تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 354 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.
    شاید گوشیت فارسی نیستش و فونت ها رو بهم ریخته نشون میده.
    گوشیم فارسی داره. s5233 هم هستش.یه دیکشنری به اسم EntoFa MIDs (DictionaryForMIDs) نصب کردم حروف رو برعکس و جدا از هم نشون میده.
    PMD هم که کیبردش خیلی ریزه. اصلا نمیشه با انگشت زد.
    حالم خیلی گرفته شد. امروز حدود 50-60 تا برنامه و بازی دانلود کردم و توش نصب کردم، با هیچکدوم حال نکردم.
    گوشی قبلیم نوکیا 6630 بود، هرکاری میخواستم باهاش میکردم.

درضمن وقتی میخوام فارسی تایپ کنم مثلا برای زدن حرف "ل" اول باید دکمه 8 رو بزنم بعد چون "ل" حرف پنجم تو اون دکمه هست باید عدد 5 رو بزنم تا "ل" رو بنویسه. به جای اینکه 5بار عدد 8 رو فشار بدم.
    واسه شما هم اینطوریه؟؟؟؟؟

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

زرشك
    شما با كوكي كار كردي
    قضيه يه نفر تو كلوپ كوكي بود كه ميگفت من كوكي دارم داداشم hd مي گفت تاچ كوكي در برابر hd حرفي براي گفتن نداره(!)

شوخي ميكني
    در زيبايي و اينفرس كه استار هيچ حرفي در برابر كوكي نداره!
    آره عزیزم من با 2 تاشون کار کردم.شرط میبندم تاچ استار از کوکی بهتره. اگه خواستید می تونیم با هم مقایسه کنیم.(از نزدیک).

تازه زیبایی و اینترفیس بستگی به صلیقه شخصی داره. اما فکر کنم شما استارو فقط تو عکس یا یوتیوب دیدی!!!

پیشنهاد می کنم از نزدیک ببینی و با کوکی مقایسه کنی.

تاز گذشته از این حرف ها gsmarena رو که خداروشکر قبول دارید. در صفحه آخرش اومده:
    our personal subjective opinion is that the Cookie is far better looking.

جی اس ام آرنا گفته که بعید کوکی از استار بهتر باشه

3. 2 کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

گوشیم فارسی داره. s5233 هم هستش.یه دیکشنری به اسم EntoFa MIDs (DictionaryForMIDs) نصب کردم حروف رو برعکس و جدا از هم نشون میده.
    PMD هم که کیبردش خیلی ریزه. اصلا نمیشه با انگشت زد.
    حالم خیلی گرفته شد. امروز حدود 50-60 تا برنامه و بازی دانلود کردم و توش نصب کردم، با هیچکدوم حال نکردم.
    گوشی قبلیم نوکیا 6630 بود، هرکاری میخواستم باهاش میکردم.

درضمن وقتی میخوام فارسی تایپ کنم مثلا برای زدن حرف "ل" اول باید دکمه 8 رو بزنم بعد چون "ل" حرف پنجم تو اون دکمه هست باید عدد 5 رو بزنم تا "ل" رو بنویسه. به جای اینکه 5بار عدد 8 رو فشار بدم.
    واسه شما هم اینطوریه؟؟؟؟؟
    اره عزیز تایپ فارسیش همین طوریه. کلا تایپ فارسی تو صفحه لمسیا به خوبی گوشی های معمولی نیست.ویوتی هم تایپ فارسیش همین طوریه.

عجیبه من دیکشنری رو بدون مشکل نصب کردم. بزار فردا لینک دانلود دیک خودمو بزارم تا شاید مشکلت حل شه.

5. 2 کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فیری تاچ جون میگم میشه برنامه های جاوا رو تو مموری نصب کنی ؟

بعد بلوتوث میاد میشه مستقیم بره تو مموری کارت ؟

اس ام اس چند تا میگیره ؟ مثل سیمبینه که بستگی به مموری خالی داره یا محدوده ؟
    اره عزیز میشه جاوا رو تو مموری نصب کرد.وقتی گوشیو به کامپیوتر زدی از داخل موبایل تنظیم می کنی که device storage باشه.بعد فایلتو کپی می کنی تو مموری و بعد از داخل گوشی نصب می کنی.

بلوتوث که میاد اول تو حافظه گوشی ذخیره میشه و بعد باید خودت تو مموری کپیش کنی.اما اینکه مستقیم تو مموری کارت بره رو من نتونستم انجام بدم.

شرمنده اس ام اس الان 2 ماهه تو تهران قطعه نتونستم تست کنم.

7. 2 کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اينو تاييد ميكنم البته اون بسيار رو نه!

اون 15 دقيقه رو ميگي؟
    بابا مهم نيست 15 دقيقه!

چند كلامي از جي اس ام ارينا در باره كوكي

يكي از كوكي داران ميگفت با اپديت حل ميشه

يه بار رفتم بازار طرف ميگفت nvidia 8600 gt بگير گرافيك ati hd 4850 رو قورت ميده

كوكي فري تاچ هستش كه در واقع عمون مالتي تاچ هستش(براي بار 100 تو اين تاپيك دارم ميگم!

زرشك
    شما با كوكي كار كردي
    قضيه يه نفر تو كلوپ كوكي بود كه ميگفت من كوكي دارم داداشم hd مي گفت تاچ كوكي در برابر hd حرفي براي گفتن نداره(!)

شوخي ميكني
    در زيبايي و اينفرس كه استار هيچ حرفي در برابر كوكي نداره!

در ضمن کی گفته که فری تاچ همون مالتی تاچه . مالتی تاچ قابلیتی هستش که تو چند گوشیه غول مثل آیفون وجود داره که میشه همزمان چند جای گوشی رو با لمس کنترل کنی. (تاکید می کنم همزمان).
    اما تو استار و کوکی میتونی فقط یکبار لمس کنی و پاسخ به لمس بعدی بعد از اتمام لمس اول صورت میگیره!!!

در ضمن این حرف شما تحقیر گوشی کوکیه:قضيه يه نفر تو كلوپ كوكي بود كه ميگفت من كوكي دارم داداشم hd مي گفت تاچ كوكي در برابر hd حرفي براي گفتن نداره(!)

یعنی استار در برابر کوکی مثل hd هستش.آخرش رسیدی به حرف ما که میگیم تاچ استار از کوکی خیلی بهتره
    Last edited by free_touch; 23-07-2009 at 00:31.

9. 2 کاربر از free_touch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اره عزیز تایپ فارسیش همین طوریه. کلا تایپ فارسی تو صفحه لمسیا به خوبی گوشی های معمولی نیست.ویوتی هم تایپ فارسیش همین طوریه.

عجیبه من دیکشنری رو بدون مشکل نصب کردم. بزار فردا لینک دانلود دیک خودمو بزارم تا شاید مشکلت حل شه.
    دستت درد نکنه. اگه لینکشو بذاری ممنون میشم.دیکشنری واسه من خیلی واجبه.
    درضمن اگه برنامه یا بازی ای هم هست که با شتاب سنج کار میکنه بهم معرفی کن. لااقل یه استفاده ای از شتاب سنج بکنیم. همش که نمیشه تاس بندازیم

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تاز گذشته از این حرف ها gsmarena رو که خداروشکر قبول دارید. در صفحه آخرش اومده:
    our personal subjective opinion is that the Cookie is far better looking.

جی اس ام آرنا گفته که بعید کوکی از استار بهتر باشه
    این جمله یعنی اینکه کوکی خیلی بهتر (یا زیباتر) از استار هست، نه اینکه بعید کوکی از استار بهتر باشه. در کل از حرف های جی اس ام آرنا معلومه که اونها از کوکی بیشتر خوششون میاد. حالا من کاری به اونا ندارم مهم کسی که میخواد بخره. انشالله از نزدیک با هر دو کار میکنم و بهتری رو انتخاب می کنم، ما که بخیل نیستیم!
    Last edited by Michael Ropy; 23-07-2009 at 13:03.

12. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

در ضمن این حرف شما تحقیر گوشی کوکیه:قضيه يه نفر تو كلوپ كوكي بود كه ميگفت من كوكي دارم داداشم hd مي گفت تاچ كوكي در برابر hd حرفي براي گفتن نداره(!)

یعنی استار در برابر کوکی مثل hd هستش.آخرش رسیدی به حرف ما که میگیم تاچ استار از کوکی خیلی بهتره
    نخير من منظورم كسي بود كه بدون هيچ دليلي ميگه استار تاچش بهتره
    این جمله یعنی اینکه کوکی خیلی بهتر (یا زیباتر) از استار هست، نه اینکه بعید کوکی از استار بهتر باشه. در کل از حرف های جی اس ام آرنا معلومه که اونها از کوکی بیشتر خوششون میاد. حالا من کاری به اونا ندارم مهم کسی که میخواد بخره. انشالله از نزدیک با هر دو کار میکنم و بهتری رو انتخاب می کنم، ما که بخیل نیستیم!
    ايول
    زبان بلد بودنت به يه دردي خوردش

14. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

در ضمن کی گفته که فری تاچ همون مالتی تاچه . مالتی تاچ قابلیتی هستش که تو چند گوشیه غول مثل آیفون وجود داره که میشه همزمان چند جای گوشی رو با لمس کنترل کنی. (تاکید می کنم همزمان).
    حيف كه يوتوب بسته هستش وگرنه فيلمي رو بهت نشون ميدادم كه مرده با دو انگشت با كوكي كار مي كرد!

16. این کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال ! وقتی با 2 انگشت همزمان فشار وارد میکنم رو ال سی دی نقطه وسط رو انتخاب میکنه ... این چه نوعی هستش؟

18. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •