میگم حامد جان کمی از بازیا فاصله بگیر.فردا داری میری سربازی تفنگ میدن دستت فکر میکنی تو COD هستی همرو میبندی به گلوله.
میگم حامد جان کمی از بازیا فاصله بگیر.فردا داری میری سربازی تفنگ میدن دستت فکر میکنی تو COD هستی همرو میبندی به گلوله.
روی منم اثراتی داشته:
1-معدلم تا پارسال از 19.5 بالا تر بود اما امسال که خیلی بازی می کنم معدل ترم اولم شد 16(تازه من خر خونم
)
2-وقتی کسی خونه نیست یا خوابن آروم تو اتاق ها نشسته به سبک sam fisher راه میرم!!
3-حوصله ی انجام هیچ کاری ندارم و فقط حوصله ی کامپیوترو دارم!!
4-اکثر رفتار هام عوض شده و خیلی بد شده!!
5-هر چی پول دارم میدم واسه خرید بازی و کنسول و ...
6-خیلی بازی های آنلاین بازی می کنم و واسه همین بد جوری Adsl منفجر میشه!!
7-رفتارم با خودم و خانوادم خیلی بد شده!!مخصوصا با مادرم!!خیلی هم دوست دارم مثل قبلا با هم خوب باشیم ولی دیگه نمی تونم راحت خودمو کنترل کنم!!
8-بعضی وقتا ساعت ها با خودم فکر می کنم که بازیساز شدم و می خوام بازی بسازم و ساعت ها روی خودش و داستانش فکر می کنم!!بعضی مواقع هم خودم ساعت ها نقش شخصیت اصلی رو به صورت عملی انجام میدم!!(مثل sam fisher
9-چشام ضعیف بود ضعیف تر هم شد!!
10-بعضی مواقع دستم خوابش میبره!!
خیلی چیزای دیگه هم هست!!
ولی در کل فکر کنم بازی کردن چیز مثبتی جز پر شدن اوقات فراغت نداشته باشه!!که البته همون اوقت هم در واقع اگه فکر کنیم در آخر چیزی جز ضرر واسمون نداره!!
Last edited by Bigwarrior; 24-03-2010 at 11:18.
روي درس من كه خيلي تاثير گذاشت چون ديگه دارم يواش يواش تركمو تحصيل ميكنم![]()
دیگه من به خودم قول داده ام دنبال بازیهای اکشن بخصوص از نوع +18 نمیروم وقت استراتژیک و ار پی جی
اما قبل ان که خیلی بازی میکردم از همه نوعش هر از گاهی وقت به زور میتونستم کامپیوتر را خاموش کنم و برم بسوی رختخواب اعصاب هم که کلا تعطیل چشمها هم در استانیه کوری ولی الان مدتی شده که بازیها را کم کرده ام وضعم خیلی بهتر شده است الان بازیهای جدید خشونتشون بیش از اندازه شده و واقعا وحیه ادم را از بین میبره در کل همه چیز ادم را از بین میبره
بين اين همه بازي كه كردم فقط دانته روم تاثير گذاشت ... دقيقا مثل دانته شده بودم يعني خودش ...
يه آدمي كه به هيچي توجه نميكردم . البته حس خيلي خوبي بود . بيخيالي![]()
ديگه داريد كم كم بازي را ميكنيد مرگه موش به خدا اينجوري ها هم كه شما مگيد نيست يكي بازي كنه همه چيش از بين ميره پس ديگه بازي نكنيم بريم كراك بكشيم خيلي بهتره
دوستان GTA گفتن یادم اومد رفته بودم سوپر مارکت سره خیابون یکی اومده بود کار سریع داشت
پیاده شد رفت تو مغازه منمکه رد میشدم دیدم در ماشین بازه روشن هم هست.
اون موقع ها هم خفن Vice Sity بازی میکردم.
خدا اون روز رو نیاره پام داشت می رفت بپرم تو ماشین برو که رفتیم.
ههههههههههههههههههههههههه ههه...پیاده شد رفت تو مغازه منمکه رد میشدم دیدم در ماشین بازه روشن هم هست.
اون موقع ها هم خفن Vice Sity بازی میکردم.
خدا اون روز رو نیاره پام داشت می رفت بپرم تو ماشین برو که رفتیم.
خخخخخخخخخخخخخخ
خب منم يه بلا ملاهايي سرم اومده بدونين خوبه
همين شيش سال پيش از تنگي نفسم داشتم ميمردم رفتيم دكتر گفت اعصاب مصاب براش نمونده .گف زياد مشغول يه چيزي ميشي كه اعصابتو ضعيف كرده و 6 ماهم طول كشيد از اون حال لعنتي دربيام
از اونجايي كه خيلي زياد دوچرخه سواري ميكنم ، دوچرخه سواريم تا سه سال پيش مثله اين جي تي اي 5 بود (همون سي جي) همه ميبستنم به فحش از بس تو پياده رو به اين و اون ميخوردم
بعدش كه تفنگ بادي خريده بودم همه چيرو نشونه ميرفتم و ميزدم كه برام گرون تموم ميشد(اون موقع ها بازي مدال افتخار و كال آو ديوتي و آي جي اي و قلعه ولفنشتاين بازي ميكردم)
كنسول پي اس يك هم داشتم كه شورش در شهر و اينا رو خيلي زياد بازي ميكردم جكي جان و اينا رو هم زياد كه بچه مچه هاي در و همسايه و فاميلامون از دستم كتكهاي مفصل ميخوردن.خودمو ميذاشتم جاي جكي جان و هالك
پن شيشتا هم از اين بازي هاي هوايي جنگي داشتم با فلايت سميلاتور 2004 كه بعد از تموم شدنشون ناخوداگاه مثله هواپيما فك ميكردم سرم هواپيماست و اينور اونور ميبردمش:خخخ
خلاصه يه بدبخت حرفه اي بودم .ولي الان ديگه كنار گذاشتم هر از چند گاهي مافيا (همون قديميه) رو بازي ميكنم:خخخ
اونم فري رايدش كه با ماشين سرعت ميرم ميكوبم به در و ديوار
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
ايول يادم رفت بگم موهاي منم ريخت كه الان تقويت كردم به حالت قبليش برگشته (دوسالي كشيدها)ریزش مو > این حالت برای یکی دیگر از دوستانه من هم که شدیدا بازی می کرد پیش اومد
ها بيا من بگم چيكار بكنولی تفریح دیگه ای نیست مثلا چیکار می کردم ؟
خواهشن کسی نگه درس می خوندی یا کتاب می خوندی که قاطی می کنم
الان من خودم دوسه دقيقه ديگه ميرم واسه دوچرخه سواري
آقا من پام كه رو ركاب مستقر ميشه ها، ديگه يه نفسه 50 90 كيلومتري ميرم:خخخ
جدي من ميرم تو محلمون ميگردم برو بچه هاي تبريزي ميشناسن فلكه بازار و وليعصر جنوبي و اينا
خيلي خيلي خيلي حال ميده .منظورم چشم چروني و اينا نيستهاااااااااا!
اصلا اينجا مدلش يه جوريه كه دوچرخه سوار حال ميكنه يه جورايي بزرگه اگه ترافيك هم ميشه از لاي ماشينا كه سرعت ميرم از چراغم رد ميشم و قيافه جماعته پشت چراغ قرمز قند رو تو دلم آب ميكنه:خخخخخخ
وجدانا بهت پيشنهاد ميكنم دوچرخه سواري كني و نه مثله من.بلكه قشنگ مثله بچه آدم
فدات
ولی دوستان واقعا این بازی ها اعتیاد اوره...من به شخصه اصلا بازی نمیکردم وقتی که گیم نتی باز کردیم دیگه کارم شده دنبال بازی جدید گشتن.....
سعی کنید اعتدال را رعایت کنید بیشتر از 2 ساعت به مانیتور به طور مداوم نگاه نکنید....
اگه میخاین بیش از 2 ساعت بازی کنین سیستمو خاموش کنید یه چرخ 1 ساعتی بزنید و بعد ...
به چشم اثر خیلی مخربی میزنه به طوری که تا جایی که بخای چشاتون بترکه میخاین بازی کنین و خودتون متوجه نمیشین...
در دوران درس بازی نکنین که به بازی بیشتر هوسی میشین و یکسره میشینین پشتش...
فقط این چشم ها خیلی مهم اند اگر مانیتور CRC دارین یه روکش های مخصوصی هست که اشعه را خیلی کم میکنه از اونا استفاده کنین اگر LCD هستش یکم بهتر....
کلا میانه رو باشید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)