همون دوپینگ کنم بهتره![]()
همون دوپینگ کنم بهتره![]()
چون دیده بودن که من تلاش خودمو کردم مامانم گفت خوبه
بابام ماموریت بود پای تلفن روم نشد بهش بگم گوشی رو دادم مامانم بهش گفت.اونم بیچاره گفته بود شاید قسمتش این بوده ،تلاششو کرده
و فقط شرمندگیش برای من مونده.......................![]()
مادر من برام اسفن دود کرد![]()
من داوطلب 89 هستم . شمایی که خودتونو ناموفق می دونید اگر 1 سال به عقب بر می گشتید چه راهو پیش میگرفتید و چند درصد احتمال میدید که اگه اون راهو برای درس پیش میگرفتد الان نتیجه بهتری میگرفتید .
خلاصه این که اگه بخوام سوالمو کلی بپرسم فرق اون داوطلبی که رتبه زیر 100 شده با اونی که 20000 به بالا شده در چیه ( البته حالت کلیشو بگین و مثال برای استثنا هاش نگید مثلا نگید اون 20000 خیلی خونده بود ولی شب قبلش نخوابید !!!! )
شما که سومی هستید ، حتما باید سوم رو تو تعطیلات بخونید . به هیچ وجه تو ساله تحصیلی پیش دانشگاهی فکرتون رو خراب نکنید و معیوس نشید که این فکرها خیلی مخرب هست . تغذیه و خوابتون رو تنظیم کنید ، و به نظر من خیلی خودتون رو درگیر آزمون دادن و کلاس رفتن نکنید که وقته هدر رفته برا اینا خیلی با ارزشه و...من داوطلب 89 هستم . شمایی که خودتونو ناموفق می دونید اگر 1 سال به عقب بر می گشتید چه راهو پیش میگرفتید و چند درصد احتمال میدید که اگه اون راهو برای درس پیش میگرفتد الان نتیجه بهتری میگرفتید .
خلاصه این که اگه بخوام سوالمو کلی بپرسم فرق اون داوطلبی که رتبه زیر 100 شده با اونی که 20000 به بالا شده در چیه ( البته حالت کلیشو بگین و مثال برای استثنا هاش نگید مثلا نگید اون 20000 خیلی خونده بود ولی شب قبلش نخوابید !!!! )
حالا اشکال نداره آزاد هم هستاا
فکر کنم جای من اینجا خالیه
1- زبان و ادبیات 4
2-زبان عربی -17/3
3- دینی -17/3
4-زبان خارجی 4
5-ریاضیات -4/2
6- فیزیک 14/1
7شیمی 1
توجه: 2 و 3 و 5 درصدام منفی شده حواستون باشه
رتبه کشوری بدون سهمیه : 245869
قبلا این پست تو کارنامه ی کنکوریهای 88 داده بودم ولی فکر کنم جاش اینجاست![]()
چه عجب بلاخره یه قهرمان رکورد ما رو شکوند
خوش اومدی![]()
او كه معلومه كه اوني كه 20000 شده زياد نخونده يا كم خونده!
من رو راست بگم كم خوندم براي كنكور...
البته از اول هم نميخواستم مقلا زير 1000 بشم ولي ديگه حداكثر ميخواستم بين 4000 تا 6000 [نه 16100!!!]بشم كه با توجه به بومي شيراز بودنم راحت تو رشته اي كه ميخوام تو دانشگا شيراز بقبولم!
اما از زمستان به اين طرف يكسري قضايايي پيش اومد كه خيلي هم مفصلن شايد حالا اينجا گفتم اما به هر حال اميد و انگيزه رو ازرز من گرفت...
به علاوه شماها همتون حتما از اول تو شهر خودتون بودين ديگه!نه؟
چه حسي داره كه مثل من متولد شيراز باشين ولي از 6 سالگي تا 16 سالگي توي اروميه و از 16 تا الان توي يزد زندگي كنين!!؟؟جاهاي دور از شهرتون....
تازه ما وقتي ميرفتم سال سوم منتقل شدديم يزد كه يكي از عوامل نبود انگيزه براي من همين بود....
پس توروخدا اين اشتباه منو تكرار نكنين...
به نظر من كل دوران دبيرستانو يه جا برين...
اوه..چه طولاني شد...![]()
میخوام یه چیزی بگم شمارو به امیدوار میکنه. داداش من با رتبه 50000 منطقه 1 الان داره عمران غیرانتفاعی ساری میخونه . یعنی وضعیت خیلی از شما به نظر من خیلی خوبه . اینقد ناامید مباشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)