تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 16 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 158

نام تاپيک: NOKIA E52 CLUB

داره خودمونی میشه mg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

7

سلامن نوکیا e52دارم وقتی وصلش کردم به کامپیوتر دیگه روشن نشد وایکون نوکیا امد و روشن نشد با فونیکس در حالت deadامدم فلش کنم وسط کار ارور زیرزد بردم بیرون با جف نتونست درست کنه گفت کد imei پریده و صفر نوشته بود گفت بایدimei جدید بزنم وخرجش 40000تومان میشه ایا گوشی من درست میشه در ضمن من گوشی یک ماه قبل با فونیکس در حالت روشن اپ دیت کردم به ورژن 51 وگوشی فارسی شد وخوب کار می کرد ولی نمی دونم چرا اینجوری شد لطف کنید کمک کنید .
    Firmware:cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تازه چیزه جدیدی کشف کردم!
    دیگه وقتی مسیج میاد اون علامت کوچیک پاکت نامه در گوشه ی بالای سمت راست صفحه هم نمیاد!!!
    برای تنظیمات صدا برو به
    ctrl.panel>>> setting >>> general >>> presonalisation>>> tones
    بقیه شو خودت بلدی
    برای علامت مسج هم باید بری به
    ctrl.panel>>> setting >>> general>>> presonalisation>>> stand by>>> home screen theme>>> active

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه
    من میخوام یه گوشی تا 300 تومن بگیرم و انتخاب اولم هم همین E52 بود اما...
    با تمام تعریف و تمجیدهایی که تو سایتهای مختلف خوندم بازم یکم شک دارم...با قیمت 260-270 میشه گوشیه Touch هم گرفت (البته با یکم پول بشتر)
    بله میدونم که کلا استیل این گوشی با گوشی های تاچ فرق داره و مقایسه اونها اصلا درست نیست اما خب میشه htc یا سامسونگ تاچ هم گرفت
    راستش یکم گیج شدم. خیلی جاها هم خوندم میگن اولش شاید خیلی جذاب نباشه اما بعد از مدتی میفهمی هیچی کم نداره...

من کارم کامپیوتر و شبکه هستش و از این آدما نیستم که کل گوشی رو در کیفیت عکس یا موزیک خلاصه کنم و از امکانات گوشی حداکثر استفاده رو میکنم (تا جایی که بتونم)
    نهایتا به نظر شما با فرم ساده این گوشی ایا واقعا میشه روش حساب کرد؟

سوالات مهم اینه که:
    1- نرم افزار میشه به راحتی روی این گوشی نصب کرد؟ (راحت گیر میاد و راحت نصب میشه ؟ برنامه های کاربردی خصوصا برنامه های مخصوص wi-fi - با توجه به سیستم عامل سیمبین این گوشی)
    2- gps این گوشی خوب کار میکنه و میشه واقعا ازش استفاده کرد یا بعد از یه مدت از دستش خسته میشی؟
    3- wi-fi گوشی خوب کار میکنه؟ قاط نمیزنه و اذیت نمیکنه؟
    4-دسترسی به منوها راحت هست؟ یا باید برای رسیدن به مثلا مسیج ها 15 تا منو و ساب منو رو پشت سر بزاری؟؟؟
    5-کیفیت صفحه و رنگ ها؟ خصوصا زیر نور آفتاب
    6-مقاومت بدنه و ضد ضربه بودن (در اینکه از جیبت بی افته یا از دستت)
    7- توانایی مدیریت پروفایل های مختلف برای جلسه، بیرون، داخل ماشین، عادی، سایلنت و ...
    8-راحتی و نرمی دکمه ها و صفحه کلید
    9-راحتی انجام تنظبمات گوشی
    10- مدیریت کانتکت ها
    ویرایش در کامپیوتر--> انتقال به گوشی
    backup از کانتکت ها ونگهداری در کامپیوتر
    11- سرعت کارکردن گوشی خوبه؟ من اصلا حوصله ندارم هر منو که بخواد باز بشه هی سکته بزنه خصوصا در مورد مسیج و کانتکت ها و اینچیزا...در مورد عکس و فیلم و بازی خب انصافا یکم تاخیر قابل قبوله اما فقط یکم نه بیشتر
    12-سرعت لود شدن برنامه ها و باز شدن فایلهای office و PDF چطوره؟
    مثلا اگه تو یک کتاب pdf که 700 صفحه است یک کلمه رو بخوای جستجو کنی به نظرتون خیلی لفت میده؟
    13- کیفیت عکس چطوره؟ مثلا اگه از یک صفحه کتاب یا یه نوشته نسبتا ریز (مثلا در حد روزنامه) عکس بگیری بعدا میتونی بخونی چی نوشته؟ (عکس رو در گوشی باز کنی و زوم کنی ببینی یا اینکه عکس رو در کامپیوتر ببینی)

ببخشید سوالات اینقدر زیاد شد - به این میگن سنگ پای قزوین از نوع درجه یک!!!
    اما میخوام مطمئن بشم که بعد از خرید گوشی نکته اعصاب خورد کنی وجود نداشته باشه که دلم رو بزنه
    البته میدونم داریم در مورد یه گوشی موبایل 270 تومنی صحبت میکنیم نه یک کامپیوتر چهار هسته ای اما خب دیگه... از دوستانی که این گوشی رو دارن تقاضای راهنمایی دارم
    من نزدیک به چهار ماه است که این گوشی رو دارم
    همه ی این سوالا که پرسیدی رو می تونه انجام بده
    چون cpu قوی داره سرعت لود شدنش بالاست
    دکمه هاش هم عالیه و بدون سر و صداست، یعنی اگه تو خوابگاه باشی و همه خوابیده باشن می تونی راحت کارت رو بکنی
    برای کسانی هم که با کامپیوتر و اینترنت سرو کار دارند به نظرم بهترین گوشیه
    من نزدیک به چهار ماه است که این گوشی رو دارم
    برنامه ی pdf و حقیقت نمی دونم چقدر نسبت به گوشی های دیگه قوی اما خوبه
    نسبت به سری گوشی های دیگه از جمله n78 یا n79 خیلی خیلی بهتره
    کیفیت عکسش هم رو کامپیوتر خوبه اما عالی عالی نیست

4. این کاربر از amomid66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه
    من میخوام یه گوشی تا 300 تومن بگیرم و انتخاب اولم هم همین E52 بود اما...
    با تمام تعریف و تمجیدهایی که تو سایتهای مختلف خوندم بازم یکم شک دارم...با قیمت 260-270 میشه گوشیه Touch هم گرفت (البته با یکم پول بشتر)
    بله میدونم که کلا استیل این گوشی با گوشی های تاچ فرق داره و مقایسه اونها اصلا درست نیست اما خب میشه htc یا سامسونگ تاچ هم گرفت
    راستش یکم گیج شدم. خیلی جاها هم خوندم میگن اولش شاید خیلی جذاب نباشه اما بعد از مدتی میفهمی هیچی کم نداره...

من کارم کامپیوتر و شبکه هستش و از این آدما نیستم که کل گوشی رو در کیفیت عکس یا موزیک خلاصه کنم و از امکانات گوشی حداکثر استفاده رو میکنم (تا جایی که بتونم)
    نهایتا به نظر شما با فرم ساده این گوشی ایا واقعا میشه روش حساب کرد؟

سوالات مهم اینه که:
    1- نرم افزار میشه به راحتی روی این گوشی نصب کرد؟ (راحت گیر میاد و راحت نصب میشه ؟ برنامه های کاربردی خصوصا برنامه های مخصوص wi-fi - با توجه به سیستم عامل سیمبین این گوشی)
    2- gps این گوشی خوب کار میکنه و میشه واقعا ازش استفاده کرد یا بعد از یه مدت از دستش خسته میشی؟
    3- wi-fi گوشی خوب کار میکنه؟ قاط نمیزنه و اذیت نمیکنه؟
    4-دسترسی به منوها راحت هست؟ یا باید برای رسیدن به مثلا مسیج ها 15 تا منو و ساب منو رو پشت سر بزاری؟؟؟
    5-کیفیت صفحه و رنگ ها؟ خصوصا زیر نور آفتاب
    6-مقاومت بدنه و ضد ضربه بودن (در اینکه از جیبت بی افته یا از دستت)
    7- توانایی مدیریت پروفایل های مختلف برای جلسه، بیرون، داخل ماشین، عادی، سایلنت و ...
    8-راحتی و نرمی دکمه ها و صفحه کلید
    9-راحتی انجام تنظبمات گوشی
    10- مدیریت کانتکت ها
    ویرایش در کامپیوتر--> انتقال به گوشی
    backup از کانتکت ها ونگهداری در کامپیوتر
    11- سرعت کارکردن گوشی خوبه؟ من اصلا حوصله ندارم هر منو که بخواد باز بشه هی سکته بزنه خصوصا در مورد مسیج و کانتکت ها و اینچیزا...در مورد عکس و فیلم و بازی خب انصافا یکم تاخیر قابل قبوله اما فقط یکم نه بیشتر
    12-سرعت لود شدن برنامه ها و باز شدن فایلهای office و PDF چطوره؟
    مثلا اگه تو یک کتاب pdf که 700 صفحه است یک کلمه رو بخوای جستجو کنی به نظرتون خیلی لفت میده؟
    13- کیفیت عکس چطوره؟ مثلا اگه از یک صفحه کتاب یا یه نوشته نسبتا ریز (مثلا در حد روزنامه) عکس بگیری بعدا میتونی بخونی چی نوشته؟ (عکس رو در گوشی باز کنی و زوم کنی ببینی یا اینکه عکس رو در کامپیوتر ببینی)

ببخشید سوالات اینقدر زیاد شد - به این میگن سنگ پای قزوین از نوع درجه یک!!!
    اما میخوام مطمئن بشم که بعد از خرید گوشی نکته اعصاب خورد کنی وجود نداشته باشه که دلم رو بزنه
    البته میدونم داریم در مورد یه گوشی موبایل 270 تومنی صحبت میکنیم نه یک کامپیوتر چهار هسته ای اما خب دیگه... از دوستانی که این گوشی رو دارن تقاضای راهنمایی دارم
    اما یه چیزی دوربینش 3.2 مگا پیکسل (البته واقعی) و دوم اینکه صداش زیاد قوی نیست

6. این کاربر از amomid66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    وقتی به اینترنت وصل می شی و عکسی رو بار گذاری می کنی می خوام بدونم چه جوری باید ذخیره اش کنی یا به اصطلاح دانلود کنی
    آیا اینکه وقتی بارگذاری شد خود به خود دانلود می شه(اگه این جوری کجا می ره)؟
    یا اینکه نه باید دستی ذخیره کنی( چگونه)؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلامن نوکیا e52دارم وقتی وصلش کردم به کامپیوتر دیگه روشن نشد وایکون نوکیا امد و روشن نشد با فونیکس در حالت deadامدم فلش کنم وسط کار ارور زیرزد بردم بیرون با جف نتونست درست کنه گفت کد imei پریده و صفر نوشته بود گفت بایدimei جدید بزنم وخرجش 40000تومان میشه ایا گوشی من درست میشه در ضمن من گوشی یک ماه قبل با فونیکس در حالت روشن اپ دیت کردم به ورژن 51 وگوشی فارسی شد وخوب کار می کرد ولی نمی دونم چرا اینجوری شد لطف کنید کمک کنید .
    Firmware:cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.
    کسی جواب من نمی ده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

منم امروز خریدمش واسه سیم کارت دومم
    خیلی تحقیق کردم در موردش
    در نوع خودش بی نظیره
    کیفیت ساخت
    برنامه هاش
    عمر باتری و...

10. این کاربر از sisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sameta2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی پروداکت کد فارسی E52 رو میدونه؟
    یکی از آشنایان خریده می خوام زبان فارسی رو به گوشیش-که E52 هست- اضافه کنم.ترجیح میدم با Nokia Software updater آپدیتش کنم تا اینکه
    با جف فلشش کنم.

12. این کاربر از sameta2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

0578072
    نقره ای

داره خودمونی میشه sameta2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنونم ولی گوشی خاکستریه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •