تقصیر کمپانی سازنده بازی هم هست.
کلی سر و صدا کرد اما آخرش چی شد.......
من که اصن حال نکردم( هرچند یه بار بیشتر بازی نکردم اما کلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم)
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
تقصیر کمپانی سازنده بازی هم هست.
کلی سر و صدا کرد اما آخرش چی شد.......
من که اصن حال نکردم( هرچند یه بار بیشتر بازی نکردم اما کلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم)
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوستان، وسطای بازی، تیر و کمان هم اضافه میشه؟
هیجان داره؟ یا فقط مثل اولاش باید از دست مامورا فرار کنی و از دیوار بری بالا؟
من که میگم این بازی ارزش بازی کردن نداره کلی برو بیا کردن اخر چی دراومد؟!؟ باور کنین اون thiefی که 2004 اوومد از این بهتر بود......![]()
thief 2004 که در حد skyrim الان بود
من 2004 رو دانلود کردم قصد دارم بازم بازیش کنم امیدوارم گرافیکش اذیتم نکنه (البته مشکل اجرا روی cpu های چند هسته ای هم حل شده با کرک جدید)
خوب در این که شکی نیست ولی......ولی گرافیک این کجا و ان کجا........با گذشت زمان کیفیت همه ی بازی ها در حد.......نگم بهتره![]()
ببخشید دوسنان. من یه توضیح خیلی خیلی مختصر در مورد سبک بازی میخوام و اینکه موضوعیت بازی منطقی هست یا خیالی.
من یه عادتی دارم بازی های تخیلی رو خوشم نمیاد. یکم باید به واقعیت نزدیک باشه ، بهتره !![]()
اگه dishonored بازی کرده باشید موضوع و سبک این بازی هم از خیلی جهات شبیه dishonored هستش.
اما خب اگه بازی نکردید بازی یک اول شخص مخفی کاری هست که بنا به دنیای خودش منطقی هست و میشه باهاش کنار اومد. عناصر تخیلی زیادی نداره.
میخواستم این بازی رو بگیرم . ولی ظاهرا خیلی خوب از آب درنیومده
اصلا نگیریا....افتضاح...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)