اون حرف های شما همچین چیزهایی رو نمیرسوند، در هر صورت مهم نیست.
به نظر منم Black بهتره.
اون حرف های شما همچین چیزهایی رو نمیرسوند، در هر صورت مهم نیست.
به نظر منم Black بهتره.
1- نوشته های تاپیک بحث و تبادل نظر مربوط به روزهای قبله. بخونید می بینید که از جنبه های مختلفی بررسی شدن و پستی که نقل قول کردید نمیتونه معنیش این باشه که برای من فقط یک عامل مهمه و بس.
2- منتظر تست های شما در تاپیک مربوطه هستم.
از دوستان کسی می دونه ساعت کار بازار ایران از چند تا چنده؟
پاساژ که باز هست ولی مغازه ها تا ظهر یکی یکی باز میکنن ! بعضی هاشون دیر می ان ! ولی انقدر مغازه هست که یه طبقه رو بگردی ظهر شده !
قرار شد این یکشنبه برم و کامپیوتر رو از بازار ایران بگیرم. توصیه ای، پندی، هشداری لازم بود بگید!!
پس یه خلاصه از اون چه قرار شد بگیری با قیمت هاش رو قرار بده .
اخر سر کودوم گرافیک رو انتخاب کردی.
این مانیتور سامسونگ خوبه ولی گمون نکنم hdmi داشته باشه خیلی مناسب 360 نیست.
آقا من يه سوال يه مقدار بي ربط دارم ولي چون ارزش تاپيك زدن نداره همين جا مي پرسم
آقا من هيچي از سخت افزار حاليم نيست اوج كاري كه كردم 2 3 بار رم كامپيوتر رو عوض كردم و كارت وايرلس رو كامپيوترم گزاشتم
مي خواستم ببينم به نظرتون اگه من خودم برم cpu و كيس و مخلفات رو خودم جدا بخرم مي تونم سر همش كنم ؟ يا اينكه برم سفارش بدم ؟ آخه اينجوري آدم خيالش راحت تره همه چي نوء و همه چي رديفه و تازه پول بي خودي هم به كامپيوتريه نمي ده
Last edited by neo_345; 17-07-2009 at 15:26.
حتما!پس یه خلاصه از اون چه قرار شد بگیری با قیمت هاش رو قرار بده .
GTX 275 یا 4890اخر سر کودوم گرافیک رو انتخاب کردی.
کنسول ندارم.این مانیتور سامسونگ خوبه ولی گمون نکنم hdmi داشته باشه خیلی مناسب 360 نیست.
جدا بخرید بعد بدید واستون سرهمش کنن. همون کاری که من می خوام بکنم.مي خواستم ببينم به نظرتون اگه من خودم برم cpu و كيس و مخلفات رو خودم جدا بخرم مي تونم سر همش كنم ؟ يا اينكه برم سفارش بدم ؟ آخه اينجوري آدم خيالش راحت تره همه چي نوء و همه چي رديفه و تازه پول بي خودي هم به كامپيوتريه نمي ده
GTX 275 اینو بگیر
ساعت کاری هم مثلا 10 تا 20!
اسمبل کردن کار ساده ای هست یه بار انجام بدی خودکفامي خواستم ببينم به نظرتون اگه من خودم برم cpu و كيس و مخلفات رو خودم جدا بخرم مي تونم سر همش كنم ؟ يا اينكه برم سفارش بدم ؟ آخه اينجوري آدم خيالش راحت تره همه چي نوء و همه چي رديفه و تازه پول بي خودي هم به كامپيوتريه نمي دهمیشی...
؟ چی رو بگیرم؟GTX 275 اینو بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)