اونجا تو تهران منتشر شده
چند روز ديگه به شهراي ديگه ميرسه؟
در ضمن هر موقع اين بازيو خريدين از همه ي جزصياتش بگين تا ببينم ارزش خريدنو داره يا نه
ممنون
اونجا تو تهران منتشر شده
چند روز ديگه به شهراي ديگه ميرسه؟
در ضمن هر موقع اين بازيو خريدين از همه ي جزصياتش بگين تا ببينم ارزش خريدنو داره يا نه
ممنون
کسی از دوستان بازی رو نگرفته ببینیم چه جوریه؟
همونطور که پیش بینی می کردم
اینم بازی آن چنان خوبی در نیومد می شد از تریلر هاش فهمید
امتیاز های بازی هم حدود 7 هست
از یه طرف ناراحتم که این بازی اینطوری شد از یه طرف هم خوشحالم چون بلیزارد وقتی ببینه رقیب شاخی نداره راحت تر می تونه استارکرفت 2 رو منتشر کنه
راستی امتیاز کاربران گیم اسپات به بازی تا الان 3.7 هستش![]()
Last edited by ali_ranger22; 17-03-2010 at 12:04.
سر قضیه نسخه بتا هم کاربرا به شدت شاکی بودن و بازی رو نقد میکردن خفن و امیدوار بودن که مشکلاتش در نسخه اصلی رفع بشه که گویا نشده ... !!!
با این امتیازهایی که بازی گرفته کلی از این بازی نا امید شدم.گفتیم قبل از بازی استارکرفت 2 یه بازی خیلی خوب در این سبک بازی میکنیم ولی مثل اینکه این بازی در حد اندازه های شماره های قبلی اون نبوده. من بدجور شماره های قبلی اونو دوست داشتم ولی واقعا اگر این شماره اون در این حد هستش به هیچ وجه نمی خرمش
جالب هستش که داشتم امتیازهای مردمی اونو توی سایت گیم اسپات می دیدم 5 نفر آخر به بازی 1 داده بودن و کلی هم از بازی بد گفته بودن الان میانگین امتیازهای مردمی اون 4.2 هستش.
به نظرم الان که بازیهایی درست و حسابی در سبک استراتژی کم میاد بازی های قدیمی تر مثل Company of heroes بازی کنیم بهتره. حتی من تا چند وقت پیش هم شماره سوم Command & Conquer که خیلی عالی بودش رو بازی می کردم.
دوستان مثل اینکه این بازی هم به اینترنت نیاز داره.vg247 اینو گفته.
“First thing to be clear about, Command & Conquer 4 has NO DRM. Zip, zero, zilch, none.”
Well, that’s good. Well, it is, until he says this:
“To play Command & Conquer 4, the computer needs to be connected to the internet.”
متن کامل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معلوم هست اين ea داره چه كار ميكنه
اون از nfs و اينم از c&c آخه چرا مياد بازياي به اين معروفي رو اينقدر پاين ميكشه
واقعا براش متاسفم بره يكم از ubisoft ياد بگيره من هنوز كه هنوزه تو كف اين بازياي ubisoft ام واقعا عالي كار كرده
اين بازي منتشر شده بهتره تاپيك به قسمت بازي ها منتقل بشه
این بازی اومد امشب اگه یه لینک سالم و تست شده پیدا کنم میزارمش برای دانلود...
الان بر روي تورنت گذاشته شده و امروزم كه كركش اومد
در كل براي CNC Fan ها ارزش بازي كردن رو داره هر چند نمرات بازي خيلي نااميد كننده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)