باور کن من بیشتر به خاطر مزایده هاش دارم میرم !
راستی ! یه سفارش دیگه هم دادم . البته به دوستم ! اون 126 بازی رو سفارش دادم . 1000 تومان می خره ! به خودم هم یه رایت می کنم .
![]()
باور کن من بیشتر به خاطر مزایده هاش دارم میرم !
راستی ! یه سفارش دیگه هم دادم . البته به دوستم ! اون 126 بازی رو سفارش دادم . 1000 تومان می خره ! به خودم هم یه رایت می کنم .
![]()
1000 امتیازه تازه مزایده هاش هم طوری که فقط اونایی که زودتر اومدن می برن که امتیازشون 80000 هستش
tstsst هستم
سلام
ممنون از حامد جان به خاطر معرفی بازی. فقط یه سوال در مورد لیست دوستان:
اگه من یه نفر رو به لیست دوستان خودم اضافه کنم، هر امتیازی من بگیرم 10 درصدش هم به دوستم اضافه می شه و هر امتیازی دوستم بگیره 10 درصدش به من اضافه می شه؟ منظورم اینه که اضافه شدن امتیاز دو طرفس؟ یا مثلا اگه 10 نفر تو لیست دوستانم باشن، 10 درصد از امتیاز 9 نفر به من می رسه و 10 درصد از امتیاز من به اون 9 نفر؟
ممنون می شم راهنمایی کنی.
ای بابا !
مثلا نفر A تو گروه تو هستش ! اگه A روزی 1000 امتیاز به دست بیاره . 100 تا هم به تو میرسه .
هر چه قدر نفرات لیست تو زیاد باشه بیشتر امتیاز میگیری !
برای ادد کردن به لیست باید یه مقدار امتیاز به طرف بدی ! یه جورایی شبیه باج یا مالیات هستش . و وقتی طرف از لیستت خارج شه همون امتیاز به تو بر می گرده .
---------------------------------
قالیچه رو کی به این زودی سفارش داد ؟![]()
راستی سرعت سایت هم درست شد و دیگه دیر لود نمی کنه . زود میاره .
منم امدم توی بازی.الان 3 هزارتا دارم بعد 3 روز.اسم منم توی لیست بذاید توی تیم هم راه بدید یکم پول در بیایم زندگی نمی گذره.![]()
من الان باید چی کار کنم بیام تو تیم یه کم حال کنم![]()
وای خدا ترکیدم از خنده !
دوستان کسی دید که کل جوایز رو خریداری کردم و لیست خالی شد ؟!!!!
لوووووول !
اقا من دو تا یوزر داشتم و هر دو تا تقریبا 15000 امتیاز داشت !
دیدم که لیست یه کم تکراری شده و هیچ جایزه ی جدیدی نمی زارن . تصمیم گرفتم یک عملیات انحصاری انجام بدم .
با یکی از یوزر هام همه ی جوایز رو خریداری کردم ! به طوری که کلا لیست خالی شد !
تا 5 6 ساعت خالی بود لیست ! مطمئنم مدیران سایت کف کرده بودند ! همون شب دیدم که از مدیر سایت بهم ایمیل اومده !
بخونین و بخندین !!!!!
با سلاماز اینکه در سایت ما فعالیت می کنید، خوشحالیم. پس از بررسی امتیازات شما امروز متوجه شدیم که شما در بازی شافل از مشکل موجود در بازی استفاده کره اید و امتیاز بسیار بالایی از آن گرفته اید. در حال حاضر مشکل این بازی حل شده است.از آنجایی که حل مشکل موجود در سایت بر عهده مدیران سایت است و نباید از امتیاز شما کم شود. بنابراین قصد داشتیم که با رفع این مشکل از امتیاز شما کم نکنیم. اما شما تمامی محصولات موجود در سایت را خریداری کردید. این موضوع باعث می شود تا حق کسانی که در سایت فعالیت می کنند تا امتیاز لازم برای یک محصول را جمع آوری کنند ضایع شود.بنابراین با بررسی کامل امتیازهای دریافتی شما متوجه شدیم که از مجموع امتیازهای دریافتی شما از بازی شافل، 8370 امتیاز آن به علت مشکل موجود در سایت می باشد. این میزان امتیاز از مجموع امتیازهای شما کسر شد و محصولات خریداری شده توسط شما به سیستم باز گردانده شد.امیدواریم در سایت خودتان، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوقات خوشی را سپری کنید و مشکلات سایت را به ما اطلاع دهید.با تشکر3tark.com
هههه !!! من كه براي تمام بازي هاش مشكله !!! نمي دونم جريان جيه ! ولي سرعت فلش هاش كمه !!! در نتيجه من خيلي راحت بازي هاي سرعتي رو با سرعت كم انجام مي دم !!! اينم يه ركورد !!! خسته شدم !خودم توب رو ول كردم ! وكرنه نفر اول ميشدم !
![]()
بیگی منو که منم اومدم !
مثل همیشه hvlmm
منم ادد کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)