تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 74 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چی گفتی؟! 3-4 نفر باید بشینند ، ترجمش کنند!
    کلأ این ها هم شایعه هستند و مانور دادن روشون ، کاریست اشتباه!آخه وقتی تعداد واحد simd برابره ، چه طور ممکنه که هسته ی cuda ، 128 واحد اختلاف داشته باشه؟!!! هر کشی اینو پیش بینی کرده ، متأسفانه خیلی بی سواد بوده!
    در ضمن ، من که تا حالا هیچ مشخصات رسمی ندیده بودم که بدون die size , TDP باشه!
    در ضمن خودتون می دونید که این بحثی که دارین در مرود ati &nvidiaمی کنید ، بی نتیجست و فقط جنبه ی سرگرمی داره!
    من که بحثی سره Nvidia و Ati ندارم؛
    ما از بچگی طرفدار Nvidia بودیم یکی بگه بالای چشمش ابروست بهمون بر میخوره . البته پاش که برسه گند بزنه، Ati هم میخریم ؛ کلاً تا وقتی خودم نخوام بخرم بهترینه ولی اگر قرار باشه خودم بخرم اونوقت باید دید منطق چی میگه .

2. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که بحثی سره Nvidia و Ati ندارم؛
    ما از بچگی طرفدار Nvidia بودیم یکی بگه بالای چشمش ابروست بهمون بر میخوره . البته پاش که برسه گند بزنه، Ati هم میخریم ؛ کلاً تا وقتی خودم نخوام بخرم بهترینه ولی اگر قرار باشه خودم بخرم اونوقت باید دید منطق چی میگه .
    من منظورم شما نبودی ، کلأ این یکی دو صفحه ی آخر این تاپیک علمی نبود!
    خب هر کسی از یک برند خوشش می اد! این طبیعیه!

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در این که فرمی gtx380 احتمالا کمی از hd5870 قوی تره شکی ندارم اما اگر واقعا 3 بیلیون ترانزیستور داشته باشه باز هم بازنده nvidia میشه چون با توجه به اینکه ویفر هاشون ساخت یک شرکت هست قطعا کارت nvidia قیمت به مراتب بیشتری پیدا میکنه و همین هزینه ی اضافی رو برای خنک کردن و تعمین تغذیه ی مناسب برای این کارت در نظر بگیرید .

تا حالا تنها چیزی که من از خود nvidia شنیدم این بوده که fermi یکی از عظیم ترین پروزه هاشون تا به حال بوده (عمرا به xbox نمیرسه) .

با این اوصاف خیلی برام جالب شد تا ببینم چه میکنه این fermi +tesla !!!!!

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در این که فرمی gtx380 احتمالا کمی از hd5870 قوی تره شکی ندارم اما اگر واقعا 3 بیلیون ترانزیستور داشته باشه باز هم بازنده nvidia میشه چون با توجه به اینکه ویفر هاشون ساخت یک شرکت هست قطعا کارت nvidia قیمت به مراتب بیشتری پیدا میکنه و همین هزینه ی اضافی رو برای خنک کردن و تعمین تغذیه ی مناسب برای این کارت در نظر بگیرید .

تا حالا تنها چیزی که من از خود nvidia شنیدم این بوده که fermi یکی از عظیم ترین پروزه هاشون تا به حال بوده (عمرا به xbox نمیرسه) .

با این اوصاف خیلی برام جالب شد تا ببینم چه میکنه این fermi +tesla !!!!!
    Xbox چیه دیگه، چه ربطی داره اصلاً، اگر منظورت Xenos هست که تعطیله.

6. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در این که فرمی gtx380 احتمالا کمی از hd5870 قوی تره
    چه جوری میشه به این نتیجه رسید؟ شاید GTX 360 کمی از 5870 قوی تر باشه.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون گیگافلاپ چیه اونو من یه جا خوندم یه جورایی رو کاغذ زیاده فقط زیاد تاثیری نداره میگن جریانش تو مایه های همون تعداد شیدرهای زیاده ATI هست که واقعا موقع مقایسه با انویدیا خیلی بیشترن ولی کارایشون بهینه نیست ! عمرا همین انویدیا با همین فلاپ کمترش میخوره ATI رو ... چیزی تو که تو 4890 و 280 شاهد بودیم ...

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

به نظر من ALU مهمتر از همه چیز هستش!!مثل گرافیک 4850 با 9800GTX+ که هردو از 128 ALU استفاده میکردند و هر دو نتایج مشابهی هم میگرفتند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اون گیگافلاپ چیه اونو من یه جا خوندم یه جورایی رو کاغذ زیاده فقط زیاد تاثیری نداره میگن جریانش تو مایه های همون تعداد شیدرهای زیاده ATI هست که واقعا موقع مقایسه با انویدیا خیلی بیشترن ولی کارایشون بهینه نیست ! عمرا همین انویدیا با همین فلاپ کمترش میخوره ATI رو ... چیزی تو که تو 4890 و 280 شاهد بودیم ...
    بهتره پیش بینی نکنید و منتظر باشید ... الان غول پردازنده جهان AMD پشت ATI هست و هر دفعه پیشرفت های زیادی میکنه بعید نیست nvidia گند بزنه و همون کارت های سری 200 را کمی قوی تر با نام 300 وارد بازار کنه !
    Last edited by vegas; 13-12-2009 at 00:39.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در واقع اون ترا فلوپس میزان قدرت پردازشی کارت هست و بیشترین تاثیر رو معمولا میزاره و توی سری gtx200 به هیچ عنوان ati بهتر نبود در این زمینه مخصوصا gtx295 که خیلی توان محاسباتی خوبی داشت

تعداد شیدر هم نمیشه گفت هیچ تاثیری نداره . در واقع مثل هسته های cpu میمونه فرض کن nvidia کارتهاش هسته های کمتری داره ولی هر هسته در فرکانس بیشتری فعالیت میکنه اما ati کارتهاش هسته های زیادی داره که هر کدوم توی فرکانس پایین تری کار میکنه (همون shader clocl)

ولی با تمام این تفاسیر من نفهمیدم چه جوری gpu clocl کارتهای ati از nvidia بیشتره ؟؟؟؟ اگر shader همون هسته هست ؟!!!!! آخه مگه میشه ! من دوچار دوگانگی گرافیکی شدم الان !!!!!

چه جوری میشه به این نتیجه رسید؟ شاید GTX 360 کمی از 5870 قوی تر باشه.
    داداش منم دقیقا همینو گفتم !!!

Xbox چیه دیگه، چه ربطی داره اصلاً، اگر منظورت Xenos هست که تعطیله.
    نه داداش .

همزمان با کار بر روی سری geforce fx بیشتر محقق های nvidia روی یک پروژه ی عظیم کار میکردند که بعد ها معلوم شد که داشتند برای xbox یک پردازنده گرفیکی میساختند که بتونه ps2 رو شکست بده ! اون بزرگترین پروژه ی تاریخ nvidia بود .

در مورد xenos شما از کجا میگی تعطیله ؟ فکر میکردم قوی ترین پردازنده ی گرافیکی هست که تا به حال برای کنسول طراحی شده !!! اگر منظورتون کلی هست که خوب الان r500 اصلا عددی به حساب نمیاد ! ولی بین کنسولها شاخی هست برای خودش . و برای اولین مایکروسافت با همین gpu تونست sony رو عقب بزنه . کاری که nvidia با تمام توانش نتونست انجام بده (البته همون gpu اولیه ی xbox که طراحی nvidia بود هم خیلی در زمان خودش شاخ بود اما چون قیمتش زیاد بود نمیتونست با ps2 رقابت کنه)
    Last edited by mehrdad_ati; 12-12-2009 at 22:01.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان عزیز،
    تا حد امکان از ارائه نظرات شخصیتون درباره محصولاتی که هنوز عرضه نشدند خود داری کنید چون باعث بی نظمی انجمن و اشتباه سایر کاربران میشه.

ممنون.

تعداد شیدر هم نمیشه گفت هیچ تاثیری نداره . در واقع مثل هسته های cpu میمونه فرض کن nvidia کارتهاش هسته های کمتری داره ولی هر هسته در فرکانس بیشتری فعالیت میکنه اما ati کارتهاش هسته های زیادی داره که هر کدوم توی فرکانس پایین تری کار میکنه (همون shader clocl)

ولی با تمام این تفاسیر من نفهمیدم چه جوری gpu clocl کارتهای ati از nvidia بیشتره ؟؟؟؟ اگر shader همون هسته هست ؟!!!!! آخه مگه میشه ! من دوچار دوگانگی گرافیکی شدم الان !!!!!

صحبت های شما خیلی علمی نیست دوست عزیز

اگه به ساختار کلی GPU های NVIDIA دقت کنید، کل GPU (از دید Multiprocessor) داره با یک فرکانس خاص کار می کنه (Core Clock) و عملات هایی مثل Decode کردن Instruction ها یا تهیه Instruction Set ها هم با همین فرکانس انجام میشه.

زمانی که بیشتر به داخل GPU نگاه کنید می بینید که هر Stream Processor داره با فرکانس متفاوتی نسبت به هسته (که معمولا با یک ضریب وابسته به فرکانس هسته است) کار می کنه که به این فرکانس Shader Clock گفته میشه. به طور خلاصه میشه گفت تغذیه هسته ها با فرکانس متفاوتی نسبت به پردازش اونها درون Stream Processor ها صورت می گیره.

در ATI این قضیه به کل فرق می کنه و کل هسته و Stream Processor ها با یک فرکانس کار می کنند. هیچ کدوم رو نمیشه برتری دونست، چون هسته های ATI و NVIDIA از نظر معماری Pipelining و ... کاملا با هم تفاوت دارند.

این که NVIDIA معمولا همیشه Stream Processor های کمتری نسبت به ATI داشته، فقط به دلیل این نبوده که فرکانس کاری Stream Processor هاش بیشتر از ATI بوده ... در واقع ساختار Stream Processor های دو کمپانی تا حد بسیار زیادی با هم متفاوت هست و نمیشه اینطور نتیجه گیری کرد که یکی تعداد هسته های بیشتری با فرکانس پایین تری داره و یکی هسته های کمتر و فرکانس بالاتر ...

13. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •