میشه بیشتر توضیح بدین؟
3GS الان 1300000 قیمتشه ایران.
میشه بیشتر توضیح بدین؟
3GS الان 1300000 قیمتشه ایران.
این گوشی ها آشغال بتمام معنانعزیز میدونم ، اینم تحت لایسنس iPhone هست ، اکثر گوشی های ایرانی ساخت چین هست. اینم iPhone 3GS هست.
یک سرچ کردم ، فقط تنها تفاوتی که داشت(جدا از کیفیت محصول) ، نداشتن پشتیبانی تلفنی بود
چی ؟؟ فقط پشتیبانی نداره =)) !! جایی نگو میخندن برات
یعنی دوربینش 3.15 هست با 32 گیگ حافظه + 256 مگ رم + سی پی یو کورتکس 600 مگاهرتزی + صفحه مولتی تاچ =)) ؟؟
بیخیال بابا خیلی ساده این
بیان عزیز ، بشین به این بخند
بله iPhone 3GS اصل به قول خودشون 1،450،000 تومان هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلامببخشید می خواستم بدونم این قضیه داغ کردن باتری این گوشی چجوریاس؟گوشی اون وقت آسیب میبینه؟دیگه این که اگه بخوام از آمریکا بیارم lock بگیرم یا unlock؟آخه یکی 200$ میشه اون یکی 600$؟می ارزه ادم این قدر بیشتر بده؟ممنون
والا مال من که یه بار یه کم داغ کرد.اونم در حال شارژ داشتم بازی میکردم.در حالت عادی اصلا داغ نمیکنه.
شما عزیز اگه Lock رو بگیری که یعنی همون 199$ باید ماهی 30$ هم بدی Att.اونم تا 2 سال
اگه آنلاک گیر آوردی بگیر...
خدایا کی میشه ما هم یکم وضمون خوب شه (((عجب سرعت اینترنتی)))
راستی سامان اونجا آنلاک فکتوریش هم پیدا میشه؟ با چه قیمتی؟
سامان جان ممنون بابت پاسختون
ممنون آقا سامانفقط اگه ممکنه کمی هم راجع به عمر باتریش بگید.چون یک جا خوندم که علی رغم وعده اپل در بهبود عملکرد باتری در عوض خیلی زود (مثلا 1 صبح تا عصر با کار معمولی)باتری خالی میشه.درسته؟
تا اونجایی که من میدونم حدود ۱۵۰ میلی امپر بر ظرفیت باتری اضافه شده.
سی پیو و گرافیک جدید هم مصرفشون نصف مال مدل قدیمیس.پس مشکل باتری نداره.حتی تری جی هم نداره.
البته بسته به نوع استفادت داره.اگه نو ر صفحه رو ببری اخر و هی بری تو اینترنتو بازی کنی و ...۱۰ ساعتم دوام نمیاره....
مثلا این مال تری جی خودمه...
![]()
ممنون دوست عزیز.اطلاعات خیلی خوبی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)