ادیت:
من پستهارو دونه دونه میخونم میام جلو یعنی این پست رو سر جای خودش جواب دادم قبل از اینکه پستهای دیگه دوستان رو بخونم.
.gif)
.gif)
حالا چرا اینقدر بهت فشار اومده؟ دوستان که چیز بدی بهت نگفتن.
من معنی رزولوشن رو نمیدونستم؟!!!!
.gif)
حق با توئه همه هم میدونن
.gif)
اگر پستهاتو بخونی متوجه میشی که کی نمیدونست.شما هنوز فرق سنسور جاذبه با جک 3,5 میلیمتری رو نمیدونی چطور میخوای رزولوشن رو واسه من تعریف کنی؟هنوز فرق حافظه داخلی با خارجی رو نمیدونی و هنوز تو عالمی بسر میبری که گاهی اوقات بخاطر محتویات داخل کارتت مجبوری درش بیاری و واسه همین مموری کارت واست یک حسنه
.gif)
!!!! شما هنوز موارد استفاده از سنسور جاذبه رو روتیت کردن صفحه و چند تا بازی ساده میدونی چطور میخوای ......
در مورد سی پس یو نگفتی قویتره؟!!!!!بابا پستهات تو تاپیکهای دیگه هست.!!!!
اگر احترام خودت رو نگه داری فکر میکنم به نفعت باشه.اینکه کسی فکر کنه همه چیزو میفهمه به گفته بزرگان در کمال ......بسر میبره.
شما چه فکری میکنید؟ من اگر میخواستم اینجا خودی به کسی اثبات کنم که جواب این پستهات رو میدادم. چند تا پست دادی من اصلا" نظری ندادم؟ میدونی چرا؟ چون اصلا" در حد و اندازه جواب دادن نمیبینم این اظهار فضل هارو !!!!!
اگر شما X1 رو داری که منم دارم دلیلی نداره بخوام موضع گیری کنم .
اینکه اینجا اگر کسی لطفی به من داشته میدونی من فکر میکنم دلیلش چیه؟ دلیلش اینه که اگه حرفی زدم همیشه سعی کردم بی غرض و تعصب باشه.من نا با سامسونگ قرار داد تبلیغاتی دارم نه با سونی اریکسون پدر کشتگی که اگر غیر از این بود X1 رو نمیخریدم.
من حرفم در یک کلام اینه X1 اگر طلا هم باشه ,اگر تمام مزیتهای تمام پاکت پی سی هایی که تا حالا اومده و بعدا" میاد رو داشته باشه همین که شب میخوابی صبح که پا شدی باید با خاک انداز جمعش کنی ارزش خریدن نداره .
اگر هم میبینی اینجا گاهی اوقات چیزی میگم واسه اینه که کسایی که واقعا" نمیخوان ضرر مالی بکنن متوجه بشن حالا عده ای هم هستن که براشون این قضیه مهم نیست که اونا بحثشون فرق میکنه.(البته منو شما جزو اون دسته دوم نیستیم علتش هم اینکه قبل از اینکه معلوم بشه یک همچین ایرادی داره خریدیم.)
شاد و خندان باشید.
.gif)