ژانر جنايي
ژانر جنايي
تازه کارگردان فیلم میگفت ما اصلا این فیلمو برای ماه رمضان نساختیم یعنی هیچ مناسبتی نداره
اصلا سریال خوبی نیست کاش همان مسافران را می گذاشت
زود قضاوت نکنید.
به نظرم با اتفاقاتی که در قسمت های اینده میفته جذاب میشه.
او یک فرشته بود هم یادمه اوایلش میگفتیم این چه سریال بیخودیه ولی بعدا که قضیه معلوم شد جذاب شد.
کارگردان اون هم علیرضا افخمی بود.
خدا رو شکر من که نگا نمی کنمود قضاوت نکنید.
به نظرم با اتفاقاتی که در قسمت های اینده میفته جذاب میشه.
او یک فرشته بود هم یادمه اوایلش میگفتیم این چه سریال بیخودیه ولی بعدا که قضیه معلوم شد جذاب شد.
کارگردان اون هم علیرضا افخمی بود.
اون فیلم هم اصلا جالب نبود و در ضمن دزدی بود، جالب اینجا بود که خود تلوزیون ایران فیلم که ازش دزدی شده بود رو نشون داد بعدا
که یه سینمایی بود (90 تا 120) هم کاملتر بود و جامع تر و هم زیباتر
البته فکر فیلم های دیگری هم با این مضمون وبا این داستان ساخته شده بود
الان هم یه 10 دقیقه ای رو به اجبار دیدم چون داشتم غذا می خوردم
اون تیکش که شهرام قائدی داشت شکنجه کردن رو مسخره می کرد
و بعدشم اون دو تا شیشه شیر که ته نوستالژیک بود واقعا بهم حال یاد دوران پچگی افتادم
یادش اون شیشه شیر ها بخیر
ولی شعر(فکر کنم افتخاریه) اخرش هم باهاله الان که تو اتاقم دارم مشنوومش
این قسمتش زیاد بد نبود... بالاخره داستان یه نمونه تکون خورد... نکته جالب آخرش بود... احتمالا خونشون در آینده قراره بره تو طرح که محسن وسط بزرگراه چشم باز کرده!!!
ایول , تعبیرت خیلی دقیق بود!این قسمتش زیاد بد نبود... بالاخره داستان یه نمونه تکون خورد... نکته جالب آخرش بود... احتمالا خونشون در آینده قراره بره تو طرح که محسن وسط بزرگراه چشم باز کرده!!!
آخرای این قسمتش
همون جایی که گردنبند رو داخل میذاشت
بعدش رفت به آینده
صداش براتون آشنا نیومد؟
از سریال لاست فصل 5 فلش های زمانی کپی کرده بودن !
فعلا با اون گردنبنده به 24 بعد ( زمان حال ) اومده...من نمیدونم چرا هیچوقت کارگردانامون و فیلم هامون به آینده نمیره! همش باید تو گذشته ها سیر کنیم. نمیشد بره سال 1400 مثلا؟
ایشاالله چند قسمت آینده با ذهن پویای نویسنده به سال 1400 هم میریم...
یه نکته ای که تو این سریال به شدت رو نوار اعصاب آدم بد سِکتور میندازه اینه که موسیقی متنِ بسیار زیبای گیتار الکتریک قشنگشونو به زور با چاشنی صدای زیاد میخوان بکنین تو مخ آدم که,بله موسیقی متن هم ساختیم براش !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)