کسی warcraft رو نصب کرده؟ من نصب کردم اجرا میکنم صفحه سیاه میشه ویندوز گیر میکنه! کسی اجراش کرده؟
کسی warcraft رو نصب کرده؟ من نصب کردم اجرا میکنم صفحه سیاه میشه ویندوز گیر میکنه! کسی اجراش کرده؟
64 بیتی ؟
ممکنه با 64 بیت مشکل داشته باشه
بیلد چندی ؟
آقا حالا اگر بازی های ما اجرا نشن چه کار کنیم؟
AssassinsCreed_Launcher
Crysis
MassEffectLauncher
PrinceOfPersia_Launcher و Launcher
راهی هست؟ برنامه ای هست؟
آقا تو رو خدا...
با عرض سلام خدمت دوستان
با توجه به کارت گرافیک نه چندان قوی بنده ATI 4350 1gig دوستان برای بازی ویندوز سون را پیشنهاد میکنند یا همان ایکس پی.
با تشکر
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 10:47.
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 10:47.
سلام به همه !
من وارکرافت (تاج تخت یخ زده ) نصب کردم و کار هم میکنه ولی یک مشکل داره و اینه که هر چندوقت یکبار هی لگ میگیره یعنی با این کار دیگه اصلا نمیتونم این بازی رو آنلاین بازی کنم !
لطفا یکی کمک کنه چطور میتونم این مشکل رو رفع کنم !
این بازی رو روی کامپیوتر رومیزی خونه دارم با ویندوز xp و هیچ مشکلی نداره تازه مشخصاتش از laptop م کمتر هست !
ولی رو ویندوز 64 بیتی درست نمیشه حتی من رو 32 بیتی هم امتحان کردم که بازم نشد ! ( اومد ویندوز xp نصب کنم که دیدم درایورهای لپ تاپ فقط مخصوص 7 هستش )
مشکل فکر میکنید از چیه ؟ آیا نرم افزاری هست که بشه بهبود بخشید ویندوز 7 رو واسه بازیها ؟؟
دایرفکت x من 11 هست شاید باید مدل دیگه ای نصب کرد ؟
یکی حتما راهنمایی کنه لطفا
سلام
من خواستم فیفا 2010 روی ویندوز 7 64 بیتی نصب کنم ولی error داد این ویندوز یا همه یازیها مشکل داره؟ اگر بازی هست معرفی کنید
ممنون![]()
.امروز رفتم بازی mass effect 1 رو خریدم ولی موقعی که نصب می کنم بازی اجرا نمیشه و این ارور رو میده:
![]()
بازی هایی که رو 7 انجام دادم.
call 6
splinter cell
just cause
counter
Iv
فعلا دیگه بازی نریختم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)