اگر کسی تونست بهم یک کمکی کنه ببینم میرزه این سیستم یا نه
اگر کسی تونست بهم یک کمکی کنه ببینم میرزه این سیستم یا نه
فعلا که سیستم خوبیه برای بازی و نیازی به ارتقا نداره!من میخوام این سیستمم را ارتقا بدم این سیستم خوبه که بشه بازی هایی چون جی تی ای آیوا و مافیا 2 را بازی کنم و تا 3 سال آینده عوضش نکنم.سی پیو = Intel Core 2 Quad Q9400 - 2.66GHz - 45 nmگرافیک = GIGABYTE - GeForce GTX 260 - 896MBرم = 4 گیگفکر کنم برای این باز و بازی های آینده خوب باشه نه.
این دوستم خودش Q9550 داره. یا شایدم تظاهر میکنه که داره. میگه از لحاظ کارآیی فرقی با 8400 نمیکنه. یعنی هر کدومشون باشن، تا ماکسیمم میشه همه بازی ها رو اجرا کرد. نظر شما چیه؟ درست گفت؟
برای بازیهای فعلی که برای 2 هسته بهینه شدند بله کارایی تقریبا برابر هست ولی بازیهای آینده برای چهار هسته بهینه خواهند شد انوقت اوضاع فرق میکنهاین دوستم خودش Q9550 داره. یا شایدم تظاهر میکنه که داره. میگه از لحاظ کارآیی فرقی با 8400 نمیکنه. یعنی هر کدومشون باشن، تا ماکسیمم میشه همه بازی ها رو اجرا کرد. نظر شما چیه؟ درست گفت؟
ولی تو سایر نرم افزار ها Q9550 با 4 هسته کارایی خیلی بهتری نسبت به E8400 داره
1- قراره گرافیک های نسل جدید به بازار بیاد که با DirectX 11 کار میکنند؟
2- نظرتون چیه که من الآن یه گرافیک 80 تومنی بگیرم و چند ماه دیگه اون گرافیکای جدید رو بخرم؟
3- اونا اگه بیان، بعد از افت، قیمتشون حدودا" چند میشه؟
4- یه گرافیکی که در حدود 80 تومن باشه چیه؟ Geforce
5- قیمت رم ها بالا رفته! میشه یه مدل خوب و با قیمت مناسب پیشنهاد بدید؟ Crucial چطوره؟
6- باس رم چقدر تو بازی تاثیر داره؟ محسوسه؟ 800 و 1066
7- من رم رو همون DDR2 بگیرم کافیه؟ چقدر تو بازی با DDR3 فرق داره؟
8- تفاوت قیمت E8400 و Q9550 چقده و اگه بازی های آینده رو Low Detail بزنم، با همون E8400 کارم راه میفته؟
*- مقایسه رو اینطوری در نظر نگیرید که دو سیستم رو کنار هم بزاریم. اینطور در نظر بگیرید که از همون اول باهاش کار میکنم، متوجه تفاوت سرعت میشم؟
Last edited by Linux Learner; 28-09-2009 at 15:52.
کو تا بازیهاش جا بیافته! برای بازیهای درست و حسابیش احتمالا حداقل باید تا 2011 صبر کرد.1- قراره گرافیک های نسل جدید به بازار بیاد که با DirectX 11 کار میکنند؟
5870 قیمتش 400 دلاره و 5850 رو دقیقا نمی دونم. خیلی طول میکشه تا در ایران افت قیمت پیدا کنند.- نظرتون چیه که من الآن یه گرافیک 80 تومنی بگیرم و چند ماه دیگه اون گرافیکای جدید رو بخرم؟
برای بازی بهتره برید سراغ ATI HD 4670 یا nVidia Geforce 9600 GT . جفتش زیر 100 تومن پیدا میشند.- یه گرافیکی که در حدود 80 تومن باشه چیه؟ Geforce
تقریبا هیچی! شاید تو زمان لودینگ اثر بگذارند.- باس رم چقدر تو بازی تاثیر داره؟ محسوسه؟ 800 و 1066
خیلی ناچیز!- من رم رو همون DDR2 بگیرم کافیه؟ چقدر تو بازی با DDR3 فرق داره؟
بهتره برید به سراغ چهار هسته ای ها.8- تفاوت قیمت E8400 و Q9550 چقده و اگه بازی های آینده رو Low Detail بزنم، با همون E8400 کارم راه میفته؟
این سه تا سوال هم اگه کسی جواب بده ممنون میشم. اونایی که قرمز کردمو جوابشو گرفتم!
برا گرافیک با این قیمت بهترین انتخاب 4670 !
برای رم هم بودجتون !!؟
قیمت CPU هم برای 8400 حدوده 165.000 و برای 9550 حدوده 270.000 !
آخه کسایی بودن که ATI براشون رو ویندوز ویستا و سون مشکل ایجاد کرد. میگفتن بعد بالا اومدن صفحه میپره و سیاه میشه و... رو همین حساب میترسم ATI مشکل ساز بشه برام!
رم هم برا بازی میخوام. نمیدونم، ببینید کمترین قیمتی که میتونه بهترین نتیجه رو بده چنده! اون مدلی هم که گفتم چطوره؟:
CRUCIAL- Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB) Ballistix - PC2 6400
نه اینجور مشکلا برای کارتای انویدیا هم پیش میاد ! موردی نداره ! بگیر !
رم هم خوبه ! ولی پایینترین قیمت باید بری سراغ پاتریوت و ... ! چون اصولا کروشال قیمتاش بالاتره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)