تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: فیفا چه کسی رو به عنوان بهترین بازیکن سال 2009 جهان انتخا

راي دهنده
153. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Lionel Messi

86 56.21%
  • Andres Iniesta

0 0%
  • Xavi

2 1.31%
  • Cristiano Ronaldo

23 15.03%
  • Zlatan Ibrahimovic

2 1.31%
  • Daniel Alves

0 0%
  • Nemanja Vidic

0 0%
  • Maicon

0 0%
  • Samuel Eto'o

0 0%
  • Wayne Rooney

8 5.23%
  • Xabi Alonso

0 0%
  • Franck Ribery

4 2.61%
  • Diego Forlan

0 0%
  • Steven Gerrard

0 0%
  • Frank Lampard

5 3.27%
  • Edin Dzeko

1 0.65%
  • David Villa

0 0%
  • Gonzalo Higuain

0 0%
  • Thierry Henry

1 0.65%
  • Karim Benzema

1 0.65%
  • Fernando Torres

2 1.31%
  • Kaka

5 3.27%
  • Iker Casillas

2 1.31%
  • Julio Cesar

0 0%
  • Gianluigi Buffon

2 1.31%
  • Edwin van der Sar

0 0%
  • بازیکنی غیر از موارد فوق انتخاب خواهد شد.

9 5.88%
صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 82

نام تاپيک: فیفا چه کسی رو به عنوان بهترین بازیکن سال 2009 جهان انتخاب خواهد کرد؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مسی: سال بی نظیری بود

لیونل مسی در سالن برترین بازیکن فیفا به سوالاتی در رابطه با مسائل روز دنیای فوتبال پاسخگو شد.

سایت گل - در حالی که مراسم اهدای جوایز برترین بازیکن فیفا در حال جریان است، لیونل مسی در این رابطه به پرسشهای خبرنگاران پاسخ گو شد.

مسی در پاسخ به پرسشی دررابطه با دریافت جایزه برترین بازیکن فیفای سال 2009 گفت: « بسیار لذت بخش است که برای سومین سال متوالی در این سالن هستم. امسال برای ما سال آن چنان خوبی بود که هرگز نمی توان سالی بهتر از این را رقم زد.»

این ستاره آرژانتینی در مورد رکورد تاریخی تیم کاتالان اعلام کرد که قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، بهترین و پرارزش ترین اتفاق برای کاتالونیایی ها بود و به علاوه قهرمانی در جام باشگاه های اروپا نیز بسیار لذت بخش بود. دارنده جایزه توپ طلای سال 2009 به این نکته اشاره کرد که تیم کاتالان می بایست به نهایت تلاش خود برای کسب نتایج مطلوب ادامه دهد و می بایست برای کسب تمامی عناوین بجنگد.

مسی در کنار چابی، اینیستا، کریس رونالدو و کاکا نشسته بود و تفاوت قدی سه ستاره تیم کاتالان در کنار دو بازیکن بلند قد تیم رئال کاملا محرز بود. ستاره آرژانتینی در پاسخ به این سوال که در مورد اختلاف قدی این بازیکنان مطرح شده بود گفت:« بارسا هم بازیکنان قدبلندی دارد و البته بازیکنانی نیز هستند که سرعت و قدرت دوندگی بالایی دارند. فوتبال ورزشی است که در آن استعداد و مهارت به مراتب بیشتر از قد بازیکنان مهم است.»

ستاره آرژانتینی بارسلونا در ادامه به تمجید از سایر کاندیدهای دریافت جایزه برترین بازیکن فیفا پرداخت و از کریس رونالدو به خاطر تمجیدهای صمیمانه اش تشکر کرد. او در ادامه به این نکته اشاره کرد که آمدن کریس رونالدو و کاکا به رقابتهای لالیگا، قدرت این رقابتها را افزایش داده و به این نکته اشاره کرد که بدین ترتیب رقابتهای لالیگا درصدر قدرتمندترین رقابتهای جهان قرار گرفته است.این ستاره در ادامه ترجیح داد تا در مورد احتمال انتقال روبینیو به بارسلونا در بازار نقل و انتقالات زمستانی اظهارنظری نکند و در این رابطه تنها اعلام کرد که در صورتی که این ستاره برزیلی به بارسا بیاید، از این اتفاق استقبال خواهد کرد.

در نهایت مسی در پاسخ به این سوال که چرا تلاشهایی که برای بارسا انجام می دهد را در ترکیب تیم ملی آرژانتین به کار نمی گیرد، گفت:« من فقط می خواهم این نکته را بگویم که همان بازی ای را که در تیم کاتالان انجام می دهم در ترکیب تیم ملی آرژانتین نیز به نمایش می گذارم.بازیهای مرحله مقدماتی جام جهانی بسیار سخت بود ولی اوضاع در جام جهانی کاملا متفاوت خواهد بود.من همراه با هم تیمی هایم به تمامی عناوین قهرمانی دست یافته ام و اکنون می خواهم همین افتخارات را با تیم ملی کشورم کسب کنم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/12/21

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رونالدو: به مسی حسادت نمی کنم

ستاره پرتغالی رئال مادرید در صحبتهایش زبان به تمجید از لیونل مسی و سایر بازیکنان تیم کاتالان گشوده است.

سایت گل - کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه مادریدی که یکی از کاندیدهای کسب عنوان برترین بازیکن سال 2009 فیفا بود در حالی که در سالن اهدای این جوایز حضور داشت، درصحبتهایی زبان به تمجید از لیونل مسی، برنده این جایزه گشود و در این رابطه گفت:«حس بسیار خوبی بود اگرمی توانستم این جایزه را برای بار دیگر مال خود کنم. همه از اهمیت و افتخار کسب این جایزه مطلع هستند و سال گذشته که این جایزه را مال خود کردم، غرق در شادی و غرور بودم و مطمئنم که برنده امسال این جایزه نیز بسیار خوشحال است.»

رونالدو در ادامه صحبتهایش اوضاع منچستر در رقابتهای این فصل را مورد آنالیز قرار داد و گفت:« فکر می کنم که منچستر در نبود من بسیار خوب عمل می کند. آنها در دو دیدار پایانی خود شکست خوردند ولی همچنان در جایگاه دوم جدول قرار دارند.نمی خواهم چیزی در مورد صحبتهایی که افراد در مورد من انجام داده اند واکنشی نشان بدهم.من دلتنگ منچستر هستم، چرا که دوستان زیادی آنجا دارم ولی در مادریدهم زندگی بسیار خوبی دارم.»

رونالدو در ادامه زبان به تحسین از تیم کاتالان و قهرمانی های این تیم گشود و در این رابطه گفت:«من به اوج قله موفقیت اعتقاد دارم. بارسلونا توانست در رقابتهای این فصل تمام عناوین قهرمانی را مال خود کند. آنها بهترین تیم باشگاهی حال حاضر دنیا هستند. بارسا سبک بازی خاصی دارد و اکثر بازیکنان این تیم سالهاست که در کنار یکدیگر توپ می زنند. بارسا تیم خارق العاده است و البته نباید فراموش کرد که هر اتفاقی در فوتبال ممکن است و ما نهایت سعی مان را به کار می گیریم که امسال همین رکورد را به نام تیم مادریدی ثبت کنیم.لیونل مسی نیز بازیهای بسیار خوبی را به اجرا می گذارد و یکی از کلیدی ترین بازیکنان تیم کاتالان است.او این جایزه را به خود اختصاص داد ولی چابی و اینیستا نیز از جمله بازیکنان کلیدی بارسا بودند و شایستگی کسب این جایزه را نیز داشتند. این تیم بارسا بود که عناوین متعدد قهرمانی را کسب کرد و نه بازیکنان به صورت فردی. بارسا توانست 6 عنوان قهرمانی را کسب کند و این تیم، تیم خارق العاده ای است.»

ستاره پرتغالی ادامه داد:« هرکسی آنچه را که شایستگی اش را دارد دریافت می کند و من هم به مسی حسادت نمی کنم. حس می کنم که مسی مزد تلاشهایش را گرفت و سایر کاندیدها نیز شایستگی دریافت این جایزه را داشتند.»

رونالدو در پایان صحبتهایش رقابتهای پیش روی جام جهانی را مورد بررسی قرار داد و در این رابطه گفت:« انگلیس تیمی خارق العاده و بازیکنان فوق العاده ای را در اختیار دارد و در طول رقابتهای مرحله مقدماتی نیز اعجاز انگیز ظاهر شدند. انگلیس مربی بزرگی را برروی نیمکتش می بیند و آنها پتانسیل لازم برای موفقیت در جام جهانی را دارا هستند.برزیل و اسپانیا نیز شانس زیادی برای قهرمانی دارند. در این میان پرتغال مدعی اول قهرمانی نیست ولی ما نیز می توانیم شگفتی ساز ظاهر شویم. کسی از یونان انتظار نداشت که در رقابتهای یورو2004 شگفتی ساز شود ولی آنها تمام دنیای فوتبال را شوکه کردند. من بی صبرانه منتظر آغاز رقابتهای جام جهانی آفریقای جنوبی هستم.»

کد:
    2009/12/21

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مسی برنده جایزه برترین بازیکن فیفا

ستاره آرژانتینی بارسلونا در نهایت توانست جایزه برترین بازیکن سال 2009 فیفا را مال خود کند.

سایت گل - لیونل مسی توانست پس از 12 ماه درخشش با پیراهن بارسلونا، جایزه برترین بازیکن سال 2009 فیفا را مال خود کند.

مسی که در سالن فیفای زوریخ به عنوان برترین بازیکن فیفا برگزیده شد، در صحبتهایی در این رابطه گفت: « اکنون در اوج موفقیت هستیم و نمی توان به موفقیتی بیش از این دست یافت.»

بدین ترتیب ستاره آرژانتینی توانست به تنها عنوان باقی مانده نیز دست یابد. این در حالی بود که آندرس اینیستا و چابی هم تیمی های بارسا نیز جزو کاندیدهای دریافت این جایزه بودند و البته کریس رونالدو و کاکا نیز دو کاندید دیگر کسب عنوان برترین بازیکن سال فیفا بودند. رونالدو، ستاره پرتغالی رئال پیش از اهدای این جایزه اعلام کرده بود که مسی به احتمال فراوان این جایزه را مال خود خواهد کرد.

سال 2009 سالی رویایی برای ستاره آرژانتینی بارسا بود که می توان او را کلیدی ترین مهره بارسا در کسب عناوین قهرمانی دانست و توانست گل برتری تیم کاتالان در دیدار فینال جام باشگاه های جهان را وارد دروازه استودیانتس نماید.

مسی عنوان برترین بازیکن یوفا، برترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا و توپ طلای سال 2009 را نیز مال خود کرده بود و با کسب عنوان برترین بازیکن سال 2009 فیفا کلکسیون عناوین فردی اش را کامل نمود.

موفقیتهای فردی و تیمی مسی در حقیقت امسال را پرافتخارترین سال فوتبال مسی رقم زد و بدین ترتیب می توان او را افتخارآفرین ترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال دانست.

قابل ذکر است که مارتا، جایزه برترین بازیکن زن سال 2009 را به خود اختصاص داد.

کد:
    2009/12/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مارادونا و ماسکرانو به مسی رای ندادند!

سایت گل - مرور ریز نظرات رای دهندگان فبفا گالا 2009 نکات جالبی در خود دارد از جمله ابنکه نام لیونل مسی در بین نفرات انتخابی دبه گو مارادونا سرمربی و خاوبرماسکرانو کاپیتان تیم ملی آرژآنتین نیست!

مارادونا در نظر سنجی فیفا، به دیدیه دروگبا، وین رونی و زلاتان ابراهیموویچ رای داده است تا اثیات کند بین او و مسی چبزهایی وجود دارد که البته هنوز به زبان نیامده است.

و اما انتخابهای ماسکرانو: مایکل اسین، استیون جرارد و تبه ری آنری ... این هماهنگی بین دیه گو و کاپیتان دردانه اش، عجیب نیست؟

جالب اینکه کارلوس کرش سرمربی و سیمائو سابروسا کاپیتان پرتغال نیز به کریس رونالدو رای نداده اند ...

کد:
    2009/12/22

پی نوشت: شاید قانون اجازه نمیده.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض قطبی به کاکا رای داد و نکونام به مسی

سایت گل - همزمان با انتخاب لیو مسی به عنوان مرد سال فبفا، سایت فیفا ریز نظر سنجی ها را منتشر کرد.

با توجه به ابنکه بهتربن بازیکن سال جهان از نظرات سرمربیان و کاپیتانهای تیمهای ملی فوتبال در سراسر دنیا انتخاب می شوند، مرور نظرات ابرانی ها جالب است. سیدافشین قطبی سرمربی تیم ملی به ترتیب به کاکا، ژاوی و مسی رای داده است و جواد نکونام کاپیتان تیم ملی به مسی ، کاکا و کریستیانو رونالدو.

قطبی علاقه خاصی به سبک بازی کاکا دارد و این مسئله در انتخاب او به چشم میآید.

کد:
    2009/12/22

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

سایت گل - مرور ریز نظرات رای دهندگان فبفا گالا 2009 نکات جالبی در خود دارد از جمله ابنکه نام لیونل مسی در بین نفرات انتخابی دبه گو مارادونا سرمربی و خاوبرماسکرانو کاپیتان تیم ملی آرژآنتین نیست!

مارادونا در نظر سنجی فیفا، به دیدیه دروگبا، وین رونی و زلاتان ابراهیموویچ رای داده است تا اثیات کند بین او و مسی چبزهایی وجود دارد که البته هنوز به زبان نیامده است.

و اما انتخابهای ماسکرانو: مایکل اسین، استیون جرارد و تبه ری آنری ... این هماهنگی بین دیه گو و کاپیتان دردانه اش، عجیب نیست؟

جالب اینکه کارلوس کرش سرمربی و سیمائو سابروسا کاپیتان پرتغال نیز به کریس رونالدو رای نداده اند ...

کد:
    2009/12/22

پی نوشت: شاید قانون اجازه نمیده.
    یعنی همچین سایت معروفی اینقدر ناشی گری میکنه که نمیدونه قانون این اجازه رو نمیده که به بازیکن تیم خودی رای بدند ؟!!!

پارسال هم مارادونا گفته بود :طبق قانون نمیتونستم به مسی رای بدم .
    Last edited by pandemonium; 22-12-2009 at 10:02.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مصاحبه با مسی: همه چیز را بردم ولی بیش از اینها می خواهم

ستاره جوان باشگاه بارسلونا می خواهد جایزه اش را با تمام هم تیمی هایش در باشگاه کاتالان و تیم ملی آرژانتین تقسیم کند. مسی جوان در گفت و گویی از احساساتش پس از کسب جایزه برترین بازیکن سال فیفا گفته است که متن این گفت و گو را با هم می خوانیم:

سایت گل - در اینجا می توانید متن گفت و گوی لیونل مسی پس از دریافت جایزه برترین بازیکن سال فیفا در سال 2009 را مطالعه کنید:

* همیشه می گویند که تا سه نشه، بازی نشه.تبریک می گوئیم. پس از کسب این جایزه چه حسی داشتی؟

- حقیقتا احساس خوشبختی می کردم. بازگشت به این سالن بسیار زیبای است. من به نمایندگی از هم تیمی ها و مربیانم به اینجا آمدم.این اهمیت کار مرا به مراتب بیشتر هم می کند. حس اینکه اولین آرژانتینی ای هستم که این جایزه را کسب می کنم، مرا غرق در غرور می سازد.

* به نظر تو، چه کسی شایستگی کسب این جایزه را داشت؟

- فکر می کنم که تک تک بازیکنان بارسلونا که کاندیدای دریافت این جایزه شدند، شایستگی دریافت آن را داشتند؛ آن هم به خاطر افتخارآفرینی های فراوان تیم ما در طول رقابتهای فصل جاری

* در تمامی رقابتهایی که با بارسلونا در آن شرکت کردید به قهرمانی رسیدید و به علاوه اکثر جوایز فردی را هم به خود اختصاص دادی. سال 2009 را چطور تعبیر می کنی؟

- سال بسیار خوب و مثبتی بود.تمام عناوین گروهی ممکن را کسب کردیم و توانستم جوایز فردی متعددی را مال خود کنم. راستش را بخواهید از این بابت احساس رضایت می کنم، هر چند که می دانم که کسب این افتخارات بدون یاری هم تیمی هایم محال بود.

* لحظه خاصی را در ذهن خود داری؟

- فکر می کنم که فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر برایم مهمترین لحظه بود. آن دیدار پرخاطره ترین بازی زندگی من است، به ویژه گلی که به ثمر رساندم.

* تو، چابی و اینیستا، همه کاندید دریافت عنوان برترین بازیکن سال فیفا هستید. بدین ترتیب مسئولان تیم پایه ای بارسلونا می بایست به توانایی های خود احساس غرور کنند.این طور نیست؟

- فکر می کنم حق با شماست.این را باید به منزله پاداشی برای زحمات مسئولان تیم و البته تیمهای پایه ای دانست. این بازتابی از تلاشهای آنهاست، نه فقط دوشنبه شب، بلکه تمام درخششهای تیم یک بارسلونا را می بایست مدیون زحمات مسئولان تیمهای پایه ای بود. درخشش بارسلونا در طول سال 2009 امری بی نظیر بود.

* به عنوان یک فوتبالیست می توانی این روزها را روزهای اوج فوتبالت بدانی؟

- واقعیت این است که سال فوق العاده ای برایم بود. این شانس را داشتم که تمام عناوین مهم و ارزشمند را همراه با تیم باشگاهی و به علاوه به صورت فردی کسب کنم ولی به همین رضایت نخواهم داد.من هنوز بسیار جوان هستم و سالهای زیادی را پیش روی خود می بینم. به عنوان یک فوتبالیست به تلاشم برای رشد و پیشرفت ادامه خواهم داد و این همان چیزی است که می خواهم.

کد:
    2009/12/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دوازده جایزه فردی مسی در سال 2009

ستاره آرژانتینی بارسلونا هرگز سال 2009 را فراموش نخواهد کرد. علاوه بر کسب 6 عنوان قهرمانی همراه با هم تیمی هایش با پیراهن بارسلونا، مسی توانست تمام جوایز فردی را نیز به خود اختصاص دهد که اکنون تعداد آنها به 12 جایزه رسیده است.

سایت گل - اولین جایزه ای که مسی در سال 2009 دریافت نمود، جایزه "افسانه مارکا" بود که این ستاره در بارسلونا آن را دریافت نمود. پس از آن نوبت به جایزه خبرگزاری EFE رسید که به بهترین بازیکن ایبروآمریکایی حاضر در لالیگا می رسید که مسی توانست در روز بیست و نهم ماه می این جایزه را مال خود کند.

روز نهم جولای، روز دریافت جایزه آلفردو دی استفانو بود که از سوی مسئولان روزنامه مارکا به بهترین بازیکن حاضر در رقابتهای دسته اول لالیگا اختصاص می یافت و مسی توانست این جایزه را نیز مال خود کند.

موناکو - روز بیست و هفتم آگوست - سالن یوفا: لیونل مسی به عنوان برترین مهاجم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در فصل 9-2008 برگزیده شد و به علاوه عنوان برترین بازیکن این رقابتها را نیز مال خود کرد. این ستاره آرژانتینی به علاوه توانست جایزه زننده بهترین گل این رقابتها را نیز مال خود کند.

چند ماهی گذشت و در بیست و ششم اکتبر بود که در شهر مادرید و در سالن لیگ فوتبال حرفه ای، مسی به عنوان برترین مهاجم لالیگا در فصل 9-2008 انتخاب شد و به علاوه عنوان بهترین بازیکن این رقابتها را نیزبه خود اختصاص داد.

روز شانزدهم نوامبر، اونزه د اورو (بهترین بازیکن اروپایی سال) از آن مسی شد و روز پنجم دسامبر بود که ستاره آرژانتینی باشگاه کاتالان به عنوان برنده جایزه توپ طلای مجله فرانس فوتبال شناخته شد.

البته این پایان بخش عناوین فردی ستاره آرژانتینی نبود. دو هفته پس از آن و در فینال رقابتهای جام باشگاه های جهان، مسی به عنوان برترین بازیکن این رقابتها معرفی گردید و در نهایت توانست با کسب جایزه برترین بازیکن سال فیفا، تعداد عناوین فردی اش در سال 2009 را به 12 عنوان برساند و علاوه بر افتخار آفرینی های متعددی که همراه با هم تیمی هایش داشت، توانست رکورد بی نظیری را در زمینه فردی نیز به نام خود ثبت کند.

کد:
    2009/12/22

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رای جان تری فاش شد

طبق گزارش منتشره در اسکای سپورتس، مشخص شد که جان تری کاپیتان تیم ملی انگلستان در مراسم برترین بازیکن سال فیفا به چه بازیکنی رای داده است.

سایت گل - دوشنبه شب مراسم اهدای جایزه برترین بازیکن سال 2009 فیفا در زوریخ برگزار شد و لیونل مسی، این جایزه را به خود اختصاص داد ولی نظر جان تری، نظری کاملا متفاوت با انتخاب اکثریت بود.

مدافع باتجربه چلسی به دو نفر از هم تیمی هایش رای داد و نام دیدیه دروگبا و میشائیل بالاک را در پستهای مربوطه نوشته و البته به آندرس اینیستا نیز در جایگاه سوم رای داد.

مسئولان فیفا از شرکت کنندگان در این رای گیری خواسته بودند تا رفتار بازیکن در زمین مسابقه، بازی جوانمردانه و توانایی های تکنیکی بازیکنان شرکت کننده را در نظر بگیرند و به همین دلیل هم بود که کاپیتان سه شیرها تصمیم گرفت تا به دو هم تیمی حرفه ای خودش که بیش از سایرین از خصوصیات اخلاقی آنها شناخت دارد رای بدهد.

فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلستان نیز به لیونل مسی، فرناندو تورس و جیانلوئیجی بوفون رای داد.

کد:
    2009/12/22

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

مدافع باتجربه چلسی به دو نفر از هم تیمی هایش رای داد و نام دیدیه دروگبا و میشائیل بالاک را در پستهای مربوطه نوشته و البته به آندرس اینیستا نیز در جایگاه سوم رای داد.
    یعنی به بازیکن های تیم یا کشور خودی میشده رای داد؟

پس چرا پارسال مارادونا دلیل رای ندادنش به مسی رو اجازه ندادن قانون گفته بود ؟!!

خالی بسته بود؟!
    Last edited by pandemonium; 22-12-2009 at 22:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •