آره...واقعا قشنگ بود
من که کللی خندیدم![]()
آره...واقعا قشنگ بود
من که کللی خندیدم![]()
به هر حال اين سريال هم مث سريال طنزاي ديگه يکم زمان ميبره تا جا بي افته
اينکه همش گفته بشه مديري و مديري : به هر حال يه سري از همکاراي مديري هم رد پاشون اينجاست ولي طنز رامبد داره بيشتر اعمال و رفتار خودمون رو تو جامعه نشون ميده ، حتما نبايد مث طنز مهران ! از خنده روده بر شيم که ، تا اينجاش که اکثر پلانهاش معني دار بوده و توش نيمچه طنزي هم بوده
شايد لذتي رو که از کار مهران ميبرديم رو از اين نبريم ولي تا حالا برا اولين کارش هم خوب بوده
هر قسمت داره بهتر می شه خوب داره مارو نقد می کنه من از تیکه آخرش که نامه می نویسن واسه رئیسشون خیلی خوشم می یاد واقعا می شه روشون فکر کرد
امروز واقعا جالب بود خیلی از واقعیات در مورد ادارات نشون داده شده اخرشم که اون مرده پارتیرو فرستادن واسه رئیسشون خیلی جالب بود یا اونجایی که رادش موقعی که حالش بهم خورد پیچ بالا میاورد بالاخره امروز کلی خندیدم واقعا خیلی بهتر شده.
بی مزه ترین و بی ربط ترین طنزیه که ساخته شده !؟ فقط مهران مدیری سرور طنزسازان ایران !!
این فیلم واقعا به واقعیتهای جامعه اشاره کرده است و من موندم که چه جوری اجازه ی این قسمت از فیلم صادر شده واقعا اینجا باید یه تشکر حسابی از دستندرکاران این فیلم کرد
ببینید برید سریال پاور چین مهران مدیری و یا اینکه اولین سریال مهران مدیری رو نگاه کنید ببینید چه مسخره هست....اصلا آدم حالش به هم میخوره....مدیری الان واسه این نسبتا خوب سریال میسازه چونکه تجربه پیدا کرده...چه جوری انتظار دارید که رامبد جوان برای اولین تجربش یه سریال خفن بسازه(هر چند من کمبودی تو این سریال نمیبینمبی مزه ترین و بی ربط ترین طنزیه که ساخته شده !؟ فقط مهران مدیری سرور طنزسازان ایران !!)
با تشکر
این نظر شماست که میگین اولین سریالهای مهران مدیری مسخره است / آمارهایی که صداوسیما گرفته نشون میده که طنزهایی که مدیری ساخته بیش از 80 درصد مردم رو پای تلویزیون کشونده![]()
منکه نمی دونم کجای کارای مدیری خنده داره که هی می گید! فقط هم خودشون تو پشت صحنه با اون شوخی ها می خندیدن! مدیری حتی نتونست روستای برره رو با شرایط قوانین ثابت خلق کنه(یه چیزی نشون داده می شد ما با خودمون می گفتیم این که تو اونو قسمت یه جور دیگه بود که!) رامبد جوان بازیگر خیلی با استعدادیه که خیلی کم پیش میاد فیلم بازی کنه و بیشتر وقتشو صرف طراحی و کارگردانی آگهی های تیلیغاتی می کنه!(همون آگهی ها که بعضیاش خیلی خنده دارن!) اصلا هم تو این سریال از هیچی کم نذاشته! موقعیت خنده هم که زیاد داریم(لودگی تو موقعیت های خنده وجود نداره!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)