تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 21 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 210

نام تاپيک: ◄◄ تاپيك ويژه ميكرو كنترلر AVR [سوالات در اين تاپيك]

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام دوستان،
    من دارم یه پروژه انجام میدم که البته واسه دانشگام بوده دفاعیه ش انجام شده،حالا میخوام کتابچه شو بنویسم هر چند اون نتیجه ای رو که میخواستم نداد اما خوب بعد از اینکه کتابچه رو دادم میخوام تکمیلش کنم و اون موقع بیشتر مزاحمتون میشم....
    حالا اگه میشه یه آدرس یا یه pdf یا هر چیزی که در مورد atmega 16 و همه پورت هاش باشه بهم معرفی کنید،اگه فارسی باشه ممنون میشم آخه وقت ترجمه کردن ندارم خیلی عجله دارم....
    ممنون میشم.
    در مورد این چند تا عنوان هم اگه کسی pdf ای داره اگه در اختیارم بذاره واقعا ازش ممنون میشم:
    1.رگلاتور 7805
    2. LED
    3.مقاومت 330 اهم
    4.ترانزیستور TIP122
    اینارو هم واسه همون کتابچه میخوام....
    من منتظر لطف دوستان هستم.
    موفق باشید.
    یا حق.
    سلام / خوب هستي انشالاه ؟

در مورد مگا16 كه كتاب AVR ره افروز فكر ميكنم منبع خوبي باشه .

حالا مقاومت 330 اهم چه pdf اي ميتونه داشته باشه دوست من ؟‌!
    واسه ي نوع خاصي از ترانزيستور و رگولاتور منبع فارسي كمه ؛‌و اما در مورد‌ led مطلب سرچ كني كلي بهت نتيجه ميده .

در آغاز فعالیت shabeporsetare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ،ممنونم اما آدرسی که دادین اشتباه هستش اگه میشه چکش کنید،ممنون میشم.
    یاحق.

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

ارتباط سریال با میکرو کنترلرAVR از طریق RS232

» شرح :از طریق پورت سریال شما میتوانید تبادل اطلاعات با avr-microcontroller و كامپیوتر داشته باید. تقریبا همه avr-microcontroller یک UART(Universal Asynchronous Reciever/Transmitter)داخلی دارند
    (ناهنگام‌ همگانی دریافت کننده/فرستنده‌) بر روی خود میکرو کنترلر (برای قبول at1200 attiny و برخی microcontrollers). انتقال اطلاعات از میان microcontroller و كامپیوتر به صورت سریال و آسنکرون (مختلف‌ الزمان)‌ است, سریال بدان معنی است كه بیت ها یکی پس از دیگری ارسال می شوند , و آسنکرون‌ بدان معنی است كه هیچ علامت‌ زمان‌(Clock) در ابتدا یا انتهای اطلاعات ارسال یا دریافت نمی شوند. یک بایت‌ در 10 بیت ارسال می شود ،1 بیت شروع و 8 بیت اطلاعات و 1 بیت ایست ، همانطور که در شکل زیر می بینید.

این معیار استاندارد ارسال ‌دادهها سریال نامیده می شود که معیار RS232" "نام دارد.طبق این موازین(" صفر "0) منطقی سطح ولتاژی میان) -15V) و(-5V) دارد و " 1 " منطقی بین(5V+) و سطح ‪(+15V) دارد. avr-microcontrolers از 5ولت پالس سطح TTL برای ارسال اطلاعات استفاده می کنند. بنابراین سیگنال ها در ابتدا می بایست که تبدیل شوند و این مى تواند به وسیله max232 ,امکان پذیر باشد و فقط به یک منبع ولتاپ 5 ولت نیاز دارد برای تبدیل علامت‌ سطح TTL به سطح rs232 و بلعكس .

نکته: مخابره اطلاعات از طریق‌ rs232 به دستگاهها می تواند حد اکثر تا 15 متر انجام گیرد .بیشتر از از به خاطر تلفات انرژی امکان پذیر نمی باشد.

» سخت افزار
    در شکل زیر می توانید شماتیک اتصال یک مبدلRS232 را با یک AT میکروکنترلر مشاهده کنید.

» نرم افزار
    از طریق نرم افزار BASCOM شما به راحتي مي توانید دستوراتتان را روی میکروکنترلر AVR بنویسید (نرم افزاری است برای ارتباط با avr-microcontroller )زيرا بیس کام چند فرمان برای ارتباط سريال دارد. براي مثال در زير برنامه ای وجود دارد, که با زحمت کمی می تواند روی میکروی شما بارگیری شود. اين برنامه در ترمينال متن چاپ کرده است.برای آزمایش برنامه شما می توانيد از شبیه ساز بیسكام يا hyperterminal, يا برنامه ای که در انتها قرار داده شده است استفاده کنید.
    تنظیمات برای پورت Com به شرح روبرو هستند:
    : COM1,9600,N,8,1.
    AVR BASCOM Code
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    hex file of the AVR BASCOM Code
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

نحوه اتصال کیبرد کامپیوتر به میکرو کنترلرهای AVR
    در این مقاله آموزش نحوه ارتباط کی برد یا میکرو کنترلرهای AVR به طورکامل تحت یک فایل PDF جمع آوری شده است که عبارت است از :

نحوه ارسال دیتا از کی برد به PC
    نحوه ارسال دیتا از PC به کی برد و نرم افزار

دانلود
    http://sobhdam.com/dl/dl.php?file=kybrd_nasir_(
    کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

مدار فرستنده گیرنده مادون قرمز با avr و پروتکل uart و با برد 2 متر

این مدار فرستنده گیرنده مادون قرمز دارای برد تقریبا 2 متر بوده و عملکرد آن به این صورت است که در مدار فرستنده،
    ابتدا یک سیگنال پالسی 38 کیلوهرتز توسط آی سی تایمر 555 ساخته شده و با سیگنال دیتا ی گرفته شده از میکروکنترلر، nand می شود. برای گیت nand از آی سی 74132 استفاده شده که دارای گیت نند اشمیت تریگر می باشد. خروجی گیت نند، همان سیگنال مدوله شده خواهد بود و در واقع سیگنال دیتا توسط این گیت روی سیگنال 38 کیلوهرتز سوار شده است. یعنی با عمل nand این دو سیگنال ، خروجی به صورتی است که اگر در دیتا سطح 1 داشتیم در آن صورت یک سیگنال 38 کیلوهرتز به فرستنده اعمال می شود و اگر سطح صفر داشتیم به فرستنده هیچ سیگنالی اعمال نمی شود، در اینجا منظور از فرستنده، همان خروجی گیت نند است که پس از تقویت جریان توسط ترانزیستور این سیگنال به دیود مادون قرمز اعمال می شود.
    در قسمت مدار گیرنده نیز ابتدا یک گیرنده سه پایه مادون قرمز، سیگنال را دریافت کرده و با استفاده از ----- 38 کیلو هرتز داخلی خود، سیگنال دیتا را از روی سیگنال 38 کیلوهرتز پیاده می کند. از آنجایی که خروجی این گیرنده ها بصورت وارون می باشد در خروجی، یک وارونگر با استفاده از ترانزیستور قرار داده شده است تا سیگنال اصلی ایجاد شود و سپس این سیگنال به میکروکنترلر اعمال می شود.
    در این مدار با استفاده از پروتکل ارتباطی uart سریال آسنکرون (بدون کلاک)، هر بار یک بایت از اطلاعات از فرستنده به گیرنده ارسال می شود. بطوری که به عنوان مثال در این مدار، میکروی فرستنده هر یک ثانیه یک بار یک عدد 8 بیتی را بطور افزایشی از 0 تا 255 ارسال می کند و میکروی گیرنده به محض گرفتن عدد، آن را روی LCD نمایش می دهد و پس از نمایش دوباره منتظر دریافت اطلاعات می ماند. که البته بایتی که ارسال می شود می تواند از یک کیبورد و یا هر ورودی دیگر گرفته شده باشد که در این پروژه ما یک بایت را بطور افزایشی و تقریبا هر یک ثانیه یک بار، ارسال کرده ایم.
    هم چنین از روش هایی برای افزایش برد ارسال داده در این مدار استفاده شده است که عبارتند از: افزایش تعداد دیودهای مادون قرمز به دو عدد، افزایش جریان عبوری از دیودها تا تقریبا حداکثر مقدار ممکن (در اینجا حدود 85 میلی آمپر برای حالت اشباع ترازیستور تقویت کننده، اندازه گیری شده است)، و کاهش baud ارسال داده در ارتباط uart (سرعت انتقال اطلاعات کاهش داده شده است تا دقت و برد ارسال داده افزایش یابد).
    دقت کنید در صورتی که نام گیرنده شما با hs0038a2 تفاوت داشت در آن صورت برای مطلع شدن از ترتیب پایه های آن حتما به دیتا شیت خود همان گیرنده مراجعه کنید.
    هم چنین اگر دوستان و متخصصان عزیز سوالی و یا پیشنهادی برای افزایش برد این مدار یا بهبود کارایی آن در طراحی دارند می توانند از طریق ایمیل و یا قسمت نظرات، پیشنهاد خود را مطرح کنند تا مدار طراحی شده را با همکاری شما کامل تر کنیم.
    این پروژه را می توانید در فایل فشرده زیر دانلود کنید که شامل شماتیک مدارات فرستنده و گیرنده در برنامه 7 proteus و فایلهای basic فرستنده و گیرنده برای کامپایلر bascom و هم چنین دیتاشیت گیرنده سه پایه مادون قرمز می باشد. دقت کنید که فایل دانلود شده فشرده می باشد و باید با برنامه winrar از حالت فشرده خارج شود.

دانلود
    http://www.sobhdam.com/index/images/down/infrared_with_uart_www.sobhdam.com.rar

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض سلام

atmega32 , lcd با فركانس 1M كار نميكنه ولي با 8Mدرسته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

كسي ميتونه به من كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام ؛ دوست من یه مقدار شفاف تر توضیح بدید ؛ منظورتون دقیقا چی بود ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام ؛ دوست من یه مقدار شفاف تر توضیح بدید ؛ منظورتون دقیقا چی بود ؟
    من يك lcd 4*20 دارم برنامه وقتي ميكرو با فركانس 8 يا 4 پروگرام ميشه درسته يعني روي lcd كلمات درست نمايش داده ميشه
    ولي وقتي ميكرو با فركانسM 1پروگرام ميشه كلمات روي LCD ميريزه به هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    من براي پيدا كردن اشكال يك برنامه ساده براي نمايش يك كلمه روي LCDنوشتم باز همونطوري شد (با CODEVISION
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

محدوده ی فرکانسی کریستال قابل استفاده ؛ در مداراتی که از Atmega16V استفاده شده 4 مگا هرتز هست و برای ATmega16L حدود 8 مگا . شما از همون 4 مگا استفاده کنید ؛ وقتی که مشکلی نداره چرا بهش 1 مگا هرتز اعمال میکنید .

برنامه ای که نوشتین برای راه اندازی LCD و نمایش متن رو روی LCD هستش ؟
    اگر برنامتون با اشکال مواجهه بگید تا من بهتون برنامه بدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •