کلا کدوم دانشگاه دانشجوهاش راضین؟ اینجوری که ناامید میشه ادم![]()
کلا کدوم دانشگاه دانشجوهاش راضین؟ اینجوری که ناامید میشه ادم![]()
نظرات دانشجوها و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی اصفهان:
1-دانشگاه خوبیه تو ایران قدرشو بدونین.
2-دانشگاه اصلا اون طوری نیست که فکر می کردم باید باشه اونم چهارمین دانشگاه کشور از نظر رتبه علمی!!! که فقط اسمش خوب در رفته.
امکاناتش اون طور که تعریف می کردند و می کنند نیست.اتاق IT دبیرستان ما بیشتر از مرکز فناوری اطلاعات اینجا کامپیوتر داشت!!!
امکانات خوابگاه دختران افتضاحه.اصلا امکاناتی نداره که بخواد افتضاح باشه یا نباشه!خوابگاه پسران رو دیگه خبر ندارم!اما هر چی باشه نمی تونه بدتر از خوابگاه دختران باشه.ساختمون خوابگاه داره رو سرمون خراب می شه! لوله های آب پکیده اند و یه مدت بود که مدام آب خوابگاه قطع می شد اون وقت بود که مجبور بودی چله زمستون برای یه دست شستن کل حیهط رو طی کنی و بری خوابگاه سال بالایی ها!( خوابگاه 9).
این دو تا ساختمون خوابگاه دختران مال 35 سال پیشه که اون زمان تعداد دانشجویان دختر یک دهم الان هم نبوده!فقط اینو بلدن که اتاقهای 3 نفره رو 5 تا تخت بذارن توشو 5 نفرش کنند! یه چیز دیگه هم که بلدن اینه که برای پسران خوابگاه جدید بسازند! ما که بخیل نیستیم برای اونا دوتا می سازند خوب برای ما هم یکی بسازند!
یه جای مناسب درس خوندن هم که تو این خوابگاه پیدا نمی شه .دو تا سالن مطالعه کوچک اونم طبقه 4 که برای همون یک دهم جمعیت ممکنه کافی باشه و یک سالن مطالعه بیرون خوابگاه که وقتی ساعت 10 شد از اونجا هم بیرونت می کنند! که بر گردی خوابگاه که خدای نکرده بیرون خوابگاه نمونی چون ممکنه پسرهایی که از اون ورا رد می شن یهویی بدزدنت!
تدریس بعضی استادها هم اصلا تعریفی نداره مخصوصا اونهایی که تازه دکتراشونو گرفتند و مشغول شدند.حتی بعضی با تجربه تر ها هم هنوز بلد نیستند چه طوری باید تدریس کنند هر چند از نظر علمی سطحشون بالا باشه.
دانشگاه از این داغونتر دیده بودید!!!؟
3- 95% ترم بالاییها فكر میكنن ترم بالایی به دنیا اومدن
روی هم رفته بد نیست
4-من قبلا دانشجو بودم و الان صفریم بچه ها قدر اینجا رو بدونین نمیگم امکاناتش عالیه اما نسبت به 99 درصد دانشگاه ها بهترینه....از نظر غذا...استاد...قانون و دقت عملکردش...امکانات....اینجا جا برای بیشرفت زیاده کافیه بخواین !!!!تنها بدیش اینه که خارج شهره...اشکال ما اینه که همیشه نا راضی هستیم و حسرت نداشته ها رو میخوریم
5-دانشگاه در ترم اول برای صفری ها :
یك اردوی 4 ماهه !
6- خوبیه این دانشگاه اینه که
اونقدر برنامه ی جنبی داره که اگه حتی یه کلمه هم درس نخونی
باز وقت کم میاری
پسر خاله من هم دانشجویه مکانیک فردوسیه . همه جوره نا راضیه. میگه یه عده امل دور هم جمع شدن.دانشگاه افتاده دست یه عده بسیجی. میگه کارمون شده 3،4 روز اخر درس خوندن. از بس که سطحش علمیش مضخرفه. یه عده استاد از دماغ فیل افتاده هم دور هم جمع شدن که هیچ کسی رو توی جمع خودشون راه نمیدن.صنعتی اصفهان با اون اوباهتش استاد پروازی از شریف داره اما فردوسی...؟
نه بابا این قدرا هم بد نیست
مشهد بیشتر از این که یه شهر مذهبی باشه یه شهر تجاریه
مثلا فکر کن به شما مجوز شرکت تو تهران رو نمی دن خب اولین جایی که به ذهنت میاد کجاست؟ مشهد!!
مثل قم نیست که
در واقع فقط اسمش مقدسه
در کل واسه زندگی خیلی خوبه نشنیدی مشهد شهر زندگی با مشارکت در سازندگی!!
همون طور که همیشه گفتم از شهرایی مثل اصفهان وشیراز خیلی ارزونتره
بعدشم خوبه خودتون می گید ایران فقط اسمه خب اسم فردوسی که گندست
÷س وقتی برا کار بری کافرما اسم فردوسی رو که ببینه خوشش میاد حداقل تو خراسان واسه همه جا افتادست حتی بیشتر از دانشگاه های تهران و صنعتی اصفهانبه جز اون 3 تای اول
کسی از دانشگاه آیت الله آملی خبری داره تو شمال یا دانشگاه شمال آمل می گن وسط دانشگاه استخر ماهیگیری است بچه هاشم که شمال دیگه اندشه
دانشگاه های تهران و امیرکبیر کسی نیس؟
منم معماری ازادو پیشنهاد میدم.واحد هرجا میخواد باشهولی ترجیحا مشهد
واسه یه مشهدی اره.اما مثلا کسی که تبریزه ارزش نداره پاشه بیاد به خاطر یکم سطح علمی بالاتردر کل واسه زندگی خیلی خوبه نشنیدی مشهد شهر زندگی با مشارکت در سازندگی!!
دقیقا محل سکونت منم ه همین نکته ی نغز و لطیف اشاره دارهدر واقع فقط اسمش مقدسه![]()
Last edited by John Doe; 14-08-2009 at 10:57.
کسی از بوعلی سینا خبر داره؟
یه لطفی کن و اون منبع رو به ما هم بده.
ولی...
کاش میشد قبل انتخاب رشته اینا رو بزاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)