میگم کسی خبر نداره ؟ این بازی با همون انجین کوجیما اینا ساخته شده ؟ همونی که فیلمش هم بیرون بود کوجیما موتور بازیشون رو نشون داده بود
میگم کسی خبر نداره ؟ این بازی با همون انجین کوجیما اینا ساخته شده ؟ همونی که فیلمش هم بیرون بود کوجیما موتور بازیشون رو نشون داده بود
اولا دوستانی که طرفدار سری متال گیر هستن یه بار تریلر رو ببینن بعد اینجا پست بدن(چون احتمال زیاد نظرشون عوض میشه)اینم لینک تریلر:
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوما چند تا خبر در مورد بازی :
- بازی برای pc منتشر نخواهد شد
- کوجیما گفته طرفدارای متال گیری که از این بازی خوششون نیومده تا عرضه شماره بعدی این بازی صبر کنند(یعنی شماره بعدیشم تایید کرد)
- کمپانی پلاتینوم میسازه بازی رو ولی رییس کمپانی یعنی آقای کامیا نقشی در ساخت بازی نداره و گفته داره بازی خودش رو می سازه(که صد درصد من قول میدم بایونتا2 هست)(علیرضا برو حالشو ببر
)
در کل بازی برای طرفدارای متال گیر چندان دلچسب نیست(نه اینکه بد)ولی برای کسایی که از سبک این سری بازی خوششون نمیاد یا بازیش نکردن تجربه یه بازی به سبک دویل می کرای یا بایونتا توسط دستهای پرتوان raiden میتونه جالب باشه..... .
.
.
.
Last edited by halflife g; 13-12-2011 at 20:18.
این چی بود بابااولا دوستانی که طرفدار سری متال گیر هستن یه بار تریلر رو ببینن بعد اینجا پست بدن(چون احتمال زیاد نظرشون عوض میشه)اینم لینک تریلر:
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه داستان بازی قرار نبود بین شماره های 2 و 4 باشه !؟
اینجا که رایدن رو شبیه سوپر من ساخته بودن ! (یک تنه متال گیر ری رو بلند کرد ؟)
اگه واقعا اینطوری بود که چرا با چند تا خنجر تو متال گیر 4 به اون روز افتاد !![]()
Last edited by kamran987456; 13-12-2011 at 21:24.
دیگه از الآن روز ها رو می شمارم تا بایونتا 2
من فقط شماره 1 بازی رو بازی کردم و چون پلی استیشن 2 نداشتم ، شماره های 2 و 3 رو بازی نکردم . شماره 4 رو هم اوایلشو روی پلی استیشن 3 بازی کردم ، دیدم اصلا هیچی از داستان و بازی سر در نمیارم ، واسه همین گذاشتمش کنار . حالا تا یکی دو ماه دیگه شماره های 2 و 3 برای 360 میاد و کسایی که مثل من اینا رو بازی نکردن فعلا حال می کنن
پ . ن : گرچه دیگه پیر شدیم و سلایقمون فقط به یکی دو تا سبک محدود شده و مخفی کاری دیگه ...
فقط نقش آفرینی و یا اکشن ادونچر به همین سبک DMC .
(یه چیز می گم نزنید ما رو : هنوز Geow 3 رو تموم نکردم ، COD و بتلفیلد 3 رو هم اصلا بازی نکردم ، اساسین و فورزا رو هم اصلا نخریدم)
دوستان لینکی نیست که ما بی-کنسولان هم از اول متال گیر رو ببینیم ، کات سین هاش رو دنبال کنیم تا داستان ِ بازی دستمون بیاد ؟
من GOW هارو همینطوری با cutscene ها فهمیدم چجوریاس
داستان این بازی طویل و پیچیدس مثه داستان halo و halflife و فکر نکنم با کات سین بشه جمعش کرد .......تازه کات سین های این بازی طولانی و پر محتوا هستن(تیپ بازی ژاپنی)
در نتیجه من پیشنهاد می کنم شما "metalgear saga" بخوونی.....(یعنی تو اینترنت اینو سرچ کنی تا داستانش بیاد)
+
خوب علیرضا تو که خیلی از من بیشتر بازی کردی من امسال فقط 4 تا بازی رو کامل انجام دادم...gears3 و portal2 و halo 1 و cod ..........البته cod رو هم با سرعت نور
بقیه بازیها همش رو یا انجام ندادم(مثه اساسین و بتمن و اسکایرم) یا تا مقداری رفتم و دور انداختم بقیشو(البته مولتی گیرز و هیلو رو هم هستم)
کلا 2 3سالی میشه اینجوری شدم......به نظر تو پس به سن مربوط میشه؟؟؟؟؟من بیشتر فکر می کنم به تکراری شدن صنعت بازی برمیگرده........ .
.
.
.
شما مثه من به پوچی در گیم رسیدیدن
مثلا الان فیفا 12 اومده و من هنوز بایرن رو قهرمان لیگ نکردم ... برا خودم خیلی عجیبیه که چرا بی میل شدم
با اینکه به این تاپیک ربط نداره ولی خوب این مربوط به هرچی میشه چیز جالبی نیست : دی
@مراد : داستان منسجم هست که بشه Saga از توش در آورد ؟
بچه های اینجا چند سالشونه عموما" ؟ من زیاد آشنایی ندارم .
@مراد دوباره : آقا شما بتمن رو هم بازی نکردی نکردی ، اسکایریم ولی بازی نکردنش مثل ندیدن ِ گادفادِرهاست که خیلی ها ندیدن هِی هم بروی خودشون نمیارن که ببینن دی
من فقط برا خاطر رایدن بید که پرچم حمایتمو از این بازی نگه داشتم و تنهایی جلو میرم
خبر جدید..:
به هر حال کوجی اومده گفته که اگر یک متال گیر واقعی و مخفی کاری دوس دارید پس منتظر Metal gear solid اصلی بمانید ....
باز خبر جدید ..:
کوجیما طی بحصی عنوان کرد که به استدیو PG سازنده این بازی گفته که بازی رو برای 60 فریم درست کنن و بازی از مقدار 30 فریم قبلی که روش قفل بود دور بشه و بیاد رو 60 تا....
پ ن..: بچه ها کوجی حتما نگران میزنه...
به سن هم ربط داره کلا اوضاع هر سال بدتر میشه حال و حوصله برای مخصوصا بازی کردن و تاکیدا برا گیمرهای داخلی نی
من Geow 2 رو یک سال بازی کردم ولی نمی دونم چرا geow 3 رو دو بار بیشتر نرفتمشما مثه من به پوچی در گیم رسیدیدن
مثلا الان فیفا 12 اومده و من هنوز بایرن رو قهرمان لیگ نکردم ... برا خودم خیلی عجیبیه که چرا بی میل شدم
با اینکه به این تاپیک ربط نداره ولی خوب این مربوط به هرچی میشه چیز جالبی نیست : دی
وقتی فکر میکنم میبینم همین پوچیو تکراری شدن هم درسته
پاشو بیا پیش من دارت المعارف متال گیر هستم از سیر تا پیازدوستان لینکی نیست که ما بی-کنسولان هم از اول متال گیر رو ببینیم ، کات سین هاش رو دنبال کنیم تا داستان ِ بازی دستمون بیاد ؟
من GOW هارو همینطوری با cutscene ها فهمیدم چجوریاس
حاصل چند سال مطالعه و تحقیق د رکنار زندگی با شخصیت های این مجموعه
Last edited by Layken; 13-12-2011 at 23:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)