جالب نیست !
جالب نیست !
مانیتور sumsung p22500 رو که دوستان اینجا زیاد توصیه میکنن فول اچ دی هم هست و صفحه اش هم ماته
من تو شهرستان 250 قیمت کردم ولی مثل اینکه تو تهران 230 هم میتونی پیدا کنی !
سلام.
دوستان منم هم واقعا بین مدل هایی که ایمان عزیز گفتند موندم !
کدوم رو بگیرم ؟
اگه 22500P ورودی HDMI رو داشت میگرفتم...
اصلا این ورودی چقدر تو کیفیت تاثیر داره ؟
اینقدری هست که بخاطرش از 22500P بگذرم ؟
دوست عزیز من سیستم واسه اینو اون زیاد بستم... هم سامسونگ استفاده کردم هم ال جی ! توی خرید 23500 شک نکن.. ال جی رو بذار کنار در مقابل سری جدید سامسونگ! دیگه شک و تردید هم به دل راه نده..Aoc کار نکردم اما جز خروجی Hdmi بقه موارد زیاد به درد نمیخوره..اینم بگم که مانیتورهای aoc صفحش براقه و این باعث میشه وقتی با مانیتور کار میکنی خودتو توش ببینی و این ادمو ازار میده... به نظر من که قید hdmi رو بزن و سامسونگ رو بگیر.. 23 هم بگیر که فردا پشیمون نشی.. حالا از من گفتن بود..من تو خرید مانیتور ضرر زیاد کردم خواستم فقط صادقانه راهنمایین کنم
تو کیفیت تصویر بین HDMI و DVI هیچ فرقی وجود نداره و هر دو با یه کیفیت تصویر میدن ! تنها تفاوتشون اینه که HDMI صدا و تصوی رو با هم میتونه منتقل کنه ولی DVI فقط تصویر !سلام.
دوستان منم هم واقعا بین مدل هایی که ایمان عزیز گفتند موندم !
کدوم رو بگیرم ؟
اگه 22500P ورودی HDMI رو داشت میگرفتم...
اصلا این ورودی چقدر تو کیفیت تاثیر داره ؟
اینقدری هست که بخاطرش از 22500P بگذرم ؟
P23500 سامسونگ 250.000 !
P22500 هم 220.000 !
آقا اين سري جديد سامسونگ 19500 هم داره ؟؟؟؟؟
قيمت 19500 و 20500 چنده الان تو بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه 19 نداره ! 20500 هم 190.000ه !
اینقدر دوستان تعریف p22500 رو کردن وسوسه شدم برم بگیرمش
فقط یه سوال
کیفیت dvd تو مانیتور p22500 چطوره ؟ چون من شنیدم به خاطر رزولوشن بالا کیفیتش خیلی افت میکنه
اگه p20500 بگیرم چی ؟ چون اون رزولوشنش پایینتره کیفیت dvd توش بهتره ؟
این موضوع خیلی برام مهمه چون فیلم زیاد نگاه میکنم , اکه از این بابت خیالم راحت بشه همین فردا میرم میخرمش![]()
بستگی داره چی نگاه میکین ! برای FULLHD خوبه ! فیلمهای دیگه هم که رزولوشن پایینتری دارن متناسب با رزولوشن خود فیلم نشون میده ( اطراف صفحه سیاهه ) !
سلام بچه ها میخوام یه مونیتور بگیرم کدوم بهتره؟
22700
22500
سامسونگ بودن
یا ال جی 2284؟
اولیا کنتراست 50.000 دارن و لی ال جی 30.000 اما ورودی hdmi داره
چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)