منم مثه تو هستم داداش.
ترمه 3 کاردانی عمران.
ولی فک کنم این بهتر باشه.
منم دو دلم !!
منم مثه تو هستم داداش.
ترمه 3 کاردانی عمران.
ولی فک کنم این بهتر باشه.
منم دو دلم !!
سال قبل که ما بودیم باید آخرین مدرک تحصیلیت که پیش دانشگاهی بود از روش کپی می گرفتی می بردی پست برای منطقه بفرسته برای تایید الانشو دیگه نمی دونم.
شما هم غیر انتفاعی هستی؟؟؟
به نظرت چه کار کنیم؟؟؟ من از نظر درس خوندن مجازی و این جور چیزا مشکلی ندارم... کلا هر چی تاحالا از کامپیوتر یاد گرفتم همش از نت بوده! اما خوب میترسم پس فردا رفیتم جایی گفتیم مجازی خودنیدم بگه چچچچچچچییی؟؟؟ مجازی؟؟؟؟وای بچه ها! بیاید ببینیند! این مجازی خونده!!
رشته قحط بوده مگه؟!!!!
ممکنه برعکس هم بشه!!
چه کنیم؟؟؟
پست قبلیم رو چون رفت تو صفحه قبل باز زدم.... این بود:
بچه ها یکی این لینکی که زده باید پولو قبل اینکه بریم اونجا بریزیم بده به من....
راستی، من الان ترم سه کاردانی نرم افزار غیر انتفاعی تهران هستم...به نظر شما اینو ول کنم برم علم و صنعت؟؟ واقعا گیج شدم سر این موضوع...
تا الان 35 واحد پاس کردم...این واحد هارو برم علم و صنعت میشه انتقال داد؟؟ یا حتی یکمش رو...
از طرفی این مدرک مجازی میده و اون نمیده.... از طرف دیگه این مهندسی علم و صنعته و اون یه کاردانی غیر انتفاعی... از طرفی هم شنیدم واقعا کنکور کاردانی به کارشناسی سخته... من یکی عمرا بتونم سال اول قبول شم... تهران که عمرا در بیام!
یعنی با اینکه یک ساله الان میرم این کاردانی رو، اگه بخوام به این فکر کنم که یک سال دارم میرم اینجا و حروم میشه، باز پشت کنکور میمونم و جبران میشه!!
کسی هست به ما راهنمایی بده؟؟!![]()
..............
Last edited by MaaRyaaMi; 03-09-2010 at 17:07.
ایولللللللللللللللللللللل لللللللللللللل.....
بهترین خبری بود که دادی به من!
حالا 5شنبه بریم. ببینیم چی میشه.
ولی هرچی باشه علم و صنعته هاااا !!!
اعتبار مجازیشم از غیر انتفاعی خیلی بیشتره.
تازه هیچ جای دنیا هیچ تفاوتی که بین مجازی و معمولی نیست هیچ برای مجازی ها بیشتر احترام قائل هستن چون بدون استاد فارغ التحصیل شدن.
توو ایرانم فک کنم جا بیفته.
تازه از ساله دیگه بالایه 20 هزار عمرا قبول نشه اینجا.
مثه خواجه نصیر.
برید افتخارات دانشجویان مجازیه علم و صنعت رو ببینید.
دانشجوهای خوبی داره.
خوب حالا زیادی ازش تعریف نکن... پر رو میشن!![]()
باید بریم پنج شنبه ببینیم حرف حسابشون چیه... چی میگن! اگه باشون حال کردیم، افتخار میدیم اونجا ثبت نام میکنیم!
ای خدا بریم اونجا بگن اصلا تو مدرک ذکر نمیشه کلمه ی مجازی... من حاضرم ترمی 2 میلیون شهریه بدم!![]()
حاجی ترمی چقدر درمیاد !!؟
17 واحد بیشتر نیمدن. معدل بالای 16 هم 20 واحد.
حالا 17 تاش چقدر در میاد حدود !؟
از غیرانتفاعی گرون تره !!
شهریه هاش با اونی که تویه دفترچه زدن فرق میکنه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)