن مجموعه تاریخی فراری بود و ما می‌خواستیم مخاطبان با دیدن یک مجموعه تاریخی از آن لذت ببرند. البته قرار نبود فقط مخاطبان عام را در نظر بگیریم و از منتقدان و کارشناسان تاریخ و ادبیات غافل شویم. "نردبام آسمان" برای همه تماشاگران حرف دارد.
    وی افزو: آمار نشان می‌دهد "نردبام آسمان" در رتبه اول مجموعه‌های رمضانی است و مجموعه‌های دیگر نمی‌توانند با آن رقابت کنند. چون مقایسه مجموعه الف ویژه با دیگر مجموعه‌ها اشتباه است. نه اینکه آن دو مجموعه بد باشند. "نردبام آسمان" نخستین مجموعه تاریخی است که مراحل فنی آن کمتر از سه ماه زمان برده است.
    تهیه‌کننده "نردبام آسمان" درباره اینکه آیا انجام مراحل فنی همزمان با پخش به کار لطمه نزده گفت: گرچه چهار روز قبل از ماه رمضان به ما اعلام شد مجموعه روی آنتن می‌رود، اما این روی کیفیت تاثیر نگذاشت. گروه شبانه‌روز فعالیت می‌کنند تا کار هر شب به موقع به آنتن برسد. چهار نفر از بهترین‌های سینما مراحل فنی را انجام می‌دهند تا کیفیت افت نداشته باشد.
    علی‌اکبری درباره اینکه بهتر نبود "نردبام آسمان" در یک زمان دیگر پخش می‌شد، گفت: نه، اتفاقاً من و لطیفی از زمان پخش این مجموعه راضی هستیم و از تصمیم آقای ضرغامی خوشحالیم که بهترین زمان را به پخش "نردبام آسمان" اختصاص داد. غیاث‌الدین از طریق قرآن به علم نجوم دست پیدا می‌کند و قصه تناسب خوبی برای پخش در این ماه داشت.
    وی درباره مشکلات ناشی از کمبود اطلاعات درباره زندگی غیاث‌الدین گفت: به هر حال تولید مجموعه درباره شخصیت‌های برجسته قرون دشوار است و اطلاعات زیادی درباره زندگی این افراد در اختیار نیست، اما این مسئله نباید مانع پرداختن به زندگی مفاخر علمی و فرهنگی شود. می‌توان با انتخاب نویسنده، کارگردان و گروه مناسب کاری فاخر ساخت.
    این تهیه‌کننده درباره انتخاب لطیفی برای کارگردانی "نردبام آسمان" بدون داشتن تجربه تولید مجموعه تاریخی گفت: لطیفی شش سال پیش طرح یک مجموعه تاریخی را به دفتر ما ارائه کرد و علاقمند به تولید آن بود. ما طرح را به شبکه ارائه کردیم که به دلایلی تولید نشد. لطیفی اولین گزینه کارگردانی "نردبام آسمان" بود و آقای ضرغامی هم او را تایید کرد.

10. این کاربر از .German. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخر این قسمت اونجا که جمشید داشت با الغ بیگ راجع به عشق و اینجور چیزا حرف می زد و الغ بیگ هم اشک تو چشمش جمع شده بود حس کردم دیالوگای جمشید فی البداهست یا بهتر بگم ماله خودشه نه نویسنده.چون یه جورایی مثل حرفای خود وحید جلیلوند بود که تو برنامه هایی که مجری بوده ازش شنیدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

سلام دوستان
    میگم من دیشب ندیدم...تکرارشم نتونستم ببینم...حیف
    میشه یکی خلاصشو بهم بگه؟
    آخر این قسمت اونجا که جمشید داشت با الغ بیگ راجع به عشق و اینجور چیزا حرف می زد
    این الغ بیگ کیه؟
    میگم که این اسمش وحید جلیلوند هست...خب اون نقش رئیس توی گذر از پاییز هم فامیلیش جلیلوند هست فکر کنم...درسته؟احتمال داره فامیل باشن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    میگم من دیشب ندیدم...تکرارشم نتونستم ببینم...حیف
    میشه یکی خلاصشو بهم بگه؟

این الغ بیگ کیه؟
    میگم که این اسمش وحید جلیلوند هست...خب اون نقش رئیس توی گذر از پاییز هم فامیلیش جلیلوند هست فکر کنم...درسته؟احتمال داره فامیل باشن؟
    الغ بیگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته اخرش به دست پسرش عبدالطیف کشته میشه

جلیلوند هم نمیدونم ممکنه فامیل باشن اخه هردو تاشون صدا قشنگن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با پخش تله‌فيلم «ميراث»
    «نردبام آسمان» امشب پخش نمي‌شود

خبرگزاري فارس: مجموعه تلويزيوني «نردبام آسمان» ساخته «محمدحسين لطيفي» امشب به روي آنتن نمي‌رود و به جاي آن تله فيلم «ميراث» به كارگرداني «مهدي ودادي» پخش مي‌شود.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مجموعه «نردبام آسمان» امشب به دليل همزماني با روز 17 شهريور پخش نمي‌شود و به جاي آن فيلم تلويزيوني «ميراث» كه موضوعش پيرامون واقعه 17 شهريور است، به روي آنتن خواهد رفت.
    بنابراين گزارش، «ميراث» به وقايع 17 شهريورماه سال 57 مي‌پردازد و تصويربرداري آن در 14 جلسه در لوكيشن‌هاي ده ونك، بيمارستان فجر و سعادت آباد و خيابان‌هاي تهران به‌پايان رسيد.
    بنابراين گزارش، تدوين هم‌زمان اين تله‌فيلم فيلم توسط «امير اديپ‌پور» انجام شد و موسيقي آن را «مهرداد جنابي» ساخته است.
    در فيلم تلويزيوني «ميراث» بازيگراني نظير مجيد مظفري، حسين سحرخيز، مجيد مشيري، اصغر نقي‌زاده، فريبا جديكار، شيوا خنياگر، مجيد سعيدي، ميترا خواجئيان، آيلين حسينيان، علي نائيني، كريم اميني، پريسا جهانگيري و بنيامين مظفري ايفاي نقش كرده‌اند.
    داستان اين تله‌فيلم را «علي دلگشايي» نوشته و تهيه كنندگي آن را «مجيد مظفري» برعهده داشته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

الغ بیگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته اخرش به دست پسرش عبدالطیف کشته میشه

جلیلوند هم نمیدونم ممکنه فامیل باشن اخه هردو تاشون صدا قشنگن.
    خیلی خیلی ممنون
    ولی من منظورم تو فیلم بود که الغ بیگ کیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •