تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 190 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 1892

نام تاپيک: سریال مسافران

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

آره...واقعا قشنگ بود
    من که کللی خندیدم

2. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به هر حال اين سريال هم مث سريال طنزاي ديگه يکم زمان ميبره تا جا بي افته

اينکه همش گفته بشه مديري و مديري : به هر حال يه سري از همکاراي مديري هم رد پاشون اينجاست ولي طنز رامبد داره بيشتر اعمال و رفتار خودمون رو تو جامعه نشون ميده ، حتما نبايد مث طنز مهران ! از خنده روده بر شيم که ، تا اينجاش که اکثر پلانهاش معني دار بوده و توش نيمچه طنزي هم بوده

شايد لذتي رو که از کار مهران ميبرديم رو از اين نبريم ولي تا حالا برا اولين کارش هم خوب بوده

4. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

هر قسمت داره بهتر می شه خوب داره مارو نقد می کنه من از تیکه آخرش که نامه می نویسن واسه رئیسشون خیلی خوشم می یاد واقعا می شه روشون فکر کرد

6. 2 کاربر از mahsa1469 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز واقعا جالب بود خیلی از واقعیات در مورد ادارات نشون داده شده اخرشم که اون مرده پارتی رو فرستادن واسه رئیسشون خیلی جالب بود یا اونجایی که رادش موقعی که حالش بهم خورد پیچ بالا میاورد بالاخره امروز کلی خندیدم واقعا خیلی بهتر شده.

8. 3 کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من که رفتم واسه دوباره بيني سريال

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بی مزه ترین و بی ربط ترین طنزیه که ساخته شده !؟ فقط مهران مدیری سرور طنزسازان ایران !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    بدبختخونه

پيش فرض

این فیلم واقعا به واقعیتهای جامعه اشاره کرده است و من موندم که چه جوری اجازه ی این قسمت از فیلم صادر شده واقعا اینجا باید یه تشکر حسابی از دستندرکاران این فیلم کرد

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

بی مزه ترین و بی ربط ترین طنزیه که ساخته شده !؟ فقط مهران مدیری سرور طنزسازان ایران !!
    ببینید برید سریال پاور چین مهران مدیری و یا اینکه اولین سریال مهران مدیری رو نگاه کنید ببینید چه مسخره هست....اصلا آدم حالش به هم میخوره....مدیری الان واسه این نسبتا خوب سریال میسازه چونکه تجربه پیدا کرده...چه جوری انتظار دارید که رامبد جوان برای اولین تجربش یه سریال خفن بسازه(هر چند من کمبودی تو این سریال نمیبینم)
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببینید برید سریال پاور چین مهران مدیری و یا اینکه اولین سریال مهران مدیری رو نگاه کنید ببینید چه مسخره هست....اصلا آدم حالش به هم میخوره....مدیری الان واسه این نسبتا خوب سریال میسازه چونکه تجربه پیدا کرده...چه جوری انتظار دارید که رامبد جوان برای اولین تجربش یه سریال خفن بسازه(هر چند من کمبودی تو این سریال نمیبینم)
    با تشکر
    این نظر شماست که میگین اولین سریالهای مهران مدیری مسخره است / آمارهایی که صداوسیما گرفته نشون میده که طنزهایی که مدیری ساخته بیش از 80 درصد مردم رو پای تلویزیون کشونده

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

منکه نمی دونم کجای کارای مدیری خنده داره که هی می گید! فقط هم خودشون تو پشت صحنه با اون شوخی ها می خندیدن! مدیری حتی نتونست روستای برره رو با شرایط قوانین ثابت خلق کنه(یه چیزی نشون داده می شد ما با خودمون می گفتیم این که تو اونو قسمت یه جور دیگه بود که!) رامبد جوان بازیگر خیلی با استعدادیه که خیلی کم پیش میاد فیلم بازی کنه و بیشتر وقتشو صرف طراحی و کارگردانی آگهی های تیلیغاتی می کنه!(همون آگهی ها که بعضیاش خیلی خنده دارن!) اصلا هم تو این سریال از هیچی کم نذاشته! موقعیت خنده هم که زیاد داریم(لودگی تو موقعیت های خنده وجود نداره!)

15. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •