PES باگ هاش خیلی زیاده
این گزارش گرش بعضی وقت ها گیر می کنه هی هاپ هاپ می کنه![]()
PES باگ هاش خیلی زیاده
این گزارش گرش بعضی وقت ها گیر می کنه هی هاپ هاپ می کنه![]()
اون که آره. البته وقتی اون طوری میشه که وقتی یارو داره حرف میزنه escape کنی حرفش نیمه کاره بمونه. مثلا وقتی که گل میزنی یا وقتی نیمه اول تموم میشه.
ولی به غیر از اون قضیه من فکر میکنم باگ های فیفا بیشتر باشه. یه چیزای عجیب غریبی تو فیفا دیدم که تو PES ندیدم. حرکات بازیکن ها هم تو PES طبیعی تره و خیلی دیرتر برای آدم تکراری میشه. بزرگترین مشکل PES تیماشه که تعدادشون خیلی کمه در مقایسه با FIFA
از بحث منحرف شدیم یه ذره.
آفرین به این میگن یک انسان بافرهنگیکی دیگه هم مربوط به بازی gta san andreas میشه که با ماشین پشت چراغ قرمز ایستاده بودم
تو بازی هم قوانین راهنمایی رانندگیو رعایت میکنه
واسه من اين صحنه عجيب نبود بلكه جالبترين صحنه اي بود كه تو داستان بازيها ديده بودم.
اونهم صحنه آخر بازي مافيا بود كه سالها بعد از اتفاقات و گانگستر بازيهاي تومسا آنجلو اون داشت حياط خونه اش رو آب مي داد كه يك ماشين مياد و دو نفر ازش پياده ميشن بعد بهش مي گن:
- آقاي توماس آنجلو؟
- بله!
- يك پيغام از طرف دون سالياري براتون داريم.
و بعد شليكه گلوله.
اين صحنه واقعاً براي من خيلي جالب ببود.
عجیب ترین صحنه تو بازی هیتمن 4 بود ، مرحله آخر که هیتمن تو تابوت خوابیده ... نمیدون چی شد دستم روی دکمه خورد و صدای قلبش اومد و منم خیلی جا خوردم ..... و بعد که زنده شد دیگه نزدیک بود تموم کنم!!!
این صحنه برای من عجیب و باحال بود !!!
سلام:
من یه صحنه بسیار بسیار عجیب دیدم.
/forza 3/ داشتم یه مسابقه میدادم که یهو یکی از راننده ها جاده رو بست،از ماشینش پیاده شد،همه رو بست به رگبار و کشت.
هیچ کس همچین چیزی ندیده.
من بهترین و عجیب ترین صحنه ای که تو بازی دیدم ماله GTA IV هست تا 4 الی 5 ساعت داشتم میخندیدم این فیلمش حتما دانلود کنید چون واقعا خنده داره این مراحله ای هست که باید یه لباس زیبا بپوشیم بعد بریم رییس شرکت رو بکشیم.
موقع فرار این منشی میاد تو و ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجیب ترین صحنه ای که تاحالا دیدم این بوده که بازی The Neverhood که ماله سال 1996 بود 2 تا Ending داشت![]()
بازی های رول پلی ژاپنی رو بازی کنی چی میگی که بعضیاش تا 20 تا پایان مختلف داره
کلا بازیهای rpg معمولا چندین پایان دارن که بسته به نوع بازی و انتخاب های مختلف فرق میکنه
آره. این صحنه برای من هم خیلی جالب بود ولی اگه داستان بازی رو دقت می کردی باید قبلش خودت می فهمیدی
جالب ترین صحنه ای که برای من اتفاق افتاده این بود
بازی FIFA 06
یک شوت آروم از 6 یا 7 متری دروازه رفت بیرون. و داور گل اعلام کرد
اصلا عجیب هنگ کرده بودم. آخه توی اولین بازی ای که با FIFA 06 انجام می دادم اتفاق افتاد.
درجا بازی رو پاک کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)