تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 15 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 147

نام تاپيک: اثرات بازي هاي رايانه اي بر روي گيمر ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

اثراتی که من داشتم...
    گاهی یه هدبندمی بندم مثال اسنیک به سرم
    1- توی خیابون ناخوداگاه صدای اسنیک رو در میاوردم. گوشه دیوار حرکت می کردم. مثلا مخفی می شدم.
    2- بی خوابی که رو شاخشه.
    3- یک مدت بعد بازی اره درهارو اروم باز می کردم.
    4- میدید مثلا وسط حال انگار از پشت بهم گلوله خورده تلب میافتادم زمین.
    5- بعد بازی بتمن یه پارچه بلند سیاه از لحاظ طولی بلند خریدم شبا میبستم به گردم اویزون میشدم میرفتم تو ایون به سبک بتمنی میشستم.می وفتم تو حس.
    6- بعد بازی call of juarez همش زیر زبونم بود SOn of Betch
    7- بعد بازی اساسینز کرید یه مدت طولانی یکی از انگشتامو مثال انگشت دست الطایر با کش بستم که مثل اون مثلا قطع شده.
    بازم هست ....

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------

بعد بازی Pradise وقتی سوار ماشین میشدم می رفتم تو حس بکوبم به درو دیوار پیاده شم بینم فیزیک چطوریه.
    بعد بازی دانته ایفرنو انقدر ادم خوبی شده بودم.
    بعد بازی دویل می کرای مثل دانته به همه چی بی توجه میشدم.

---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

چند سال پیش تو کلوب توی صحنه اخر بازی متال گیر 3 ...موقعی که باس احترام ارتشی کردم سریع بلند شدم منم احترام کردم
    ملت چشاشون زده بود بیرون.

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

یدفعه بد جوری حسش اومد دسته xbox رو مثل باتارانگ بتمن پرتاب کنم.
    میگم حامد جان کمی از بازیا فاصله بگیر.فردا داری میری سربازی تفنگ میدن دستت فکر میکنی تو COD هستی همرو میبندی به گلوله.

2. 8 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

روی منم اثراتی داشته:
    1-معدلم تا پارسال از 19.5 بالا تر بود اما امسال که خیلی بازی می کنم معدل ترم اولم شد 16(تازه من خر خونم)
    2-وقتی کسی خونه نیست یا خوابن آروم تو اتاق ها نشسته به سبک sam fisher راه میرم!!
    3-حوصله ی انجام هیچ کاری ندارم و فقط حوصله ی کامپیوترو دارم!!
    4-اکثر رفتار هام عوض شده و خیلی بد شده!!
    5-هر چی پول دارم میدم واسه خرید بازی و کنسول و ...
    6-خیلی بازی های آنلاین بازی می کنم و واسه همین بد جوری Adsl منفجر میشه!!
    7-رفتارم با خودم و خانوادم خیلی بد شده!!مخصوصا با مادرم!!خیلی هم دوست دارم مثل قبلا با هم خوب باشیم ولی دیگه نمی تونم راحت خودمو کنترل کنم!!
    8-بعضی وقتا ساعت ها با خودم فکر می کنم که بازیساز شدم و می خوام بازی بسازم و ساعت ها روی خودش و داستانش فکر می کنم!!بعضی مواقع هم خودم ساعت ها نقش شخصیت اصلی رو به صورت عملی انجام میدم!!(مثل sam fisher
    9-چشام ضعیف بود ضعیف تر هم شد!!
    10-بعضی مواقع دستم خوابش میبره!!

خیلی چیزای دیگه هم هست!!
    ولی در کل فکر کنم بازی کردن چیز مثبتی جز پر شدن اوقات فراغت نداشته باشه!!که البته همون اوقت هم در واقع اگه فکر کنیم در آخر چیزی جز ضرر واسمون نداره!!
    Last edited by Bigwarrior; 24-03-2010 at 11:18.

4. این کاربر از Bigwarrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

روي درس من كه خيلي تاثير گذاشت چون ديگه دارم يواش يواش تركمو تحصيل ميكنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دیگه من به خودم قول داده ام دنبال بازیهای اکشن بخصوص از نوع +18 نمیروم وقت استراتژیک و ار پی جی

اما قبل ان که خیلی بازی میکردم از همه نوعش هر از گاهی وقت به زور میتونستم کامپیوتر را خاموش کنم و برم بسوی رختخواب اعصاب هم که کلا تعطیل چشمها هم در استانیه کوری ولی الان مدتی شده که بازیها را کم کرده ام وضعم خیلی بهتر شده است الان بازیهای جدید خشونتشون بیش از اندازه شده و واقعا وحیه ادم را از بین میبره در کل همه چیز ادم را از بین میبره

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

بين اين همه بازي كه كردم فقط دانته روم تاثير گذاشت ... دقيقا مثل دانته شده بودم يعني خودش ...

يه آدمي كه به هيچي توجه نميكردم . البته حس خيلي خوبي بود . بيخيالي

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ديگه داريد كم كم بازي را ميكنيد مرگه موش به خدا اينجوري ها هم كه شما مگيد نيست يكي بازي كنه همه چيش از بين ميره پس ديگه بازي نكنيم بريم كراك بكشيم خيلي بهتره

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان GTA گفتن یادم اومد رفته بودم سوپر مارکت سره خیابون یکی اومده بود کار سریع داشت
    پیاده شد رفت تو مغازه منمکه رد میشدم دیدم در ماشین بازه روشن هم هست.
    اون موقع ها هم خفن Vice Sity بازی میکردم.
    خدا اون روز رو نیاره پام داشت می رفت بپرم تو ماشین برو که رفتیم.

10. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

پیاده شد رفت تو مغازه منمکه رد میشدم دیدم در ماشین بازه روشن هم هست.
    اون موقع ها هم خفن Vice Sity بازی میکردم.
    خدا اون روز رو نیاره پام داشت می رفت بپرم تو ماشین برو که رفتیم.
    ههههههههههههههههههههههههه ههه...
    خخخخخخخخخخخخخخ

خب منم يه بلا ملاهايي سرم اومده بدونين خوبه
    همين شيش سال پيش از تنگي نفسم داشتم ميمردم رفتيم دكتر گفت اعصاب مصاب براش نمونده .گف زياد مشغول يه چيزي ميشي كه اعصابتو ضعيف كرده و 6 ماهم طول كشيد از اون حال لعنتي دربيام

از اونجايي كه خيلي زياد دوچرخه سواري ميكنم ، دوچرخه سواريم تا سه سال پيش مثله اين جي تي اي 5 بود (همون سي جي) همه ميبستنم به فحش از بس تو پياده رو به اين و اون ميخوردم
    بعدش كه تفنگ بادي خريده بودم همه چيرو نشونه ميرفتم و ميزدم كه برام گرون تموم ميشد(اون موقع ها بازي مدال افتخار و كال آو ديوتي و آي جي اي و قلعه ولفنشتاين بازي ميكردم)
    كنسول پي اس يك هم داشتم كه شورش در شهر و اينا رو خيلي زياد بازي ميكردم جكي جان و اينا رو هم زياد كه بچه مچه هاي در و همسايه و فاميلامون از دستم كتكهاي مفصل ميخوردن.خودمو ميذاشتم جاي جكي جان و هالك
    پن شيشتا هم از اين بازي هاي هوايي جنگي داشتم با فلايت سميلاتور 2004 كه بعد از تموم شدنشون ناخوداگاه مثله هواپيما فك ميكردم سرم هواپيماست و اينور اونور ميبردمش:خخخ

خلاصه يه بدبخت حرفه اي بودم .ولي الان ديگه كنار گذاشتم هر از چند گاهي مافيا (همون قديميه) رو بازي ميكنم:خخخ
    اونم فري رايدش كه با ماشين سرعت ميرم ميكوبم به در و ديوار

---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

ریزش مو > این حالت برای یکی دیگر از دوستانه من هم که شدیدا بازی می کرد پیش اومد
    ايول يادم رفت بگم موهاي منم ريخت كه الان تقويت كردم به حالت قبليش برگشته (دوسالي كشيدها)

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

ولی تفریح دیگه ای نیست مثلا چیکار می کردم ؟

خواهشن کسی نگه درس می خوندی یا کتاب می خوندی که قاطی می کنم
    ها بيا من بگم چيكار بكن
    الان من خودم دوسه دقيقه ديگه ميرم واسه دوچرخه سواري
    آقا من پام كه رو ركاب مستقر ميشه ها، ديگه يه نفسه 50 90 كيلومتري ميرم:خخخ
    جدي من ميرم تو محلمون ميگردم برو بچه هاي تبريزي ميشناسن فلكه بازار و وليعصر جنوبي و اينا
    خيلي خيلي خيلي حال ميده .منظورم چشم چروني و اينا نيستهاااااااااا!
    اصلا اينجا مدلش يه جوريه كه دوچرخه سوار حال ميكنه يه جورايي بزرگه اگه ترافيك هم ميشه از لاي ماشينا كه سرعت ميرم از چراغم رد ميشم و قيافه جماعته پشت چراغ قرمز قند رو تو دلم آب ميكنه:خخخخخخ
    وجدانا بهت پيشنهاد ميكنم دوچرخه سواري كني و نه مثله من.بلكه قشنگ مثله بچه آدم
    فدات

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ولی دوستان واقعا این بازی ها اعتیاد اوره...من به شخصه اصلا بازی نمیکردم وقتی که گیم نتی باز کردیم دیگه کارم شده دنبال بازی جدید گشتن.....
    سعی کنید اعتدال را رعایت کنید بیشتر از 2 ساعت به مانیتور به طور مداوم نگاه نکنید....
    اگه میخاین بیش از 2 ساعت بازی کنین سیستمو خاموش کنید یه چرخ 1 ساعتی بزنید و بعد ...
    به چشم اثر خیلی مخربی میزنه به طوری که تا جایی که بخای چشاتون بترکه میخاین بازی کنین و خودتون متوجه نمیشین...
    در دوران درس بازی نکنین که به بازی بیشتر هوسی میشین و یکسره میشینین پشتش...
    فقط این چشم ها خیلی مهم اند اگر مانیتور CRC دارین یه روکش های مخصوصی هست که اشعه را خیلی کم میکنه از اونا استفاده کنین اگر LCD هستش یکم بهتر....
    کلا میانه رو باشید...

14. 2 کاربر از Amin.P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •