تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 165 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اینم خبر باحالیه، عکسا هم قشنگن ...
    فقط نکته‌ای که هست اینه که خانوما و آقایون جدا نیستن !!
    اینجا جایگاه ویژه است که این طوریه ؟!

همسر ولاسکو: این همه جمعیت برای تماشای والیبال؟ بی نظیر است
    از خولیو ناراحتم ، چرا نگاهم نکرد؟

همسر خولیو ولاسکو یکی از شادترین حاضرین در ورزشگاه آزادی در روز قهرمانی تیم ملی ایران بود.

همسر ایتالیایی خولیو ولاسکو که این روزها ایران است ؛ در گفت و گویی با خبرآنلاین ، درباره قهرمانی تیم ایران گفت:« واقعا رقابت سختی بود. خیلی می ترسیدم و استرس داشتم. بازی در این جو و در حضور این همه جمعیت کار را برای هر تیمی سخت می کند. وقتی ست اول بازی با چین از دست رفت ، می ترسیدم و برای همین بود که این قدر هیجانی واکنش نشان می دادم.»

او که در طول مسابقه مدام هیجان داشت در آخر بازی هم با چشمانش مدام خولیو را دنبال می کرد تا نگاهش کند؛« همیشه عادت دارد بعد از بازی به جایگاه نگاه می کند و برایم دست تکان می دهد. البته من در بازی با چین جایم عوض شده بود و فکر کنم نتوانست پیدایم کند ، کمی اولش دلخور شدم اما مهم این است که یک قهرمانی بزرگ به دست آمده. من می دانم که ایران تا قبل از این ، هیچگاه قهرمان آسیا نشده بود و این روز باشکوهی برای شماست. راستش همسر من تجربیات زیادی در قهرمانی با تیم های مختلف دارد اما این قهرمانی به دلیل جوی که در ورزشگاه می بینم ، یکی از زیبا ترین موفقیت های ماست. امیدوارم خولیو بتواند با تیمش به المپیک هم صعود کند.»

همسر ولاسکو درپایان درباره مردم ایران هم گفت:« راستش من در اروپا هم هیچ وقت چنین جمعیتی را ندیدم که این طور پر هیجان به تماشای بازی والیبال بیایند. سالن جای خالی ندارد و صدا این قدر زیاد است که حرف های هم را خیلی سخت می شنویم. راستش در مدتی که اینجا بودم ، همه چیز برایم جالب بوده. مردم برخورد خیلی خوبی با ما دارند. خیلی گرم و دوست داشتنی هستند. راستش من که خیلی راضی هستم.»

منبع: خبرآنلاین ...

2. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

والا اگه اموزش داری بزاری بنده خیلی ممنون میشم !
    ضمنا سلام به همگی !

در آغاز فعالیت sergio2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام من هم عاشق والیبالم
    والیبالیست هم هستم یعنی بودم
    اراکی هستم .خیلی دیر رفتم سراغ والیبال یعنی از 16سالگی
    خیلی هم زود پیشرفت کردم اخه درس و زندگی گذاشتم کنار خیلی خوب پیشرفت میکردم تا تونستم بعد از 2سال عضو تیم شهرمون بشم لیبرو بودم چون خوب شیرجه میزدم اومدم سراغ لیبرویی قدم هم 185 هست به همون سرعت که پیشرفت کردم به همون سرعت هم گذاشتمش کنار یعنی سر جم 4سال والیبالیست بودم.
    این پست رو زدم تا هم یه تکونی بخوره هم اینکه به کسایی که تازه به والیبال یا هر ورزشی دیگه رو اوردن بگم که
    1-ببیخودی مثل من جو گیر نشین و همه زندگیتون رو کنار نزارید برای والیبال
    2-حتما اگه سراغ والیبال یا هر چیز دیکه رفتید درستون الویت اول باشه تا مثل من که درسم خوب بود ولی حالا پیام نورم نباشه
    3-اگه پشتیبانی مالی خوب یا اشنا در تیم یا باشگاهی ندارید قید حرفه ای شدن رو بزنید
    4-برای حرفه ای شدن حتما باید به شهر های والیبال خیز وصاحب سبک برید
    5-یکی از ارکان موفقیت شکستهای زیاده
    6-عاشق والیبال باشید تا والیبال هم عاشق شما بشه

با اینکه از والیبال خیلی ضربه خوردم ولی هنوز عاشقشم

عشق است والیبال

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

'خولیو ولاسكو ' 34 بازیكن را به اردوی تیم ملی والیبال فراخواند

به گزارش ایرنا به نقل از فدراسیون والیبال، پس از پایان اردوهای مقدماتی تیم ملی كه با دعوت از بهترین های لیگ انجام شد، 'خولیو ولاسكو' سرمربی تیم ملی والیبال كشورمان اسامی 34 بازیكن را برای شركت در اولین مرحله اردوی آمادگی تیم های الف و ب كشورمان كه از فردا - دوشنبه- آغاز می شود را اعلام كرد.

بر این اساس علیرضا نادی، سید محمد موسوی، میر سعید معروف، مهدی مهدوی، امیر غفور، فرهاد پیروت پور، حمزه زرینی، پویا فیاضی، فرهاد قائمی، مجتبی میرزاجان پور، سعید مصطفی وند، علیرضا جدیدی، فرهاد ظریف و مجتبی یوسفی به اردوی تیم الف دعوت شدند.

همچنین آرش كشاورزی، فرهاد سال افزون، فرزاد ملا بهرامی، محمدطاهر وادی، علیرضا سلیمانی، شهرام محمودی، رضا قرا، محمد حسن صنوبری، آرمین تشكری، سامان فائزی، مسعود غلامی، پیمان كریمی، علیرضا مباشری، عارف باقرزاده، محمدرضا حسینی پویا، مجتبی قلیزاده، مهدی كریمی، ناصر رحیمی، یاشار شاهینی و حامد تا روردی به تمرینات تیم ب دعوت شدند.

تمرینات تیم الف به سرمربیگری 'خولیو ولاسكو' و تمرینات تیم ب به سرمربیگری 'خوان سیچلو' تحت نظر 'خولیو ولاسكو' هر روز در 2 نوبت صبح و عصر برگزار می شود.

همچنین 'ادواردو' به عنوان بدنساز، احمد مساجدی به عنوان مترجم، علیرضا پیشیاره به عنوان ماساژور و رضا ابراهیمی، جهانگیر سید عباسی، ناصر شهنازی، مسعود آرمات، محمد وكیلی و غلامرضا مومنی مقدم به عنوان مربیان داوطلب در اردوی تیم ملی در این تمرینات حضور خواهند داشت .

تیم ملی والیبال كشورمان روز سوم اردیبهشت سال جاری برای برگزاری دو دیدار دوستانه و تداركاتی عازم كشورهای اسلوونی و صربستان خواهد شد.

تیم ایران روزهای چهارم و پنجم اردیبهشت ماه سال جاری با تیم ملی اسلوونی و هفتم و هشتم اردیبهشت نیز با تیم ملی والیبال صربستان دیدارهای دوستانه برگزار می كند.

همچنین در صورت نهایی شدن اقدامات انجام شده برای صدور ویزا، ملی پوشان كشورمان پس از دیدار با صربستان، به منظور برگزاری چند دیدار دوستانه به پورتوریكو سفر خواهند كرد و در نهایت چند روز مانده به آغاز رقابت های انتخابی المپیك، دو دیدار دوستانه در شانگهای چین با تیم ملی این كشور برگزار می كنند.

این مرحله از اردوی آمادگی تا مسابقات انتخابی المپیك كه خرداد ماه سال جاری در توكیو ژاپن برگزار می شود، ادامه دارد.

در پایان این اردو از بین این 34 بازیكن دعوت شده، 14 نفر برای شركت در رقابت های یادشده انتخاب می شوند.

6. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ولاسكو تیم ملی را در راهیابی به المپیك دگرگون كرد

به گزارش ایرنا، خولیو ولاسكو از زمان حضور در تیم ملی والیبال ایران تغییرات زیادی در تركیب این تیم داد كه شاید شاخص ترین آنها بازگشت امیر حسینی و فرهاد ظریف پس از چهار سال دوری بود.

انتخاب حسینی و ظریف به عنوان برترین پاسور و لیبروی مسابقات قهرمانی آسیا در تهران نشان داد كه ولاسكو در این دو انتخاب خود اشتباه نكرده است.

پس از پایان مسابقات جام جهانی 2011 سرمربی تیم ملی به مرخصی های طولانی مدت خود همانند پیش از این رقابت ها ادامه داد و باعث به وجود آمدن انتقاداتی در این باره شد. منتقدان معتقد بودند كه ولاسكو با توجه به دوری از كشور امكان تماشای رقابت های لیگ برتر و در نتیجه دعوت از بهترین گزینه های پوشیدن پیراهن تیم ملی را ندارد.

اما فهرست جدید تیم ملی كه شامل 22 بازیكن در قالب تیم الف و 12 بازیكن در قالب تیم ب است نشان داد كه از نظر سرمربی سرشناس تیم ملی جایگاه هیچ بازیكنی مستحكم نیست و البته جوابی هم به منتقدان كه معتقد بودند او تمام بازی ها را نمی بیند.

امیر حسینی پاسور اول تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا و جام جهانی كه این فصل را در تیم گیتی پسند اصفهان به میدان رفت این بار به تیم ملی دعوت نشده است تا احتمالا یك بار دیگر سعید معروف جایگاه سابق خود را پس بگیرد.

مهدی بازارگرد دیگر بازیكن گیتی پسند و فرهاد نظری افشار هم بر خلاف قهرمانی آسیا و جام جهانی جایی در فهرست جدید تیم ملی ندارند.

بازی نكردن علی حسین لیبرو و حسام بخششی سرعتی زن پیكان در جام جهانی اعتراض مسوولان این تیم را در پی داشت و حتی آنالیزور خودروسازان 'باندبازی' را دلیل این امر عنوان كرد. خولیو ولاسكو در فهرست جدید تیم ملی نام این دو بازیكن را قرار نداده است تا مساله به میدان رفتن یا نرفتن آنها به صورت اساسی حل شود.

یكی دیگر از بازیكنان تیم جام جام جهانی نیز در فهرست جدید تیم ملی غایب است اما به نظر می رسد كه اگر مصدومیت نبود، آرش كمالوند جایگاه مهمی در برنامه های خولیو ولاسكو داشت.

امیر حسینی، مهدی بازارگرد، فرهاد نظری افشار، علی حسین و حسام بخششی با توجه به اینكه 29 تا 37 سال سن دارند حتی در میان بازیكنان دعوت شده به تیم ب هم قرار ندارند.

اسامی بازیكنانی كه از امروز برنامه های آماده سازی را برای حضور در مسابقات انتخابی المپیك 2012 لندن را آغاز می كنند به شرح زیر است:

تیم الف: علیرضا نادی، محمد موسوی، سعید معروف، مهدی مهدوی، امیر غفور، فرهاد پیروت پور، حمزه زرینی، پویا فیاضی، فرهاد قائمی، مجتبی میرزاجانپور، سعید مصطفی وند، علیرضا جدیدی، فرهاد ظریف، مجتبی یوسفی، شهرام محمودی، آرش كشاورزی، رضا قرا، محمدحسن صنوبری، علیرضا مباشری، محمد طاهر وادی، آرمین تشكری و مسعود غلامی

تیم ب: فرهاد سال افزون، فرزاد ملا بهرامی، علیرضا سلیمانی، سامان فائزی، پیمان كریمی، عارف باقرزاده، محمدرضا حسینی پویا، مجتبی قلیزاده، مهدی كریمی، ناصر رحیمی، یاشار شاهینی و حامد تاروردی

تیم ملی والیبال ایران باید از یازدهم تا بیستم خردادماه در رقابت های انتخابی المپیك لندن در ژاپن به میدان برود.

در این رقابت ها علاوه بر ایران، تیم های ژاپن، كره جنوبی، چین و استرالیا به نمایندگی از قاره آسیا و سه تیم از قاره های اروپا، آفریقا و آمریكا حضور خواهند داشت و در نهایت بهترین تیم مسابقات و بهترین تیم آسیایی سهیمه حضور در بازی های المپیك 2012 لندن را به دست خواهند آورد.

در راه آماده سازی برای حضور در این رقابت ها، دیدارهای تداركاتی تیم ملی ایران با تیم های صربستان، اسلونی و چین قطعی شده است.

8. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

داورزني: مهم‌ترين هدفمان راهيابي به المپيك است

محمدرضا داورزني با ابراز اميدواري به كسب سهميه المپيك گفت: در فرصت كوتاهي كه در اختيار داريم بايد هر نوع زمينه را براي موفقيت تيم ملي مهيا كنيم، تا براي نخستين بار شاهد حضور ملي‌پوشان در المپيك باشيم.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس فدراسيون واليبال در حاشيه تمرين تيم ملي، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خوشبختانه در حال حاضر حدود 36 بازيكن يعني تقريبا سه تيم زير نظر خوليو ولاسكو در اردوي آمادگي به سر مي‌برند. سرمربي تيم ملي بهترين هاي ليگ را گزينش كرد و هر بازيكني از هر تيم باشگاهي كه خوش درخشيد به اردو دعوت شد. در حال حاضر ملي‌پوشان در دو تيم «الف» و «ب» تمرين مي‌كنند. همين تقسيم بندي موجب شده كه بازيكناني كه در تيم «ب» قرار گرفته‌اند، تلاش كنند تا با ارائه بهترين نمايش خود در تمرين‌ها در جمع تيم «الف» جاي بگيرند و هر كسي در تيم «الف» تمرين مي‌كند در صورتي كه نتواند عملكرد مورد انتظار را داشته باشد، به تيم «ب» مي‌رود.
    داورزني با اشاره به هدفگذاري اصلي فدراسيون در سال 1391 خاطر نشان كرد: مهم‌ترين برنامه ما در سال جديد كسب سهميه المپيك است. تقريبا حدود 40 روز تا آغاز مسابقات انتخابي ژاپن فرصت داريم و بايد همه لوازم و امكانات را براي موفقيت تيم ملي آماده كنيم. پس از گزينش نهايي بازيكنان، تركيب مورد نظر سرمربي راهي صربستان مي‌شود تا با برگزاري اردوهاي خارجي و بازي‌هاي تداركاتي، با آمادگي كامل در رقابت‌هاي انتخابي المپيك شركت كنيم.
    وي با اشاره به حضور تعدادي از مربيان در كنار ولاسكو در اردوهاي آمادگي تيم ملي گفت: درب تمرين تيم ملي به روي همه مربيان باز است. ما بارها اعلام ‌كرده‌ايم كه هر كسي بخواهد مي‌تواند از نزديك شاهد برگزاري تمرين تيم ملي باشد و چگونگي تمرينات سرمربي تيم ملي را از نزديك ببيند. از همين رو تعدادي از مربيان واليبال ابراز تمايل كردند و در كنار كادر فني تيم ملي مشغول شدند. با اين حال بعضي ها انتظار دارند تا برايشان كارت دعوت فرستاده شود.
    رييس فدراسيون واليبال با ابراز خشنودي از حضور 36 بازيكن در تمرين تيم ملي گفت: به دليل فشردگي رقابت‌هاي بين‌المللي واليبال در نظر داريم تا دو تيم ملي آماده داشته باشيم تا در مسابقاتي كه از نظر زماني فشرده هستند و تيم براي شركت در آن رقابتها بايد مسافت زيادي را بين قاره ها سفر كند، بازيكنان به راحتي جايگزين شوند. اين كه در حال حاضر در بيشتر پست ها بازيكنان زيادي داريم كه مي‌توانند به تيم ملي كمك كنند، موجب مي‌شود دست كادر فني براي انتخاب بهترين‌ها باز باشد. ما تلاش مي‌‌كنيم تا دو تيم ملي در يك سطح داشته باشيم.
    رييس فدراسيون واليبال در پاسخ به سوالي درباره چگونگي معرفي نايب رييس و دبير جديد فدراسيون در دوره دوم رياست خود اظهار كرد: فدراسيوني كه براي المپيك تلاش مي‌كند، تا حد ممكن بايد به دور از حاشيه فعاليت كند. قطعا هر نوع انتصابي تاييد و يا مخالفت عده اي را در پي خواهد داشت. با اين حال من با چند گزينه مورد نظر صحبت‌هايي انجام داده ام و تا هفته‌‌هاي آينده اين افراد معرفي مي‌شوند.
    وي در پايان باز هم تاكيد كرد: بايد تا انتخابي المپيك تمام زمينه‌ها را براي موفقيت تيم ملي واليبال فراهم كنيم تا براي نخستين بار در تاريخ شاهد حضور ملي‌پوشان واليبال ايران در المپيك باشيم.

سعيد معروف: مزد تلاشم را گرفتم/ بايد مراقب ژاپني‌ها باشيم

محتوای مخفی: ادامه 

پاسور تيم ملي واليبال ايران در آغاز اردوي آمادگي رقابت‌هاي انتخابي المپيك گفت: براي كسب سهميه المپيك بايد بهتر از ژاپن كار كنيم.
    سعيد معروف كه پس از مدتها دوباره به اردوي تيم ملي واليبال دعوت شده است، در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: قبل از پايان ليگ برتر واليبال از گوشه و كنار مي‌شنيدم كه سرمربي تيم ملي گفته كه بايد به تيم ملي دعوت شوم. البته به صورت مستقيم با من صحبت نشده بود، به هر حال فكر مي‌كنم دليل دعوتم به تيم ملي اين بود كه خوليو ولاسكو بازي‌هاي ليگ را مشاهده مي‌كرد و با توجه به ارزيابي مسابقات ليگ خواسته تا در اردوي تيم ملي شركت كنم. من نيز آماده خدمت به كشورم هستم و در كنار ساير بازيكنان براي موفقيت تيم ملي تلاش مي‌كنم.
    بهترين پاسور آسيا با اظهار اميدواري از صعود ايران به المپيك خاطر نشان كرد: قطعا ژاپن حريف اصلي ايران در راه صعود به المپيك است. در سال‌هاي اخير ايران و ژاپن بارها با يكديگر روبرو شده‌اند و در بيشتر بازي‌ها نتايج نزديكي رقم خورده است و نمي‌توان گفت هيچ يك از اين دو تيم به راحتي مي‌توانند خود را از پيش برنده بدانند. البته در سال‌هاي اخير واليبال ما پيشرفت خوبي داشته و حريفان آسيايي از تيم ايران هراس دارند. اميدوارم اين بار هم مثل بازي جام جهاني ايران مقابل ژاپن پيروز شود و سهميه المپيك را به دست آورد.
    وي درباره شرايط تمرين با خوليو ولاسكو به ايسنا گفت: هر مربي شيوه كار مخصوص دارد. من سال قبل هم حدود دو هفته‌ در اردوهاي تيم ملي با ولاسكو كار كرده بودم. هر كسي بخواهد در تيم ملي جاي بگيرد، بايد خودش را با چارچوب كار مربي هماهنگ كند. من حتي روزي كه از اردو تيم ملي بيرون رفتم باز هم عنوان كردم كه ولاسكو يكي از بهترين‌هاي واليبال جهان است و ما بايد از اطلاعات و دانش ولاسكو استفاده كنيم.
    معروف با اشاره به كناره‌گيري خود از اردوي تيم ملي در سال گذشته اظهار كرد: حتي روزي كه از تيم ملي دور ماندم، اعتقاد داشتم كه ولاسكو مي‌تواند به تيم ملي كمك كند. من به دلايل شخصي مدتي از تيم ملي كناره‌گيري كردم وگرنه هيچ مشكل ديگري وجود نداشت. اميدوارم ولاسكو بتواند هر چه بيشتر به ارتقاي سطح واليبال ايران كمك كند. ولاسكو به نكته‌هاي ريز و جزئي واليبال توجه ويژه اي مي‌كند. شايد فردي كه از بيرون واليبال را نگاه مي‌كند، خيلي متوجه اين موضوع نشود، ولي كساني كه با واليبال آشنا هستند متوجه تفاوت كار ولاسكو مي‌شوند.
    سعيد معروف يادآورشد: من هميشه آرزو مي‌كنم تيم ملي واليبال موفق شود. حتي روزي كه در تيم ملي نبودم هم با تمام وجود پيروزي و موفقيت واليبال را مي‌خواستم. اميدوارم تيم ملي واليبال ايران با هر بازيكن و مربي كه دارد همواره موفق باشد. من نوعي در راه موفقيت تيم ملي مهم نيستم و بايد به موفقيت مجموعه فكر كنيم.
    وي درباره قهرماني با كاله نيز گفت: خوشبختانه با تيم كاله در ليگ برتر واليبال ايران قهرمان شديم. تلاش زيادي كرديم، اما خوشحالم كه سرانجام مزد تلاش خود را گرفتيم. اميدوارم چه من در كاله باشم يا نباشم، اين تيم هم مثل همه مجموعه واليبال در سال جديد موفق باشد.
    پاسور تيم ملي ايران با يادآوري موفقيت‌هاي واليبال ايران در سال 1390 تاكيد كرد: موفقيت ورزش‌هاي توپي در سال‌هاي اخير مرهون واليبال و بسكتبال بوده است. اميدوارم در سال جديد هم با تداوم موفقيت‌هاي تيم ملي ايران واليبال باز هم در بين سه ورزش اول ايران جاي بگيرد.
    معروف با اشاره به درخشش بازيكنان جديد واليبال در سال گذشته گفت: ما تا چهار ـ پنج سال گذشته تنها 12 بازيكن مطرح داشتيم، اما حالا هر روز شاهد درخشش ستاره‌هاي جديد در واليبال هستيم. امسال در ليگ شاهد بوديم كه پاسورهاي جديدي پا به ميدان گذاشته‌اند و به بزرگ‌ترها اين نكته را گوشزد كردند كه اگر كسي كم كاري كند، خيلي زود جايگزين مي‌شود. در حال حاضر من نيز در كنار همه بازيكنان دعوت شده به اردو براي راهيابي به المپيك تلاش كنم.

بازارگرد: دوست داشتم براي كسب سهميه مي جنگيدم / به نظر كادر فني احترام مي‌گذارم

پشت خط زن تيم ملي واليبال ايران در جام جهاني، پس از باز ماندن از اردوي آمادگي رقابت‌هاي انتخابي المپيك با اظهار ناراحتي گفت: دوست داشتم تا باز هم براي موفقيت تيم ملي كشورم مي‌جنگيدم، اما به نظر كادر فني احترام مي گذارم و براي تركيب اعزامي به انتخابي المپيك آروزي پيروزي دارم.
    مهدي بازارگرد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: وقتي كه به من اعلام كردند كه به اردوي آمادگي تيم ملي براي انتخابي المپيك دعوت نشده‌ام، بسيار تعجب كردم، زيرا نه مشكل اخلاقي داشتم و نه از نظر فني دچار افت شده بودم. در نهايت دليل اين موضوع را از امير خوشخبر جويا شدم. وي تغيير تاكتيكي را دليل دعوت نشدن من و چند بازيكن ديگر به تيم ملي عنوان كرد و گفت كه خوليو ولاسكو براي انتخابي المپيك برنامه ويژه اي دارد و مي‌خواهد با تركيبي متفاوت تيم را به ژاپن بفرستد.
    بازارگرد با آرزوي موفقيت براي تيم ملي در انتخابي المپيك تصريح كرد: من مدتي از تيم ملي دور بودم، اما سال قبل تلاش زيادي كردم تا در تيم ملي بهترين نمايش ممكن را داشته باشم. خوشحالم كه مردم از بازي من و از واليبال در سال «90» راضي بودند و هنوز هم هر جا مي روم از برخورد دوستانه مردم خوشحال مي شوم. دوست داشتم تا به عنوان يك بازيكن حضور در المپيك را هم تجربه كنم. دلم مي‌خواست همان طور كه در قهرماني مردان آسيا و جام جهاني با تمام وجود براي ايران مبارزه كرديم، در انتخابي المپيك هم براي كسب سهميه مي‌جنگيديم، اما در اين مقطع زماني به تصميم كادر فني احترام مي گذارم و اميدوارم هر تغييري در نهايت به نفع واليبال تمام شود. در حال حاضر با تمام وجود مي‌خواهم كه واليبال به المپيك برود.
    بازارگرد با اشاره به موفقيت‌هاي واليبال در سال 90 تاكيد كرد: ولاسكو مربي باهوشي است. قطعا اگر در رقابت‌هاي المپيك نيازي به حضور با تجربه ترها باشد باز هم از من و چند ملي‌پوش ديگر دعوت مي‌كند. به هر حال شنيدم كه گفته در حال حاضر بازيكناني را مي‌خواهد كه از نيمكت نشيني ناراحت نشود و به دنبال جواناني است كه حتي از نشستن روي نيمكت هم خوشحال باشند. دنيا همين است روزي بهنام محمودي از تيم ملي كنار رفت. زماني محمد كاظم در اوج و روزهاي طلايي‌اش مصدوم شد و از تيم ملي دور ماند و حالا هم جوانترها جاي امثال من را مي‌گيرند. بايد همه ما به موفقيت تيم ملي فكر كنيم، با اين كه معتقدم مي توانستم براي تيم ملي مفيد باشم، اما به نظر سرمربي تيم ملي احترام مي گذارم.
    مهدي بازارگرد در پايان از تمرين‌هاي اختصاصي خود خبر داد و گفت: در حال حاضر به صورت انفرادي در آكادمي المپيك تمرين مي‌كنم و به بدنسازي مشغول هستم. در يكسال و نيم قبل مرتب درگير بازي هاي ملي و باشگاهي بودم و حالا مي‌‌خواهم از اين فرصت براي ريكاوري و بالا بردن آمادگي جسماني و ارتقاي سطح كيفي كارم بهره ببرم.

گزارش تمرين تيم ملي واليبال

تمرين صبح دیروز تيم ملي واليبال از ساعت 11 در سالن واليبال مجموعه ورزشي آزادي آغاز شد. در ابتداي تمرين نادي، زريني، معروف، غفور، محمودي، موسوي، ظريف و قائمي بازيکناني بودند زير نظر ولاسکو تمرينات تاکتيکي را انجام دادند و ساير بازيکنان هم به کار وزنه زدن پرداختند.
    بازيکنان حاضر در زمين ابتدا بدن‌هاي خود را گرم کردند و پس از آن تمرين پاس دادن، دريافت و زدن سرويس را مرور کردند.
    *در زمان تمرين دريافت و زدن سرويس رقابت جالبي بين بازيکنان بود و هنگامي که هر گروهي در تمرين مورد نظر موفق بود براي گروه ديگر کري مي‌خواند.
    *رضا ابراهيمي مربي تيم ملي، مسئول دستگاه سرويس زن بود.
    *ولاسکو در بين تمرين نکات فني را به بازيکنان گوشزد مي‌کرد.
    *در حالي که بازيکنان حاضر در زمين 8 نفر بودند، 10 نفر از اعضاي کادر فني تمرين را زير نظر داشتند.
    *از ساعت 12:20 بازيکناني که مشغول وزنه زني بودند جاي خود را با بازيکنان داخل زمين عوض کردند و همان تمرينات را انجام دادند.
    *محمد محمدکاظم، بازيکن مصدوم تيم ملي در کنار ساير بازيکنان در تمرين امروز حضور داشت.
    *محمدرضا داورزني، رئيس فدارسيون به همراه درخشنده، دبير فدراسيون و نوري رئيس هيئت واليبال تهران در سالن حضور داشتند و تمرين را از نزديک نظاره کردند.
    *در پايان تمرين ولاسکو، سرمربي تيم ملي در جلسه کوتاه در مورد تمرينات تيم ملي با شاگردانش صحبت کرد.

هشت بازيكن از تيم ب به تيم الف اضافه شدند

تيم الف:
    1- عليرضا نادي
    2- سيد محمد موسوي
    3- مير سعيد معروف
    4- مهدي مهدوي
    5- امير غفور
    6- فرهاد پيروت پور
    7- حمزه زريني
    8- پويا فياضي
    9- فرهاد قائمي
    10- مجتبي ميرزاجانپور
    11- سعيد مصطفي وند
    12- عليرضا جديدي
    13- فرهاد ظريف
    14- مجتبي يوسفي
    15- شهرام محمودي
    16- آرش كشاورزي
    17- رضا قرا
    18- محمد حسن صنوبري
    19- عليرضا مباشري
    20- محمدطاهر وادي
    21- آرمين تشكري
    22- مسعود غلامي

تيم ب:
    1- فرهاد سال افزون
    2- فرزاد ملا بهرامي
    3- عليرضا سليماني
    4- سامان فائزي
    5- پيمان كريمي
    6- عارف باقرزاده
    7- محمدرضا حسيني پويا
    8- مجتبي قليزاده
    9- مهدي كريمي
    10- ناصر رحيمي
    11- ياشار شاهيني
    12- حامد تاروردي

گزارش تصویری

خب به نظرم باید کاملا به نظر ولاسکو اعتماد کرد و هر تغییری تو لیست نفرات هست با نظر سرمربی و تشخیص کادر فنی هست هرچند فکر می کنم امیر حسینی بازارگرد میتونستن بازم به تیم ملی کمک کنن ولی خب امیدوارم این نفرات خوب هماهنگ بشن مصدومی اگه داریم اضافه بشه و بعد از چند مرحله اردو و بازی های تدارکاتی با قدرت کامل برای کسب سهمیه المپیک به ژاپن بریم

10. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به نظر منم بیاد بازارگرد رو دعوت میکرد.یه جاهایی گره گشای تیم ملی بود

12. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فدراسيون واليبال ژاپن: تنها 20 ويزا به ايران مي‌دهيم/ خوشخبر: اعتراض كرديم

به گزارش ايسنا، تيم ملي واليبال ايران قرار است در دهه دوم خرداد براي شركت در رقابت‌هاي انتخابي المپيك عازم ژاپن شود. در اين مسابقات علاوه بر پنج قدرت آسيا يعني ايران، چين، كره جنوبي ، ژاپن و استراليا سه تيم از اروپا نيز شركت مي‌كنند كه دو تيم قهرمان و بهترين تيم آسيايي شركت كننده در مسابقات سهميه المپيك را كسب مي‌كنند.

فدراسيون ژاپن چهارشنبه طي نامه‌اي به فدراسيون ايران اعلام كرد كه تنها براي 20 نفر از اعضاي تيم ملي واليبال رواديد صادر خواهد كرد. اين در حالي است كه سفير ژاپن در ايران در ديدار اخير خود با داورزني، رييس فدراسيون واليبال، ايجاد هر گونه مشكل براي تيم ملي را رد كرد و گفت كه هر گونه همكاري را براي سفر تيم ايران به ژاپن خواهد كرد.

امير خوشخبر، سرپرست تيم ملي واليبال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايسنا با تاييد اين خبر اظهار كرد: چهارشنبه از فدراسيون ژاپن نامه‌اي به دست ما رسيد كه اعلام كرده بودامكان صدور 20 رواديد براي كاروان ايران وجود دارد كه ما نسبت به اين موضوع اعتراض كرديم و گفتيم اين مسابقات زيرنظر فدراسيون جهاني واليبال برگزار مي‌شود و كشور ميزبان نبايد محدوديتي براي صدور ويزا ايجاد كند. اين در حالي است كه ما هنوز نمي‌دانيم با چه تركيبي به كشور ژاپن سفر مي‌كنيم و ممكن است حتي چند تن از بازيكنان اصلي تيم ملي به دليل مصدوميت نتوانند در انتخابي المپيك شركت كنند، در نتيجه اينكه از يك ماه قبل اسامي بازيكنان را براي اخذ ويزا به ژاپن اعلام كنيم، قدري دور از انتظار است.

وي درباره برنامه‌هاي تداركاتي تيم ملي ايران پيش از آغاز رقابت‌هاي انتخابي المپيك گفت: در مجموع به اين نتيجه رسيديم كه ديدار با تيم‌هاي بلغارستان، اسلواكي و استراليا بهتر از سفر به آرژانتين است.

خوشخبر درباره لغو اردوي تداركاتي تيم ملي در آرژانتين و چين اظهار كرد: ابتدا فدراسيون واليبال آرژانتين از تيم ملي ايران براي برگزاري چند ديدار تداركاتي دعوت كرد اما همزمان با اين موضوع، حضور در رقابت‌هاي دوستانه كشور بلغارستان نيز هماهنگ شد، ما در يك بررسي به اين نتيجه رسيديم كه سفر به بلغارستان و بازي با تيم‌هاي ملي اين كشور ، همچنين استراليا و اسلواكي مي‌توانند براي تيم ايران بهتر باشد.

وي گفت: همچنين در حالي كه قرار بود تيم ملي پيش از حضور در رقابت‌هاي انتخابي المپيك به چين برود و در اين كشور يك اردوي آمادگي داشته باشد، اما فدراسيون واليبال چين با ارسال ايميلي ضمن عذرخواهي، اعلام كرد كه وزارت ورزش كشور چين، با سفر ملي‌پوشان ايران به اين كشور مخالفت كرده است.

تیم ملی والیبال بامداد یک‌شنبه عازم اسلوونی می‌شود/صربستان در انتظار مردان ولاسکو

ه گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، تیم ملی والیبال که خود را برای حضوری پرقدرت در رقابت‌‌های انتخابی المپیک آماده می‌کند بامداد یک‌شنبه تهران را به مقصد اسلوونی ترک خواهد کرد.

ملی‌پوشان پس از برگزاری 2 دیدار تدارکاتی در اسلوونی عازم صوفیه خواهند شد تا دو مسابقه هم با تیم ملی صربستان انجام دهند.

در سومین سفر هم شاگردان ولاسکو به احتمال فراوان عازم بلغارستان خواهند شد؛ هنوز سفر ملی‌پوشان به این کشور قطعی نشده است.

کادر فنی تیم ملی تا آخر وقت امروز اسامی بازیکنانی که در این سفرها حضور خواهند داشت را اعلام می‌کند.

14. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برنامه مسابقات والیبال گزینشی المپیك اعلام شد

به گزارش روز یكشنبه ایرنا، در این رقابت ها كه از 12 تا 22 خردادماه در كشور ژاپن برگزار می شود، تیم های ایران، چین، كره جنوبی، ژاپن و استرالیا به همراه سه تیم از قاره های اروپا، آفریقا و آمریكا به رقابت خواهند پرداخت.

قهرمان و بهترین تیم آسیایی این مسابقات سهمیه حضور در بازی های المپیك 2012 لندن را به دست می آوردند.

سه تیم قاره های دیگر پس از برگزاری مسابقات انتخابی این قاره ها و به انتخاب فدراسیون بین المللی والیبال مشخص می شوند.

بر اساس برنامه اعلام شده تیم ملی ایران در نخستین بازی باید به مصاف كره جنوبی و در آخرین بازی به مصاف ژاپن میزبان رقابت ها برود.

بازی تیم های ایران و ژاپن كه مطابق پیش بینی خولیو ولاسكو سرمربی تیم ملی كشورمان در آخرین روز رقابت ها برگزار می شود می تواند تعیین كننده كشور كسب كننده سهمیه المپیك از قاره كهن باشد.

برنامه كامل مسابقات گزینشی والیبال بازی های المپیك 2012 لندن در قاره آسیا به شرح زیر است:

جمعه 12 خرداد:

استرالیا – تیم دوم قرعه

تیم سوم قرعه – چین

ایران – كره جنوبی

تیم اول قرعه – ژاپن

شنبه 13 خرداد:

تیم دوم قرعه – ژاپن

كره جنوبی – تیم اول قرعه

چین – ایران

استرالیا – تیم سوم قرعه

14 و 15 خرداد تیم های شركت كننده استراحت دارند.

سه شنبه 16 خرداد:

تیم سوم قرعه – تیم دوم قرعه

ایران – استرالیا

تیم اول قرعه – چین

ژاپن – كره جنوبی

چهارشنبه 17 خرداد:

تیم دوم قرعه – كره جنوبی

چین – ژاپن

استرالیا – تیم اول قرعه

تیم سوم قرعه – ایران

پنج شنبه 18 خرداد:

ایران – تیم دوم قرعه

تیم اول قرعه – تیم سوم قرعه

ژاپن – استرالیا

كره جنوبی – چین

جمعه 19 خرداد تیم های شركت كننده استراحت دارند.

شنبه 20 خرداد:

تیم دوم قرعه - چین

استرالیا – كره جنوبی

تیم سوم قرعه – ژاپن

ایران – تیم اول قرعه

یكشنبه 21 خرداد:

تیم اول قرعه – تیم دو قرعه

ژاپن – ایران

كره جنوبی – تیم سوم قرعه

چین – استرالیا

16. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bababozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جلوي مانيتور

پيش فرض

سلام دوستان
    واسه تست کجا برم ؟ ؟ ؟
    من خودم بچه اسلامشهرم
    متولد 73
    قدم 198
    تمرینام همش رو سرعتی زن بوده

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •