عجب شما از کجا میدونی پاک کرد رفت ؟![]()
ولی کلا روی پی اس پی یا دی اس خیلی بیشتر حال میده تا توی امولاتور ! .... البته من خودم رو پی اس پی دوستم بازی کردم !
راستی تو پی اس ان مولتی نمیشه زد این رو ؟ ....
عجب شما از کجا میدونی پاک کرد رفت ؟![]()
ولی کلا روی پی اس پی یا دی اس خیلی بیشتر حال میده تا توی امولاتور ! .... البته من خودم رو پی اس پی دوستم بازی کردم !
راستی تو پی اس ان مولتی نمیشه زد این رو ؟ ....
من باهاش یه مدت در ارتباط بودم
اتفاقا رو امولاطور یه حال دیگه داره مخصوصا اونجا که میخوای ماشینو استارت بزنی با موس پیچاشو باز میکنی میری فضا............
نه نمیدونم میشه مالتی زد یا نه ولی اگه فهمیدی به ما هم یاد بده
راستی شما تو کدوم قسمت بازی درصد رو میبینی ؟ (اخه من الان کنسول در دستم نیست نمیتونم ببینم کلا میخوام بدونم )
و اینکه رادیو نداره موج رو انتخاب کنی ؟
تو states نوشته چند درصد رفتی
رادیو هم داره با psp با فلش سمت چپ میره موج بعدی
این هم چندتا Artwork باحال :
![]()
Last edited by a.z.p.z; 20-03-2010 at 11:10.
اینم چندتا دیگه
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
![]()
راستی دادا برای مولتی باید یه گزینه داشته باشه توی منو شما دیدی اون رو ؟
و اینکه مولتی فقط 2 نفر هست ! بیشتر نمیشه ! ...
روی پی اس پی هم بخوای بازی بکنی باید پلاگین نصب بشه چون ما فریمور کپی شده داره که فک نکنم پلاگینی اومده باشه که این بازی رو ساپورت بکنه ! ...
راستی یه چک بکن ببین co-op mode داره یا نه ! ... من که جایی ندیدم ولی اگه باشه خیلی توپ میشه !
راستی دادا برای مولتی باید یه گزینه داشته باشه توی منو شما دیدی اون رو ؟
و اینکه مولتی فقط 2 نفر هست ! بیشتر نمیشه ! ...
روی پی اس پی هم بخوای بازی بکنی باید پلاگین نصب بشه چون ما فریمور کپی شده داره که فک نکنم پلاگینی اومده باشه که این بازی رو ساپورت بکنه ! ...
راستی یه چک بکن ببین co-op mode داره یا نه ! ... من که جایی ندیدم ولی اگه باشه خیلی توپ میشه !
باشه چک میکنم
خبرش رو بده بهم !!! ... فوریه ممنون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)