ایشالا رشته مورد علاقه تون شریف قبول میشین
![]()
ایشالا رشته مورد علاقه تون شریف قبول میشین
![]()
چرا سخت باشه مگه چه خبره اونجا؟؟؟
ملاک ایشون صنعتی بودنشه
بچه ها کسی از دانشکده حفاظت و بهداشت کار تهران چیزی می دونه؟؟؟
گر چه بعید میدونم ...![]()
مریم خان،اطلاعات غلط به کاربران نده میدونم از یکی شنیدی.
من فامیلم و دوستم امسال 3 نفر و پارسال 2 نفر رفتن خارج که یه نفرشون کانادا و 4 نفرشون آمریکا رفتن.من تو زمینه خیلی اطلاعات دارم.
آمریکا و کانادا تنها دانشگاهی که به دانشگاه ایران زوم میکنه همین شریفه اگر یکی تو شریف بخونه شانسش 3 برابر دانشگاه دیگست. مثلا پارسال یکی از دوستام فوق مکانیک امیر کبیر میخوند و تو دانشگاهای آمریکا اپلای کرد،با استادش در ارتباط بود و استادش بهش گفت من میخوام بچهای شریف رو بیارم وقتی فهمید همه بچهای شریف پذیرش گرفتن مجبور شد همین امیر کبیر رو بیگره. امسال خیلی شریفیا حتی تاپهاشون نتونستن برن آمریکا و کانادا این برمیگرده به شانس آدم.
اینو از من میشنوی ،اصلا مهم نیست تو لیسانس چه دانشگاهی میری مهم این است که تو فوق کجا میخونی مخصوصا شریف.
مثلا یکی لیسانس دانشگاه فردوسی مشهد خوند و فوق اومد شریف و راحت ترم زمستون برای دکترا مکانیک رفت مک گیل کانادا.
حتی کسانی که تو خواجه نصیر،بهشتی درس خوندن اونها با بورس رفتن خارج!!!
تنها چیزی که اونها میخوان اولا باید نمرها ومعدل لیسانس فوق لیسانس بالا باشه(این خیلی مهمه)
دوما باید رزومت قوی باشه مثلا مقاله داشته باشی،کنفرانس خارجی و داخلی . نمره GRE ,تافل باید بالا باشه. اینها شرایط اصلی برای یه دانشجویی که میخواد بره خارج.
هیچ کدام از سایتهایی که ذکر کردی معتبر نیستن!!
شک نکن امسال شریف قبولی.دانشگاه تهرانم خوبه برای لیسانس ولی سعی کن فوق حتما شریف قبول شی.
تمام این چیزایی رو گفتین خودمم میدونم آقا فرهاد !تنها چیزی که اونها میخوان اولا باید نمرها ومعدل لیسانس فوق لیسانس بالا باشه(این خیلی مهمه)
دوما باید رزومت قوی باشه مثلا مقاله داشته باشی،کنفرانس خارجی و داخلی . نمره GRE ,تافل باید بالا باشه. اینها شرایط اصلی برای یه دانشجویی که میخواد بره خارج.
من صحبتم یه چیز دیگه بود
منظورم این بود که تنها شریف نیس که دانشجوهاش میتونن برن خارج و دانشگا ه های دیگه هم میتونن پذیرش بگیرن !!(چون همه زوم میکنن رو شریف و فکر میکنن فقط از این دانشگاه میشه پذیرش گرفت!)
نمونه ش هم زیاده
در مورد فوق هم درسته
من همیشه هم گفتم الان مدرک فوق و اینکه کجا میخونی خیلی اهمیتش بیشتر از لیسانسه ( به قول یه نفر الان نون خشکی ها هم لیسانس دارن دیگه!!!!!!!!)
این طوری بت بگم که اگه ارومیه هم مثل مشهد خودمون باشه نمیره استاد جدید واسه صنعتی بیاره و همون استادای ارومیه رو میگیره مثل سجاد مشهد که کادرش خیلی اشتراک با فردوسی داره
بین بابل و ارومیه من شنیدم ارومیه البته شما شرایط فرهنگی و هزینه های شهر رو هم در نظر بگیر
راستی تو کنکور چی کار کردی؟بعد کنکور که درصدامون خیلی شبیه هم بود.
من امسال کنکور دارم تجربی بودم چون می خواستم معماری بخونم تغییر رشته دادم .
من فقط میخوام معماری بخونم .کسی اینجا خبر داره که واسه معماری چه ترازی باید بیارم.یا مثلن با چه رتبه ای میتونم برم دانشگاه تهران یا علم و صنعت؟
تراز؟
منظورت ازاد ؟
ازد تهران تراز معماری بالاس ولی نمیدونم باید ببینی امسال ترازش چقدر میشه برای انتخاب رشته ازاد
ولی همیشه بالای 6500 اینا بوده (تهران)
واسه دولتی هم حدود 2000 تا 2500 کشوری باید باشه (مطمئن نیستم چون جز اون 13 تا رشته س که 40 درصد سهمیه ازاد و 60 درصد بومی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)