راستی، یه نکته ای رو درباره ی این پلیر AIMP3 بگم: وقتی نصبش میکنید، با خودش یه تگ ادیتور خیلی خوبی هم نصب میشه که بازم برنامه نویسیش کار خود گروه سازندشه.وقتی تو محیط پلیرش هستید، کلیدای ترکیبی Ctrl+T رو بزنید تا تگ ادیتورش باز بشه.
یه چیز دیگه: اینکه وقتی دارید با همین روش Cue آهنگ گوش میدید، بازم میتونید تگ آهنگا رو عوض کنید که این خودش خیلی چیز خوبیه، اکثر پلیر ها این امکان رو ندارن که سر همین مجبور میشید فایلا رو جدا کنید و بعدش تگا رو ادیت کنید !
کارت درسته مجتبی : )یور ولکام ،گایز...تأیید ... !
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
همون برنامه ای که پاور جان اسمشو نوشت، وقتی فایل Cue رئ بهش میدی، بقل اسم آهنگا یه جای تیک میذاره که یعنی میخوای این آهنگو واست جدا کنه یا نه ! کل فرایند جدا کردنشم کمتر از 30 ثانیه وقت میگیره ....این جور برنامه ها این امکان رو دارند که بتونند فقط "یک آهنگ معین" رو از یک فایل یک تکه استخراج کنند؟
فرض کنید من یک فایل flac یک تکه دارم که شامل ده ها آهنگ هست،cue هم داره همراهش. حالا من مثلا فقط آهنگ 12 هم این فایل رو میخوام جداگانه داشته باشم و مثلا بریزم روی mp3 پلیر و با بقیه ترک ها کاری ندارم.
این امکان هست که اون برنامه فقط اون ترک رو استخراج کنه و دیگه لازم نباشه بشینه کل 40-50 تا آهنگ اون فایل رو تکه تکه کنه که من صرفا اون یکی ترک مورد نظرم رو بدست بیارم ؟!
برنامه ای هست که بتونه فقط همون ترک هایی که مورد نظرمون هست رو از فایل استخراج کنه ؟؟