تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 20 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 192

نام تاپيک: دقيقترين مقايسه Sony Ericsson Xperia X1 و Samsung I900 Omnia

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

بابا صد دفعه گفتم کاری نکنید بین کاربر ها اختلاف ایجاد بشه
    هیچ کدوممون (از جمله خودم) جنبه این تایپیک رو نداریم.........
    البته چاره دیگه ای هم نداریم
    چرا ؟
    تو این مملکت هیچ تفریحی نداریم.....
    سر موبایل داریم کل کل می کنیم...

امیدوارم تاثیر گذار باشه این پست..

2. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

13

من بشتر جهت اطلاع دوستان گفتم
    چون خودم وقتي توي جعبه اينو ديدم هي ميگفتم اين چي ميتونه باشه ...
    اين كارت در ظاهر شبيه يك كارت مثل عابر بانك هست
    و imei گوشي مثل اينكه مغناطيسي نوشته شده يعني با يك ريدر خاص خودش قابل خواندن هست
    در واقع ميشه گفت يك نوع سند هست
    اينكه ما سودي ازش نميبرم درسته
    ما در ايران از خيلي از خدمات بي بهره هستيم
    حتي ----h به اين مهمي هم واسه ما بي فايده هست ...

اينو موافقم با شما
    در ايران گارانتي معني چنداني نداره
    مخصوصا گوشي كه خيلي چيز براي بهانه گرفتن وجود داره
    جدا از همه چي گارانتي سيتادل كمي بهتر از بقيه عمل ميكنه
    راستي در مورد مطالب ويرايش شده چيزي نگفتين
    تایید میشه...
    حتی همین سرگرمی هم که داریم پشتیبانی نمیشه
    س م س قطع میشه...

4. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

در ضمن از نظر من بهترین گارانتی پرشین تله کامه چون روش بیمه هم میده

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوست عزيز
    شما گفتين چند تا غلط گرفتين
    و ما جوابتونو داديم
    فكر نكنم نياز به بحث زياد باشه
    بازم اگه به مواردي شك داري عين مطلبو را بگو تا دليلشو بيارم

شما اصلا به پستهايي كه ميزنين توجه كردين ؟
    همش 2 سطر هست كه همشون هم اشتباه
    دوست عزيز گوشي كه 1 تيكه باشه طبيعتا امنيتش بيشتر ميشه و دوامش
    اينو همه ميدونند
    من خيلي چيزها را نگفتم چون نيازي نبود بگم
    مثلا باطري x1 بهترين باطري در پاكت پي سي ها هست
    و نيازي نميبينم بگم
    فقط گفتم كه از امنيا قويتره

از نحوه پاسخ دادن شما مشخصه كه خيلي نگران هستي
    اولا كه هيچ چيزي كامل نيست و مقايسه اي كه من گذاشتم هر چند خوب هست ولي ممكنه ايراداتي داشته باشه
    و قبلا هم اشاره كردم به اين موضوع
    اصلا شما تشكر نكنيد نيازي هم نيست به اينكار
    بعد در مورد اطلاعات اريان كه گفتين
    من كاري به اريان ندارم و قبلا هم بهش گفتم كه اطلاعات خوبي داره و براي بچهه هاي سايت مفيد هست هدف ما دوستي و كمك به همديگر هست نه مقايسه اطلاعات همديگر
    من نميخوام از خودم چيزي بگم و يا اطلاعاتي كه دارم
    چون باعث ميشه بحث اصلي فراموش بشه
    ولي همه ممكنه اشتباه كنند
    آراين عزيز حتي تعريف رزوليشن را قبلا نميدونستند و شايد هم يه چيز ديگه تو ذهنشون بود
    پس انقدر نگين اريان اريان
    اگه خواستين اين گفته خودمو ثابت كنم
    خواهشا بحث را منحرف نكنين
    در مورد شتابسنج در اولين پستي كه مشاهده كردم به اشتباهم اعتراف كردم لزومي نداره هي بگين
    البته شايد شما فقط پست اول را خوندين
    چرا كه اگه همه پستها ميخوندين متوجه ميشدين ديگه جايي براي بحث در مورد شتابسنج نمونده
    در مورد بنچمارك به بنچماركهاي نا معتبر نميتونم اعتماد كنم
    تا خودم نگيرم نميتونم چيزي بگم
    پس خواها در اين مورد ديگه چيزي نگو
    و در پايان تا حالا به كسي توهين نشده و نخواهد شد
    در ضمن مديريت خودش حتما از اين تاپيك آگاه هست

اولا من x1 را دارم و امنيا را هم بهش دسترسي دارم
    در ثاني داشتن اين دو گوشي هم شرط نيست
    شما هم هي نگين ارايان اريان
    اريان كه اين دو گوشيو از همون اول داشته نميدونسته كه رزوليشن xperia دقيقا 4 برابر امنيا هست
    پس من ثابت ميكنم كه داشتن گوشيها هم شرط نيست ...
    من براي همه گفته هام دليل دارم
    در مورد سي پي يو من اشاره كردم كه بنچماركهاي مختلفي هست ولي نگفتم مال x1 قويتره
    موفق باشيد

ادیت:
    من پستهارو دونه دونه میخونم میام جلو یعنی این پست رو سر جای خودش جواب دادم قبل از اینکه پستهای دیگه دوستان رو بخونم.

حالا چرا اینقدر بهت فشار اومده؟ دوستان که چیز بدی بهت نگفتن.
    من معنی رزولوشن رو نمیدونستم؟!!!!
    حق با توئه همه هم میدونن
    اگر پستهاتو بخونی متوجه میشی که کی نمیدونست.شما هنوز فرق سنسور جاذبه با جک 3,5 میلیمتری رو نمیدونی چطور میخوای رزولوشن رو واسه من تعریف کنی؟هنوز فرق حافظه داخلی با خارجی رو نمیدونی و هنوز تو عالمی بسر میبری که گاهی اوقات بخاطر محتویات داخل کارتت مجبوری درش بیاری و واسه همین مموری کارت واست یک حسنه!!!! شما هنوز موارد استفاده از سنسور جاذبه رو روتیت کردن صفحه و چند تا بازی ساده میدونی چطور میخوای ......
    در مورد سی پس یو نگفتی قویتره؟!!!!!بابا پستهات تو تاپیکهای دیگه هست.!!!!
    اگر احترام خودت رو نگه داری فکر میکنم به نفعت باشه.اینکه کسی فکر کنه همه چیزو میفهمه به گفته بزرگان در کمال ......بسر میبره.
    شما چه فکری میکنید؟ من اگر میخواستم اینجا خودی به کسی اثبات کنم که جواب این پستهات رو میدادم. چند تا پست دادی من اصلا" نظری ندادم؟ میدونی چرا؟ چون اصلا" در حد و اندازه جواب دادن نمیبینم این اظهار فضل هارو !!!!!
    اگر شما X1 رو داری که منم دارم دلیلی نداره بخوام موضع گیری کنم .
    اینکه اینجا اگر کسی لطفی به من داشته میدونی من فکر میکنم دلیلش چیه؟ دلیلش اینه که اگه حرفی زدم همیشه سعی کردم بی غرض و تعصب باشه.من نا با سامسونگ قرار داد تبلیغاتی دارم نه با سونی اریکسون پدر کشتگی که اگر غیر از این بود X1 رو نمیخریدم.
    من حرفم در یک کلام اینه X1 اگر طلا هم باشه ,اگر تمام مزیتهای تمام پاکت پی سی هایی که تا حالا اومده و بعدا" میاد رو داشته باشه همین که شب میخوابی صبح که پا شدی باید با خاک انداز جمعش کنی ارزش خریدن نداره .
    اگر هم میبینی اینجا گاهی اوقات چیزی میگم واسه اینه که کسایی که واقعا" نمیخوان ضرر مالی بکنن متوجه بشن حالا عده ای هم هستن که براشون این قضیه مهم نیست که اونا بحثشون فرق میکنه.(البته منو شما جزو اون دسته دوم نیستیم علتش هم اینکه قبل از اینکه معلوم بشه یک همچین ایرادی داره خریدیم.)

شاد و خندان باشید.
    Last edited by AryanLand; 19-07-2009 at 00:55.

7. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ببینید الان یه عده طرفدار سامسونگ هستن و یه عده طرفدار سونی اریکسون و فقط یه نفر بی طرف داریم
    طرفدارا هر چه قدر هم که بگن بی تعصب نظر میدیم بازم نمیشه
    اصلاً وقتی کسی فقط یه گوشیرو داره چه طوری میتونه بگه دقیقترین بررسی!!!
    اون فرد بی طرف که هردوتا رو داره باید نظر بده
    اگه حرفای منو قبول دارین صبر کنید تا aryanland جان یه مقایسه دقیق بزاره(البته ازشون خاهش میکنم این کارو انجام بدن )

الان ببینید یه عده که هیچ کدوم رو ندارن میان میگن پردازنده امنیا فقط فرکانسش بیشتر و تو سرعت تاثیری نداره و برای این حرفشون هیچ مدرکی ندارن اگه aryanland جان بیاد و با coreplayer یه تست کنه همه این شبهه ها برطرف میشه

اصلاً نیازی به قفل شدن تاپیک نیست اگه واقعاً تعصب ندارید باید حرفای یه نفر که 2تارو داره قبول کنید نه اینکه یکی بیاد از سونی اریکسون طرفداری کنه و بیان براش دست بزنن !

araynland جان اگه حوصله مقایسه کردنو نداری در یه کلام هر 2تا رو توصیف کن : دی

سلام.
    اول که ممنونم از لطفی که به من دارید .من کوچیکتر از لطف شما و دوستان هستم.اما شما فکر میکنید فایده ای داره اینکار؟
    شما زمانی حرفهات تاثیر داره که اگر واسه من توضیح میدی من موضوع رو متوجه بشم.حالا یا قبول میکنم یا نه. مهم متوجه شدنشه.
    حالا طبق گفته دوستان وقتی من نمیدونم رزولوشن چیه اما جی سنسور واسه روتیت کردن صفحه هست و خاله بازی توضیحات من به چه دردی میخوره؟جز اینکه وقت رو الکی هدر داده باشم.؟
    بابا اینجا دوستان هنوز گیر دکمه تشکر هستن اما نمیان وقتی دکمه رو زدن بخونن ببینن واسه چی تشکر کردن.اونجایی که میگه این کاربر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده.!!!
    حالا من گناه کردم پستی رو که سراسر سلیقه شخصی بوده رو واسه خودم مفید ندونستم.؟البته اگر زودتر میدونستم که دوستمون آقای گلمحمدی معنی رزولوشن رو بمن یاد دادن حتما" تشکر میکردم.اما ایراد نداره اگه ایشون ندونن که مگا هرتز همه جا یکیه و شرکتهای سازنده مختلف طبق سلیقه شخصی نمیتونن بیان هر عددی خواستن بزارن بعدش هم یه مگا هرتز بزنن تنگش بدن تو بازار!!!!
    ولش کن کم کم خودمم داره خنده ام میگیره که در باره چی دارم بحث میکنم.من از شما و دوستان بخاطر تمام پستهایی که تا حالا دادم عذر میخوام.
    حالا در کل اینکه فرمودید در یک کلام بگم من نظرم اینه که هر کدوم مزایا و معایبی داره بارها و بارها هم این مسئله رو تاکید کردم.

9. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

12 ممنون

ادیت:
    من پستهارو دونه دونه میخونم میام جلو یعنی این پست رو سر جای خودش جواب دادم قبل از اینکه پستهای دیگه دوستان رو بخونم.

حالا چرا اینقدر بهت فشار اومده؟ دوستان که چیز بدی بهت نگفتن.
    من معنی رزولوشن رو نمیدونستم؟!!!!
    حق با توئه همه هم میدونن
    اگر پستهاتو بخونی متوجه میشی که کی نمیدونست.شما هنوز فرق سنسور جاذبه با جک 3,5 میلیمتری رو نمیدونی چطور میخوای رزولوشن رو واسه من تعریف کنی؟هنوز فرق حافظه داخلی با خارجی رو نمیدونی و هنوز تو عالمی بسر میبری که گاهی اوقات بخاطر محتویات داخل کارتت مجبوری درش بیاری و واسه همین مموری کارت واست یک حسنه!!!! شما هنوز موارد استفاده از سنسور جاذبه رو روتیت کردن صفحه و چند تا بازی ساده میدونی چطور میخوای ......
    در مورد سی پس یو نگفتی قویتره؟!!!!!بابا پستهات تو تاپیکهای دیگه هست.!!!!
    اگر احترام خودت رو نگه داری فکر میکنم به نفعت باشه.اینکه کسی فکر کنه همه چیزو میفهمه به گفته بزرگان در کمال ......بسر میبره.
    شما چه فکری میکنید؟ من اگر میخواستم اینجا خودی به کسی اثبات کنم که جواب این پستهات رو میدادم. چند تا پست دادی من اصلا" نظری ندادم؟ میدونی چرا؟ چون اصلا" در حد و اندازه جواب دادن نمیبینم این اظهار فضل هارو !!!!!
    اگر شما X1 رو داری که منم دارم دلیلی نداره بخوام موضع گیری کنم .
    اینکه اینجا اگر کسی لطفی به من داشته میدونی من فکر میکنم دلیلش چیه؟ دلیلش اینه که اگه حرفی زدم همیشه سعی کردم بی غرض و تعصب باشه.من نا با سامسونگ قرار داد تبلیغاتی دارم نه با سونی اریکسون پدر کشتگی که اگر غیر از این بود X1 رو نمیخریدم.
    من حرفم در یک کلام اینه X1 اگر طلا هم باشه ,اگر تمام مزیتهای تمام پاکت پی سی هایی که تا حالا اومده و بعدا" میاد رو داشته باشه همین که شب میخوابی صبح که پا شدی باید با خاک انداز جمعش کنی ارزش خریدن نداره .
    اگر هم میبینی اینجا گاهی اوقات چیزی میگم واسه اینه که کسایی که واقعا" نمیخوان ضرر مالی بکنن متوجه بشن حالا عده ای هم هستن که براشون این قضیه مهم نیست که اونا بحثشون فرق میکنه.(البته منو شما جزو اون دسته دوم نیستیم علتش هم اینکه قبل از اینکه معلوم بشه یک همچین ایرادی داره خریدیم.)

شاد و خندان باشید.
    سلام.
    اول که ممنونم از لطفی که به من دارید .من کوچیکتر از لطف شما و دوستان هستم.اما شما فکر میکنید فایده ای داره اینکار؟
    شما زمانی حرفهات تاثیر داره که اگر واسه من توضیح میدی من موضوع رو متوجه بشم.حالا یا قبول میکنم یا نه. مهم متوجه شدنشه.
    حالا طبق گفته دوستان وقتی من نمیدونم رزولوشن چیه اما جی سنسور واسه روتیت کردن صفحه هست و خاله بازی توضیحات من به چه دردی میخوره؟جز اینکه وقت رو الکی هدر داده باشم.؟
    بابا اینجا دوستان هنوز گیر دکمه تشکر هستن اما نمیان وقتی دکمه رو زدن بخونن ببینن واسه چی تشکر کردن.اونجایی که میگه این کاربر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده.!!!
    حالا من گناه کردم پستی رو که سراسر سلیقه شخصی بوده رو واسه خودم مفید ندونستم.؟البته اگر زودتر میدونستم که دوستمون آقای گلمحمدی معنی رزولوشن رو بمن یاد دادن حتما" تشکر میکردم.اما ایراد نداره اگه ایشون ندونن که مگا هرتز همه جا یکیه و شرکتهای سازنده مختلف طبق سلیقه شخصی نمیتونن بیان هر عددی خواستن بزارن بعدش هم یه مگا هرتز بزنن تنگش بدن تو بازار!!!!
    ولش کن کم کم خودمم داره خنده ام میگیره که در باره چی دارم بحث میکنم.من از شما و دوستان بخاطر تمام پستهایی که تا حالا دادم عذر میخوام.
    حالا در کل اینکه فرمودید در یک کلام بگم من نظرم اینه که هر کدوم مزایا و معایبی داره بارها و بارها هم این مسئله رو تاکید کردم.
    حرفه دلم رو زدی آریان جان می دونی من الکی تشکر نمی کنم ولی این آقا فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم
    در ضمن شما دقت نکردید که من گفتم
    این دو در کلاس و نوع و برند متفاوتی هستند و هر چه قدر اومنیا بهتر باشه و هر جه قدر ایکس 1 ! بازم مقایسه این دو ببخشیدا کار احمقانه ایه
    مثله اینه که من بیام رونیز رو با ماکسیما مقایسه کنم (چه ربطی داشت !)

11. 2 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

یه چیزی که اینجا کاملا به چشم میاد رقابت فن بوی های دو برند سامسونگ و سونی اریکسونه که این خصیصه هم قبل از زدن این تاپیک تو بقیه ی فرم ها وجود داشت
    و همه ی این افراد هم از قبل معلوم هست که طرفداره کدوم برند هستن و بیشتر دارن از برند خودشون دفاع می کنن تا این دو محصول و هیچ کس هم بی طرف نیست و تو صحبت های همه هم تعصب دیده میشه (حتی خودم که البته سعی می کنم اونو تا جایی که میتونم از بین ببرم)
    مثلا تو جوابی که به آقا امین گل زدم ولی بعد ایشون اونو نظر شخصی دونستن و بعد هم آقای گل محمدی دوباره اونو برسی کردند ولی آقا علی از 13 موردشون یدونه هم کم نکردند(یعنی تو هیچ کدوم از 2 توضیح حتی یکی هم براشون قابل قبول نبوده که کمی دور از باوره و نشون میده خود ایشون هم دارن شدیدا با تعصب حرف می زنن در حالی که من 2چند تا از مشکلات ایشون رو قبول کردم البته نمی گم تعصب ندارم
    اگه دوستمون هم جواب من به شما رو نقل قول کردن در واقع خواستن یه اشاره ای به توضیح من در کنار توضیح خودشون اشاره کنن تا کار من ضایع نشه
    تو توضیح هم هم اگه چیزی رو مطمئن نبودم(نه اینکه نمی دونستم) یا مطرح نکردم یا بهش اشاره کردم که امنیا دارها هم نظرشونو بگنتا از تعصب دور بشه نه اینکه شما ازش سواستفاده کنی و بگی ایشون نمی دونه یا نظر شخصیشو گفته

اینجا کسی به شما بی احترامی نکرده بود تا زمانی که خود شما به بقیه توهین کردین و اونا رو محتاج تشکر(در حالی که بحث و موضوع گلگی چیزه دیگه ای بود) یا متعصب دونستین

اگه خودت بتونی بدونه تعصب به پستای قبل نگاه کنی متوجه میشی خیلی بیشتر میشه این مورد رو تو حرفای خودتون و دوستای فن بویی پیدا کنین
    تو یه نگاه سرسری به راحتی میشه دید پستای طرفدارای SE خیلی از پستای سامسونگی ها بلند تره که دلیلش سعی این افراد به توضیح دقیق و کامل به ایرادات گرفته شده توسط شماست(که بعد نظر شخصی و باتعصب دونسته می شه اونم بدونه هیچ دلیلی) اونوقت شما میای با یه خط یا کمتر همشنو زیر سوال میبری اونم بدون هیچ دلیلی و به شدت تحت تاثیر تعصب انگار که اصلا اون پستارو نخوندین البته اینم بگم که تو پستای دوستان سامسونگی هم مطالب مفید کم نبود

دوستان ،هم اونایی که سامسونگین هم اونایی که طرف سونی اریکسونن بهتره این بحث تموم بشه و همه با هم سعی کنیم این مقایسه به بهترین تبدیل بشه و از آقای گل مهمدی هم می خوام اون مواردی از اشتباه که تا اینجا مشخص شده مثل ماجرای سوکت 3.5 تو پست اول برطرف بشه

یه ادیت برا بند 1 میزارم تا روش بحث بشه و وقتی همرو رازی کرد تو پست اول قرار بگیره

ابتدا از صفحه تصوير شروع ميكنم
    صفحه Xperia 3 اينچ هست و با رزوليشن 800*480 WVGA
    و صفحه Omnia 3.2 اينچ هست با رزوليشن 400*240 WQVGA
    هر دو لمسي از نوع TFT مقاومتي ميباشند
    اندازه ی صفحه ی امنیا 2.0 بزرگترهاما در رزوليشن xperia 4 برابر Omnia هست و اینکه کدوم یکی از این دو مورد مهمتره سلیقه و نیاز کاربر مشخص میکنه
    اوني كه مشخصه اينه كه كيفيت تصوير xpeira بخاطر وضوح زياد بالاتر خواهد بود و نه تنها از امنيا بلكه از خيلي از گوشيها بهتره و مانیتور این محصول از لحاظ تراکم پیکسل جزو بهترین ها تو وسایل پورتیبل به شمار میاد
    در زوليشن بالاتر فيلمها با وضوح بيشتري نمايش داده ميشوند همچنين برنامه ها و گيمها ... و در اندازه ی بزرگتر امنیا اونارو 0.5 سانت از قطر بزرگتر میشه دید البته از لحاظ رویت جزئیات اکسپریا(با وجود سایز کوچکتر)بهتر از امنیا ظاهر میشه
    گردش در اينترنت در اکسپریا راحت تر خواهد بود چون فضا و جزئیات بیشتری نمايش داده خواهد شد و در امنیا باز هم سایز بزرگتر مانیتور به چشم میاد
    در مورد اسناد و فايلهاي PDF هم همينطور که البته به سلیقه ی افراد برمی گرده
    البته در امنیا بزرگ بودن صفحه هم خودش حسن بزرگيه چون آيكونها و ابزارها بزرگ ديده ميشوند و كارو راحت ميكنند
    نتيجه : اينكه بزرگتر بودن صفحه مهمه يا بالا بودن رزوليشن در وحله اول برميگرده به سليقه هاي اشخاص ولي چون صفحه امنيا فقط دو دهم اينچ بزرگتره ،در كل صفحه xperia بهتر خواهد بود.

بازم بگم این رو فقط گزاشتم تا هم بحث عوض بشه و به یه سمت مفید بره هم با بحث رو این متن نظر همه روش دخیل بشه ،نه اینکه عین این تو پست اول بره (چون ممکنه توش رگه هایی از تعصب باشه که باید با کمک هم تا حد ممکن از بین بره)

ممنون
    منم حرفه حميد جان را قبول دارم و مقايسه ي خوبي در مورد ال سي دي هاي دو گوشي کرد.
    در کل در مورد ال سي دي ايکس1 برتر ميباشد.
    اشتباه نشه همه بريزن رو سرم!!!!فقط در مورد ال سي دي صحبت کردم و نگفتم که به طوره کلي کدوم بهتره.
    به نظرم اين طوري بحث بشه بهتره مثلن الان ال سي دي را بررسي ميکنيم و بعد سخت افزار و بعد بقيه چيزا........فقط بحثي که با دليل و مدرک و قانع کننده باشه.
    وقتي جزع به جزع بررسي کرديم بعد نتيجه ي نهايي را اعلام ميکنيم اين طوري مقايسه کردن هم يه خوبي داره اونم اينه که افراد نيازشون را در نظر ميگيرن و بعد به مقايسه ي جزع به جزعي که شده نگاهي ميندازن و ميبينن که کدوم گوشي بيشتر نيازشون را برطرف ميکنه.
    البته در پست اول هم که اقاي گل محمدي زحمتشو کشيدن به همين صورت مقايشه شده ولي بياين در موردش بحث کنيم تا يه وقت کسي نگه مقايسه اي يک طرفه بوده.
    فقط لطفن اگه حرفه بي دليل و مدرک ميخاين بزنيد اگه به اشتباهتون توسط يکي که دليل داره پي بردين ديگه ادامه ندين تا مقايسه ي کامل و خوبي داشته باشيم.
    نظرتون در مورد اين طور مقايسه کردن چيه؟اگه موافقين پس اقاي گل محمدي(چون شروع کننده ي تاپيک هست و زحمت زيادي هم کشيدن) را به عنوان شروع کننده ي بحث انتخاب کنيم مثلن بگه فعلن فلان چيزو با فلان چيز مقايسه کنيم و ما هم کمکش کنيم..... اگه چيزي هم جا انداخت ما بش ميگيم.
    البته من نظره خودمو گفتم حالا تا نظره شما چي باشه.من اين راه را پيشنهاد دام تا تاپيک نظم داشته باشه.

يه مورد ديگه که الان به نظرم اومد بحث قيمت اين دو گوشي ميباشد.دوست داران اي900 ميگن که اي900 با توجه به قيمتش بهترينه.......منم چند جا اينوگفتم که با توجه به قيمتش خوبه ولي الان که دقت ميکنم ميبينم که ايکس1 هم قيمت بسيار مناسبي داره.اون 70 هزار توماني هم که ايکس1 از اي900 بيشتره به دليل کيبرديه که داره.در هر صورت کيبرد يه هزينه اي داره ديگه.......پس ميشه اين طوري گفت که هر دو گوشي با توجه به قيمتي که دارن خوبن و نبايد اينو گفت که اي900 را به خاطره قيمتش انتخاب کنيم.....يعني انتظار دارين ايکس1 با اون کيبردش قيمتش بشه اندازه ي اي900 يا پايينتر!!!!!!هر کس بامش بيش برفش بيشتر.....هر کس پول بيشتري بده امکانات بهتري به دست مياره.......

13. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان پست قبلیه من مربوط به صفحه ی6 میباشد و هنوز مطالب جدید را نخوندم پس اگه پستم یکم قدیمیه ببخشید.

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جناب آریا لند و بانزر بهتره کدورت ها و پست های قبلی رو فراموش کنیم و بحث رو به سمت مفید تری هدایت کنیم اون دوستمون هم فقط خواست جواب دوستان دیگه رو بدن ولی خود منم از نحوه ی این کار خوشم نیومد و اونو نه در شئن شما و نه در شئن جناب گل محمدی نمی دونم
    در ضمن بحث سوکت و شتابسنج بهتره همین جا تموم بشه چون هم تو پست اول ویرایش شد و هم تو اولین پستی که دوستان گوشزد کردند گل محمدی جان هم متوجه اشتباه شدند و دلیل این اشتباه رو گفتن که قابل قبول هم بود
    دلیل این مقایسرو هم گزاشتیم باز قبول کردنش یا نکردنش با دوستان
    برگردیم به بحث اصلی
    چیزی که اینجا هست اعتراض دوستان سامسونگی به اکسپریایی بودن این مقایسست و ما هم برای این که این مورد برطرف بشه حاضر شدیم متن رو بند بند با کمک هم ویرایش کنیم و اونو بهتر کنیم ولی با جلو رفتن دو صفحه فقط یکی از دوستان این کار رو کردن و هیچ ادیت جدیدی از سوی سامسونگی ها گزاشته نشد

راستی برا اینکه مقایسه کاملتر بشه یه چرخی تو تاپیک اکسپریا زدم ببینم مطلب به درد بخوری پیدا می کنم اینو پیدا کردم که توسط دوست عزیزم آقای
    [Ukeyvan360L]
    نوشته شده ،عین متن حالا با آقای گل مهمدی که چه طور ازش استفاده کنند

PPI یا Pixel Density چیست؟

این بحثی که میخوام بکنم در مورد PPI صفحه نمایش هست.

PPI = Pixels per inch یا همون Pixel Density هست.

هر صفحه نمایش تعداد محدودی از پیکسل ها رو میتونه که نشون بده و همچنین فضای محدودی هم برای نمایش داره. در صفحه نمایش‌های کوچک و گوشی های موبایل هر چه که مقدار PPI بیشتر باشه یعنی اینکه Pixel Density بیشتر هست که ارمغانش جزییات بیشتر و یا همون کیفیت بالاتر هست.(برداشت عامه) ، هر چقدر که PPI بالاتر باشه اون صفحه نمایش میتونه بیشتر Zoom بکنه و کمتر کیفیت پایین بیاد(برای مثال دیدن حروف کوچک)

به عکس زیر توجه بکنید(برای مقایسه PPI محصولات Apple):

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 667x291.

عدد PPI اینگونه بدست میاد:(طبق فرمول هایی که در اینترنت یافتم!)

dp : diagonal resolution in pixels (به صورت قطری)
    Wp : width resolution in pixels (به صورت پهنا یا عرض)
    hp : height resolution in pixels
    di : diagonal size in inches (این همون اندازه صفحه به اینچ هست که ما میگیم)

برای مثال در یک صفحه نمایش 20 اینچی در رزولوشن 1680x1050 ما میتونیم که 99.06 PPI بگیریم.

حالا می رسیم به اعداد PPI در گوشی های تلفن همراه موجود:

N92, N95 8GB, N96 : 143 PPI
    Omnia i900 : 146 PPI
    iPhone : 160 PPI
    iPod nano 3rd Generation , 4rd Generation : 204 PPI
    HTC Touch HD : 245 PPI
    E70, N90 : 259 PPI
    HTC Touch Diamond : 285 PPI
    HTC Touch Pro : 285 PPI
    Sony Ericsson Xperia X1 : 311 PPI

همونطور که می بینید گوشی Xperia X1 تا به الان بیشترین PPI رو در بین تمام صفحه نمایش های ساخته شده در جهان رو داره. که این موضوع خودش امتیاز بسیاری مهمی برای این گوشی به حساب میاد.

البته یک نکته رو هم باید بگم که این PPI بالا درسته که مزیت خیلی بالایی برای یک صفحه نمایش به حساب میاد ولی در جاهایی که نور زیادی هست و یا در زیر تابش نور آفتاب اگر صفحه نمایش ، خاصیت OLED رو نداشته باشه ، شما رو کمی با مشکل مواجه میکنه که متاسفانه Xperia X1 دارای TFT LCD هست و این خاصیت رو نداره.

...............

* این مطلب را در انجمن موبایلستان هم قرار داده ام.

....................
    بنابراین میتونید به این مسئله افتخار بکنید که بالاترین تکنولوژی روز در صفحه نمایش گوشی شما(Xperia X1) به کار رفته و در حال حاضر بالاترین کیفیت و جزییات را بین تمام گوشی های موبایل را در جهان دارد.

بهتره یه نفر سامسونگی اینکارو تو تاپیک امنیا هم انجام بده
    Last edited by Hamid..God; 19-07-2009 at 10:21.

16. 4 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

18. 2 کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •