دوستانی که بازی رو گرفتن!!
میشه بگین ارزش بازی کردن داره یا....؟
دوستانی که بازی رو گرفتن!!
میشه بگین ارزش بازی کردن داره یا....؟
ارزش داره ! من همین الان بعد 1.30 ساعت بازی کردن از بازی در اومدم ! یه جورایی شبیه farcry2 شده !! هی میری اینور اونور ماموریت میگیری و انجام میدی ! در کل بازیه قشنگیه مخصوصا گرافیکش ....
اگر نگیری نصف عمرت بر فنا ست مخصوصا گرافیک بازی که انگار داری با نقاشی
بازی میکنی من هنوز اولاشم ولی نظرمو بعدا میدم.![]()
پس امروز میرم میگیرمش!!
به ســــیستم من میخوره؟؟
8400GS
2GB Ram
E2200 Dual Core 2.20
آره می خوره فقط اگه زیاد اذیت کرد یکم اوورکلاک کن
من الان بازی رو گرفتم دارم نصب میکنم!!
فروشنده ازش تعریف میکرد(البته کار همیشگیشونه)
اگه وقت بود یه نقد ازش میزارم
نقد Borderlands
1.گرافیک
گرافیک بازی بهترین نقطه قوت بازی بود که این بازی رو از بقیه بازی های FPS جدا میکرد
2.صدا گذاری
صدا گذاری جالبی داشت مخصوصا آهنگ هایی که در مواقع حساس میذاشت که من رو یاد فیلم 300 مینداخت!
در کل توی صدا گذاری به جزئیات پرداخته شده بود
3.گیم پلی
گیم پلی بازی هم در حد اسم بازی بود و انتظاراتی که من از بازی داشتم رو بر آورده کرد
4.داستان
فکر کنم تنها مسئله گنگ بازی داستان بازی هست! که مثل FarCry2 هست مراحل
در کل من به این بازی 9/10 میدم
به بازی می گن داستان داره که تموم مراحلش در راستای داستان باشه این بازی اصلا داستان نداره. فقط میری جاهای مختلف و ادم و موجوداتی که معلومه از fall out گرفته شده میکشی. من خیلی از بازی رو رفتم و همه ی مراحلش تکراریه.بازی سرگرم کننده ای هست ولی چون طولانی فقط اوایلش جذابیت داره.
آره
فکر کنم داستان بازی مهمترین نقطه ضعف بازی هست
خب منم ديشب يعني 3:30 بامداد بالاخاره اين بازي رو شروع كردم به قول دوستان عزيز در فروم همسايه بازي واقعا عالي بود ! شروعش كه خيلي خوب بود حالا بايد ديد در ادامه چي ميشه ! اين موزيك هاي بازي منو كشته ! گرافيك بازي خيلي زيبا بود ! صدا گذاري هم عالي ! طراحي كارامترها هم كه خيلي خوب بود ! من با Soldier شروع كردم بازي رو تا ببينيم چي ميشه ! اين موج بن زحمت بكشه زودتر بره ميريم آنلاين بازي ميكنيم اونجوري لذت بيشتري ميبريم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)