تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 105

نام تاپيک: اجرای ویندوز XP در محیط ویندوز 7!

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

11

دوست عزیز من پست شما رو خوندم و لینکی که برای دانلود می خواستین رو دادم.من نمی دونم از کدوم نسخه ویندوز7 استفاده می کنید ولی من برای دانلودش مشکل آپگرید نداشتم.فقط مشکل update وجنیون بودن ویندوز بود.
    من ویندز ۶۴ بیتی دارم...آلتیمیت...منم فکر کنم مشکله جنیون رو پیدا کنم،چون قبلاً هم که آپ دیت کرده بودم باعث شد ۲باره ویندوزمو عوض کنم...می‌شه بگین واسه جنیونش باید چی‌ کار کنم بد از آپ دیت کردن ویندزم؟؟؟

مرسی‌ دوستم

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    با یه کرک ویندوزتون رو اکتیو کنید فکر نمی کنم دیگه برای آپدیت کردن مشکل داشته باشید.

3. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13 ویژگیهای وضعیت Virtual Windows XP یا Windows XP Mode در ویندوز 7

در پست اول نحوه نصب Virtual Windows XP یا فعالسازی Windows XP mode در ویندوز 7 اطلاعاتی به شما ارائه دادیم. حال می خواهیم درمورد ویژگیها و قابلیتهای مختلف Virtual Windows XP کمی صحبت کنیم. برنامه Virtual Windows XP که قبلاً نصب شده، ویندوز XP سرویس پک 3 است، بنابراین تمام برنامه های قدیمی تحت ویندوز XP در ویندوز 7 قابل اجرا می باشند.

ویژگیهای Virtual Windows XP یا Windows XP mode
    1. پشتیبانی از دستگاههای USB
    کلیه دستگاههای USB که در ویندوز 7 اجرا می شوند در حالت Virtual Windows XP نیز کارایی دارند، این دستگاهها شامل تمامی چاپگرها، اسکنرها، حافظه های فلش/ stickها، هاردهای خارجی، دوربین های دیجیتالی و بسیاری موارد دیگر می باشد.

2. اشتراک گذاری کلیپ برد
    این برنامه از cut و paste کردن بین هاست ویندوز 7 شما و هر نوع سیستم مجازی پشتیبانی می کند. اگر در حال کار با برنامه کاربردی در Virtual Windows XP هستید، اطلاعات موجود در کلیپ برد ویندوز 7 می تواند در سیستم عامل مهمان و برعکس مورد استفاده قرار گیرد.

3. یکی کردن پوشه ها در سیستم میزبان و مهمان
    این برنامه امکان دسترسی به پوشه های شناسایی شده ویندوز 7 را می دهد: پوشه هایی مانند My Documents, Pictures, Desktop, Music و پوشه video از داخل محیط virtual Windows مانند Windows XP Mode قابل دسترسی می باشند. همچنین تمامی درایورهای ویندوز 7هاست در Virtual Windows XP mode قابل مشاهده می باشد.

4. قابلیت افزودن برنامه های کاربردی
    این برنامه امکان انتشار و اجرای برنامه های کاربردی نصب شده بر Virtual Windows XP را مستقیماً از دسکتاپ ویندوز 7 فراهم می نماید، دقیقاً مثل این می ماند که در ویندوز 7 هاست نصب شده باشند. بطور مثال در تصویر پایین برنامه Winamp در Virtual Windows XP نصب شده است، و همانطور که می بینید در منوی استارت ویندوز 7 نیز دیده می شود.

5. تعیین مسیر چاپگر
    پشتیبانی از قابلیت چاپ مستقیم اطلاعات بر روی چاپگر نصب شده در ویندوز 7 از طریق برنامه کاربردی افزوده شده یا وضعیت virtual Windows mode

6. توانایی کار با Virtual Windows XP mode در حالت Full screen
    با کار کردن در حالت full screen احساس خواهید کرد در محیط Windows XP کار می کنید که البته برای کار با برنامه ایی که نیاز به فضای کاری زیاد دارد کاملاً مفید است.

موارد فوق بخشی از ویژگیها و امکانات اصلی Virtual Windows XP mode می باشد که تقدیم شما گردید. امیدواریم رضایت خاطر شما را فراهم کرده باشد.

5. 6 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

می شه بجای این برنامه از دابلیو ام ور استفاده کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

سلام
    یه سوال : virtual windows xp با windows xp mod فرق داره، یعنی هر کدوم نرم افزار جدا از همند؟
    اگه فرق داره لطفا windows xp mod رو قدم به قدم توضیح بدین.و فکر کنم باید ویندوز رو genuine کرد، و امکان داره بدون اکتیو کردن این کارو کرد . چون مایکرو سافت تقریبا همه کرکهای win7 رو از بین می بره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ببخشید من اگر این برنامه رو نصب کنم برای فعال بودن ویندوز 7 با مشکل برخورد نمی کنم؟

پروفشنال sajad_n90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من xp mode نصب کردم و به راحتی هم اجرا شد ولی تو تنظیماتش نمیتونم مقدار رم را افزایش بدم یعنی غیر فعال هستش و فقط 256 مگ میشناسه ممنون میشم کمک کنید .
    مقدار رم : 2 گیگ ddr3
    عکس:

پروفشنال sajad_n90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کسی نیست یه راهنمایی بکنه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی نیست یه راهنمایی بکنه؟؟؟؟
    سلام ؛

سجاد عزیز از داخل خود برنامه چون XP Mode بازه نمیشه تو تنظیمات دست برد.
    شما اوّل اگه XP Mode رو باز داری ، ببندش .
    بعدش برو داخل فولدر Virtual PC ( اگه رو گزینه ی Windows Virtual PC از داخل استارت منو کلیک کنی همین فولدری که عرض شد واز میشه ) .... بعدش تو صفحه ی باز شده روی فایل Windows XP Mode.vmcx کلیک راست کن و Settings رو انتخاب کن و هرجور دوست داری تغییرش بده.

موفّق باشید

12. 2 کاربر از hkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

سلام
    با اجازه بزرگان سایت
    البته باید xpmod رو shut down کنی بعد میتونی تنظیمات انجام بدی.Thanks

14. 3 کاربر از diako1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •