لیونل مسی در سالن برترین بازیکن فیفا به سوالاتی در رابطه با مسائل روز دنیای فوتبال پاسخگو شد.
سایت گل - در حالی که مراسم اهدای جوایز برترین بازیکن فیفا در حال جریان است، لیونل مسی در این رابطه به پرسشهای خبرنگاران پاسخ گو شد.
مسی در پاسخ به پرسشی دررابطه با دریافت جایزه برترین بازیکن فیفای سال 2009 گفت: « بسیار لذت بخش است که برای سومین سال متوالی در این سالن هستم. امسال برای ما سال آن چنان خوبی بود که هرگز نمی توان سالی بهتر از این را رقم زد.»
این ستاره آرژانتینی در مورد رکورد تاریخی تیم کاتالان اعلام کرد که قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، بهترین و پرارزش ترین اتفاق برای کاتالونیایی ها بود و به علاوه قهرمانی در جام باشگاه های اروپا نیز بسیار لذت بخش بود. دارنده جایزه توپ طلای سال 2009 به این نکته اشاره کرد که تیم کاتالان می بایست به نهایت تلاش خود برای کسب نتایج مطلوب ادامه دهد و می بایست برای کسب تمامی عناوین بجنگد.
مسی در کنار چابی، اینیستا، کریس رونالدو و کاکا نشسته بود و تفاوت قدی سه ستاره تیم کاتالان در کنار دو بازیکن بلند قد تیم رئال کاملا محرز بود. ستاره آرژانتینی در پاسخ به این سوال که در مورد اختلاف قدی این بازیکنان مطرح شده بود گفت:« بارسا هم بازیکنان قدبلندی دارد و البته بازیکنانی نیز هستند که سرعت و قدرت دوندگی بالایی دارند. فوتبال ورزشی است که در آن استعداد و مهارت به مراتب بیشتر از قد بازیکنان مهم است.»
ستاره آرژانتینی بارسلونا در ادامه به تمجید از سایر کاندیدهای دریافت جایزه برترین بازیکن فیفا پرداخت و از کریس رونالدو به خاطر تمجیدهای صمیمانه اش تشکر کرد. او در ادامه به این نکته اشاره کرد که آمدن کریس رونالدو و کاکا به رقابتهای لالیگا، قدرت این رقابتها را افزایش داده و به این نکته اشاره کرد که بدین ترتیب رقابتهای لالیگا درصدر قدرتمندترین رقابتهای جهان قرار گرفته است.این ستاره در ادامه ترجیح داد تا در مورد احتمال انتقال روبینیو به بارسلونا در بازار نقل و انتقالات زمستانی اظهارنظری نکند و در این رابطه تنها اعلام کرد که در صورتی که این ستاره برزیلی به بارسا بیاید، از این اتفاق استقبال خواهد کرد.
در نهایت مسی در پاسخ به این سوال که چرا تلاشهایی که برای بارسا انجام می دهد را در ترکیب تیم ملی آرژانتین به کار نمی گیرد، گفت:« من فقط می خواهم این نکته را بگویم که همان بازی ای را که در تیم کاتالان انجام می دهم در ترکیب تیم ملی آرژانتین نیز به نمایش می گذارم.بازیهای مرحله مقدماتی جام جهانی بسیار سخت بود ولی اوضاع در جام جهانی کاملا متفاوت خواهد بود.من همراه با هم تیمی هایم به تمامی عناوین قهرمانی دست یافته ام و اکنون می خواهم همین افتخارات را با تیم ملی کشورم کسب کنم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2009/12/21