بابا این تاپیک را قفل کنید . مثل اینکه گوش کسی به این حرف ها بدهکار نیست . همه باز هم میل می گذارند.
بابا این تاپیک را قفل کنید . مثل اینکه گوش کسی به این حرف ها بدهکار نیست . همه باز هم میل می گذارند.
تکنیک جان شما که کاربر فعال این انجمنی و این تاپیک رو هم بارها و بارها مشاهده کردی که چطور بیخود وقت عده ای از جمله خود شما رو گرفته چرا اقدامی نمیکنی ؟
به این شکل کار تمامی مدیرای این بخش و شما کاربران فعال زیر سوال میره ! تو باقی انجمنها اینچنین تاپیکها در عرض کمتر از یک روز قفل میشه یا منتقل میشه ! ولی فکر کنم مدیرای این بخش چندان فعالیتی در این زمینه ندارن
سلام.
اگه تا به حال این تاپیک رو قفل نکردم به دلیل بوده که بنده با آقای انصاری پور یه آشنایی تو سایت های دیگه دارم.
چون ایشون کاربر فعالی بودن انتظار داشتم مجددا برگردن و برنامه رو برای کاربران درون سایت قرار بدن. اینه که تا حالا تاپیک رو قفل نکردم.
کفر نمیکنی دیگه بسه !!!
هر طور خودت صلاح میدونی
اگه میشه برای منم بفرست
دوستان عزیز الکی الکی که نمی شه هر تاپیکی قفل بشه بستگی به شعور و فهم اون طرف داره که بدونه ما بیست دفعه الام کردیم که آقا و خانم محترم
آقای انصاری رفته و کسی نمی تونه برای شما بازی رو بفرسته
و کسی ناراحت نشه و به کسی بر نخوره یه واقعیته کسی که می بینه اینهمه پست بدون جواب و اینهمه پست که بابا آقای انصاری نیستند یا سواد نداره یا شعور نداره یا .....ه که دلش می خواد پست بده یا می خواهند به مجموعه پست هایش اضافه کند.!!!!!!
و یه مسئله دیگه برخی ها که تو اینجا درخواست کردند و بیشتر از 3 الی 10 پست ندارند برخی هاشون آیپی هاشون یکی است با عث تعجبه لج بازی نکنید
ممنون
دوست عزیز اگه میشه برای من هم بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم برای من هم بفرستید،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده این بازی آقای انصاری چهار ساله که دیگه تو سایت نیومده بعد شما ایمیل میدید میگید برای من هم بفرست؟
شاتس آوردید که دیگه جناب تکنیک برتر نیستند وگرنه میبستنتون به بار فحش![]()
سلام :
دوست عزیز از این که به شما در ساخت این بازی کمک کنیم خوشحال میشیم
اگه میشه باری من هم بفرست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر (Bvk)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)