تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 87

نام تاپيک: بحث، تبادل نظر و طرح سوالات در ارتباط با فرمت های صوتی

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

راستی، یه نکته ای رو درباره ی این پلیر AIMP3 بگم: وقتی نصبش میکنید، با خودش یه تگ ادیتور خیلی خوبی هم نصب میشه که بازم برنامه نویسیش کار خود گروه سازندشه.وقتی تو محیط پلیرش هستید، کلیدای ترکیبی Ctrl+T رو بزنید تا تگ ادیتورش باز بشه.
    یه چیز دیگه: اینکه وقتی دارید با همین روش Cue آهنگ گوش میدید، بازم میتونید تگ آهنگا رو عوض کنید که این خودش خیلی چیز خوبیه، اکثر پلیر ها این امکان رو ندارن که سر همین مجبور میشید فایلا رو جدا کنید و بعدش تگا رو ادیت کنید !

کارت درسته مجتبی : )
    تأیید ... !
    یور ولکام ،گایز...

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

این جور برنامه ها این امکان رو دارند که بتونند فقط "یک آهنگ معین" رو از یک فایل یک تکه استخراج کنند؟
    فرض کنید من یک فایل flac یک تکه دارم که شامل ده ها آهنگ هست،cue هم داره همراهش. حالا من مثلا فقط آهنگ 12 هم این فایل رو میخوام جداگانه داشته باشم و مثلا بریزم روی mp3 پلیر و با بقیه ترک ها کاری ندارم.
    این امکان هست که اون برنامه فقط اون ترک رو استخراج کنه و دیگه لازم نباشه بشینه کل 40-50 تا آهنگ اون فایل رو تکه تکه کنه که من صرفا اون یکی ترک مورد نظرم رو بدست بیارم ؟!
    برنامه ای هست که بتونه فقط همون ترک هایی که مورد نظرمون هست رو از فایل استخراج کنه ؟؟
    همون برنامه ای که پاور جان اسمشو نوشت، وقتی فایل Cue رئ بهش میدی، بقل اسم آهنگا یه جای تیک میذاره که یعنی میخوای این آهنگو واست جدا کنه یا نه ! کل فرایند جدا کردنشم کمتر از 30 ثانیه وقت میگیره ....

2. 4 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان این پلیر AIMP3 از jetaudio بهتره ؟ میشه برتریشو به جت اودیو بگید ممنون میشم

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

راستی، یه نکته ای رو درباره ی این پلیر AIMP3 بگم: وقتی نصبش میکنید، با خودش یه تگ ادیتور خیلی خوبی هم نصب میشه که بازم برنامه نویسیش کار خود گروه سازندشه.وقتی تو محیط پلیرش هستید، کلیدای ترکیبی Ctrl+T رو بزنید تا تگ ادیتورش باز بشه.
    یه چیز دیگه: اینکه وقتی دارید با همین روش Cue آهنگ گوش میدید، بازم میتونید تگ آهنگا رو عوض کنید که این خودش خیلی چیز خوبیه، اکثر پلیر ها این امکان رو ندارن که سر همین مجبور میشید فایلا رو جدا کنید و بعدش تگا رو ادیت کنید !
    آره تگ ادیتورش هم خیلی خوبه. یه جوری ساختنش که برای ادیت تگ یه لیست آهنگ هم راحت باشی. و هی نخوای شصت بار کلیک کنی و اینها.

ضمنا یه خوبی دیگه این پلیر اینه که حروف غیر انگلیسی توی تک های آهنگ ها توش به هم نمیریزه.(یا خیلی کم پیش میاد بهم بریزه)

من آهنگ های غیر انگلیسی مختلف زیاد گوش میدم و یه مشکلم این بود که حروف الفبای غیر انگلیسی توی winamp بهم میریخت. زبان های محتلف هم روی ویندوز نصب میکردم حل نمیشد و تازه توی همدیگه تداخل پیدا میکردند. باز بهم میریختند.
    و آهنگ ها اشتباه اسکرابل میشد.
    الان با این پلیر حروف غیرانگلیسی رو باهاشون مشکل نداره و بهم نمیریزه.

ضمنا جالبه که با اینکه این پلیر امکاناتش از وینمپ خیلی بیشتره ولی خیلی سریع تر از وینمپ بالا میاد. لایت تره.

همون برنامه ای که پاور جان اسمشو نوشت، وقتی فایل Cue رئ بهش میدی، بقل اسم آهنگا یه جای تیک میذاره که یعنی میخوای این آهنگو واست جدا کنه یا نه ! کل فرایند جدا کردنشم کمتر از 30 ثانیه وقت میگیره ....
    آره خیلی راحت و تمیز ترک ها رو استخراج میکنه.

راستی برای ادیت cue ها همین برنامه هم خیلی خوب و راحته .

این یکی برنامه هم که معرفی کردی خیلی عالیه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

این مشکل شاید مستقیما به اینجا مربوط نشه ولی همینجا میپرسم.

راهی برای تعمیر و درست شدن فایلهای rar چند قسمتی مشکل دار وجود داره؟
    برنامه ای چیزی براش وجود داره؟
    امیدی هست؟

الان 500 مگ موسیقی بصورت فایل rar دانلود کردم در 5 فایل(5 بخش) ولی unrar میکنم دقیقا "در پایان عملیات" خطای crc میده.
    کاریش میشه کرد؟
    خطای crc وجود داشته باشه آیا باز راهی هست برای بازیابی اطلاعات ؟! من که نا امیدم.

خود گزینه repair از winrar هم که مسخرست و تا حالا که هیچ وقت دردی رو دوا نکرده برام.

کاریش میشه کرد؟
    آدم زورش میاد...

6. این کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

این مشکل شاید مستقیما به اینجا مربوط نشه ولی همینجا میپرسم.

راهی برای تعمیر و درست شدن فایلهای rar چند قسمتی مشکل دار وجود داره؟
    برنامه ای چیزی براش وجود داره؟
    امیدی هست؟

الان 500 مگ موسیقی بصورت فایل rar دانلود کردم در 5 فایل(5 بخش) ولی unrar میکنم دقیقا "در پایان عملیات" خطای crc میده.
    کاریش میشه کرد؟
    خطای crc وجود داشته باشه آیا باز راهی هست برای بازیابی اطلاعات ؟! من که نا امیدم.

خود گزینه repair از winrar هم که مسخرست و تا حالا که هیچ وقت دردی رو دوا نکرده برام.

کاریش میشه کرد؟
    آدم زورش میاد...
    خب محمد از Keep Broken File استفاده کن تا حداقل تا همون جایی که سالمه رو استفاده کنی ...

جاش رو هم که دیدی دیگه، وقتی Extract رو می‌زنی، می‌خوای Place رو مشخص کنی که کجا بریزه، اون پایین سمت چپ دو تا تیک هست، یکیش نوشته Keep Broken Files ...
    اون رو بزن ...

8. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

خب محمد از Keep Broken File استفاده کن تا حداقل تا همون جایی که سالمه رو استفاده کنی ...

جاش رو هم که دیدی دیگه، وقتی Extract رو می‌زنی، می‌خوای Place رو مشخص کنی که کجا بریزه، اون پایین سمت چپ دو تا تیک هست، یکیش نوشته Keep Broken Files ...
    اون رو بزن ...
    بله اونو میدونم.

مشکل اینه که این یک فایل Flac بزرگ یک تکه هست.
    چند سری فایل نیست که بقیه رو که سالمند رو نگه دارم.
    انتهای همین یک فایل هست که خرابه.

ضمنا برای احتیاط آخرین ورژن winrar رو هم نصب کردم.

در حین دانلود این 5 فایل هم هیچ مشکل دانلودی بوجود نیومد که مثلا یهو وسط دانلود یه فایلی اینترنت قطع بشه یا کامپیوتر ریست شه و این چیزا که فایل حین دانلود خراب بشه. یعنی مشکل خرابی فایل موقع دانلود کردن بوجود نیومده.

پ.ن: الان دوباره چک کردم، خطای crc نداده بود، میگه فایل آخری(پنجمی) خرابه.
    شایدم نسخه قبلی خطای crc اعلام میکرد و این نسخه جدید فایل رو خراب اعلام میکنه!

10. 2 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

این پلیر Aimp3 رو که برای اجرای آهنگ ها استفاده میکنم، داشت خوب پیش میرفت ولی یه بار قاط زد و تنظیمات و چیزهایی که براش تعیین کرده بودم(مثل اسکین، پلی لیست ها...) رو فراموش کرد و به حالت کاملا پیش فرض اولیه برگشت.
    ضمن اینکه ظاهر پلیر بهم ریخته شده یعنی نوشته های گزینه های پلیر ناپدید شده(گزینه ها کار میکنند ولی نوشته هاشون ناپدید شده اند)

خب از لحاظی مشکلی نیست دوباره برنامه رو نصب کنم،ولی چیزی که برام خیلی مهم هست play list هایی بود که ساختم و الان در برنامه نشونشون نمیذه دیگه.
    کلی نشستم تعداد زیادی آهنگ های هارد رو دستچین کردم و چندین سری play list ساختم، ولی طبق معمول بی احتیاطی کردم و ازشون ذخیره نگرفتم به روی هارد(save play list نکردم).
    ولی از طرفی خود برنامه حتما برای خودش این پلی لیست ها رو در جایی ذخیره میکنه دیگه که وقتی برنامه سالم بود با اجرای برنامه پلی لیست ها رو نشون میداد.

در خود فولدر محل نصب برنامه کاملا گشتم ولی فولدر یا فایلی که به نظر خودم مربوط به ذخیره playlist ها باشه رو پیدا نکردم.شایدم من تشخیص اش نمیدم.
    درایو سیستم(C) رو هم سرچ زدم کلمه Aimp3 رو که ببینم آیا تنظیمات کاربری رو در درایو سیستم ذخیره کرده. ولی سرچ فقط shortcut برنامه رو پیدا کرد و هیچ فایل یا فولدری رو به اسم aimp3 در درایو C پیدا نکرد.

حالا من موندم چطور به فایل ذخیره پلی لیست ها دست پیدا کنم یا بازیابی اش کنم. مطمئن نیستم الان که برنامه قاط زده اصلا پلی لیست های برنامه کلا از روی هارد از بین رفته اند یا نه.
    من احساس میکردم اینها در فایلی چیزی ذخیره هستند فقط الان برنامه قاط زده و گمشون کرده اون موارد ذخیره شده رو.
    از طرفی یک نشونه خوب دارم و اون اینکه برنامه رنکینگ آهنگ هام (5 ستاره، 4 ستاره دادن و اینها به آهنگ ها ) روی هارد رو الان کاملا در حافظه داره و باقی مونده اند.
    من میگم اگه قرار به از بین رفتن واقعی تنظیمات و موارد ذخیره شده کاربر بود، این ستاره دهی ها هم از بین میرفت ولی الان موجود هست.

پس احتمال میدم برنامه صرفا پلی لیست ها رو گم کرده یا نمیتونه بار گزاری کنه.

میتونید یه جوری محل ذخیره پلی لیست های این برنامه(فایل و فولدر اش) روی هارد رو پیدا کنید؟
    که من اون فایل یا فایل ها رو ذخیره بگیرم و بلکه بتونم بازیابی و بارگزاری اش بکنم در برنامه.

ممنون : )
    Last edited by pandemonium; 17-07-2012 at 04:24.

12. 3 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

پيش فرض

محمد جان باید اینجا باشه
    C:\Users\Hossein\AppData\Roaming\AIMP3\PLS
    واسه من که اینجاست
    اگه سرچ کردی پیدا نشده احتمالا پاک شده

14. 3 کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

البته میتونی یکار دیگه هم انجام بدی، برنامتو آپگرید یا داون گرید بکن. برو یه نسخه دیگه ازش دانلود کن و نصب کن، موقع نصب میره رو حالت آپدیت و اینجوری معمولاً تنظیماتی که خودت انجام دادی محفوظ میمونن، شاید با این روش بتونی درستش کنی...

16. 4 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

البته میتونی یکار دیگه هم انجام بدی، برنامتو آپگرید یا داون گرید بکن. برو یه نسخه دیگه ازش دانلود کن و نصب کن، موقع نصب میره رو حالت آپدیت و اینجوری معمولاً تنظیماتی که خودت انجام دادی محفوظ میمونن، شاید با این روش بتونی درستش کنی...
    این کار رو کردم و آخرین ورژن برنامه رو سر جای قبلی نصب کردم که آپدیت کرد ولی فرقی نکرد و پلی لیست ها موجود نیستند.

محمد جان باید اینجا باشه
    C:\Users\Hossein\AppData\Roaming\AIMP3\PLS
    واسه من که اینجاست
    اگه سرچ کردی پیدا نشده احتمالا پاک شده
    ممنون : )
    البته ویندوز ام xp هست و مسیر معادلش کمی فرق میکنه ولی بهر حال من کلمه aimp3 و PLS رو در درایو C سرچ میکنم هیچ چیزی پیدا نمیکنه.

انگار واقعا فایل های پلی لیست از روی هارد از بین رفته.

-------------------------------------------

راهی هست که بشه اون فایل های پاک شده رو از روی هارد بازیابی کرد؟
    با این برنامه های بازیابی فایل های پاک شده.

منظورم راهی برای بازیابی فقط همون فولدر مربوط به aimp3 در درایو C هست. یعنی از لیست فایلهای پاک شده بشه اون فولدر رو فقط انتخاب کرد و بازیابی کرد.

چون تجربه کردم که این برنامه ها اگه باهاشون چیزهای زیادی رو روی درایو C بازیابی کنیم اصلا ویندوز رو بهم میزنند اون فایلهای قدیم بازیابی شده که بعضی هاشون سیستمی هستند.

یک راهی که بشه باهاش فقط همون فولدر مربوطه رو بازیابی کرد اگر قابل بازیابی باشه.
    Last edited by pandemonium; 17-07-2012 at 20:29.

18. 2 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •