تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 44 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 440

نام تاپيک: سریال در چشم باد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

هنگ آخرش واقعا افتضاحه... من وقتی برای اولین بار اهنگ آخرشو شنیدم حس کردم قسمت هایی از موسیقی متن فیلم تروی و افسانه زورو رو باهم قاطی کردن و یه خورده موسیقی ایرانی رو چاشنیش کردن... موسیقیش در حد خود سریال به صورت خیلی خوب نیست...
    بابا خیلی قشنگه دلت میاد میگی افتضاحه .
    تازه منظورم این بود هرشبی که پخش میشه نه هرشب .
    ببخشید اشتباه کردم دیگه

2. این کاربر از شاد Ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بامشاد خیلی باحال بازی میکنه تو این فیلمه .
    فقط اون پسره که خیلی متعصبه و بابائیه و نمازخونه یه کم بد بازی میکنه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    بدبختخونه

پيش فرض

جونمی جون لاله اسکندریو دیدید چقدر قشنگ باز ی میکنه فقط یه ذره صداشو بیش از حد نازک میکنه من که عاشقه بازیه لاله اسکندریم ولی خب وضع ضاهریش یه ذره یعنی اینکه لباسش یه ذره تنگه نه غلام؟ ولی خب خیلی خوشگله

داره خودمونی میشه N.E.G.A.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Whenever Wherever

پيش فرض

به نظر من سریال خیلی خوب و اصل و نصب داریه ،من از دوران کودکی خیلی خوشم نیومد ولی در عوض این فصل(دوران حال)خیلی قشنگ .
    راستی اینطور که معلومه بیژن با ایران (جوزانی) ازدواج نمیکنه و میشه گفت تنها چیزی که باعث ناراحتی هست همین موضوعه.
    من از دوست دوران کودکی بیژن اصلاً خوشم نمیاد.
    از نقش رضا شفیعی جم خیلی خوشم میاد ؛ راستی اسمش توی سریال چی بود؟؟

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

این کارکردانشم کل فکو فامیلشو ریخته تو فیلم از تدارکات گرفته تا دستیار کارکردان

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دخترشم پدررو مجبور کرد نقش دختر تیمسارو بهش بده وگرنه میزد ساخت سریالو متوقف میکرد
    برای نقش یه همچین دختری هنرپیشه های بهتر از اون کم نبودن، اصلا سحر جوزانی با کارای طنز مدیری شناخته شد و اینجور نقشای جدی یه خرده براش گنده س؛ بازی ایرانو تو این سریال مقایسه کنین با بازی مستانه (لیلا حاتمی) توی کیف انگلیسی.

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

این تیکه های رقص اکبر عبدی رو برای دانلود ندارین؟؟؟؟
    Last edited by mstf666; 16-10-2009 at 23:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    بدبختخونه

پيش فرض

به نظره من سحر جعفریه جوزانی قشنگ بازی میکنه و البته اگه این نقشو به لاله اسکندری میدادن قشنگتر بازی میکرد اما در کل من از این فیلم راضی هستم واقعا جدی میگم کارگردانش خیلی فیلمو قشنگ ساخته و خیلی خیلی همه چیزش به واقعیت نزدیکه

اونجایی که اون مرده گفتش بیا بریم با همدیگه برقصیم باورتون نمیشه که بگم شکه شدم گفتم بابا ایرانم داره راه میفته

اما بچه ها یکی بیاد به من بگه که توی دوران کودکی اون پسره که با لیلی میگشت تو این دوران بزرگسالی کدومشونه ؟

واصلا لیلی کدومشونه ؟ و توی دوران کودکی که اون پسره به داداشش میگفت کله گنده کدومشونه؟

چون من یه 4 /5 قسمتی رو ندیدم اصلا نمیدونم چی به چیه؟

خواهش میکنم یکی بیاد از اونجایی که داشتن میرفتن به سمته تهران با اسب بعد اسبشون (همون چیزی که چند نفر روش میشینن که الآن یادم نیست اسمش چیه؟) گیر کرد تو گلا رو تا 3 قسمته پیش خلاصه بگه چی شد ؟

10. این کاربر از Felakating بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

روند ساخت دكورهاي سريال تاريخي جوزاني در گفت‌وگو با مجيد ميرفخرايي:
    90درصد از طراحي لباس‌ و صحنه‌هاي «در چشم باد» با مستندات تاريخي است

طراحي صحنه و لباس سريال تاريخي «در چشم باد» را كه تصويرگر تاريخ معاصر، مبارزات مردمي، ضعف و قوت حاكمان در اين دوره، زمينه‌هاي پيروزي انقلاب اسلامي و دوران دفاع مقدس تا فتح خرمشهر است را مجيد ميرفخرايي برعهده دارد. اين هنرمند كه تاكنون با فيلم‌هايي چون‌ «فرش باد»، «روز واقعه»، «گاهي به آسمان نگاه كن» و مجموعه‌هاي تلويزيوني «امام علي(ع)»، «شيخ بهايي» و «يوسف پيامبر»(ع) همكاري داشته‌است در گفت‌وگويي با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا شركت كرد و با بيان اين كه سريال «در چشم باد» متشكل از چهار مقطع تاريخي است، از حكومت‌هاي قاجار، پهلوي اول و دوم و زمان حال به عنوان مقاطعي كه داستان‌هاي اين سريال در آن‌ها مي‌گذرد، يادكرد.
    ميرفخرايي خاطرنشان كرد: هر كدام از اين چهار مقطع تاريخي خصوصيات خود را به لحاظ معماري و فضاسازي دارا هستند. در مجموع «در چشم باد» سريالي با فضاسازي مختلف و تنوع لباسي بسيار، محسوب مي‌شود.
    وي با اشاره به بخشي از سريال «در چشم باد» كه در دوران حكومت قاجار مي‌گذرد به خبرنگار ايسنا گفت: از آن جا كه بناهاي دوران قاجار كمتر باقي مانده بودند، مجبور شديم براي بازسازي آن دوره يكسري ساخت و ساز و رتوش انجام دهيم.
    ميرفخرايي در پاسخ به پرسش ايسنا كه طراحي صحنه و لباس سريال «در چشم باد» تا چه اندازه براساس مستندات موجود شكل گرفته است، اظهار كرد: 90 درصد از طراحي لباس‌ها و محل‌هاي اين سريال براساس مستندات تاريخي صورت گرفته؛ چرا كه هم عكس‌هايي دراين زمينه وجود دارد و هم فضاهاي آن دوران را به صورت جسته، گريخته در تهران مي‌بينيم.
    وي ادامه داد: سعي كرديم در فضاسازي‌ها امانتدار باشيم و خلاقيتي را كه در سينما وجود دارد، به كار بگيريم. چرا كه تمام اين‌ها در تاريخ ثبت مي‌شود و شايد بعدها بتوان به آن مراجعه كرد.
    اين طراح صحنه و لباس از شهرك سينمايي غزالي و شهرك سينمايي دفاع مقدس به عنوان لوكيشن‌هايي كه دكورهاي سريال «در چشم باد» در آن جا ساخته شدند، نام برد.
    وي به اين پرسش ايسنا كه آيا مشكلات كمبود بودجه كه سازمان صدا و سيما در مقاطعي از ساخت «در چشم باد» با آن مواجه بود بر ساخت اين سريال تاثير گذاشته است؟ پاسخ مثبت داد و افزود: طبيعتا كمبود بودجه در مقاطعي باعث شد كه ريتم كار كند شود.
    ميرفخرايي هم‌چنين با اعلام اين كه پلان‌هاي فاز جنگ، در خرمشهر فيلمبرداري شده‌است، ادامه داد: براي فيلمبرداري در خرمشهر بيشتر از خيابان‌هاي اين شهر استفاده كرديم و ساخت دكور بيشتر به بازسازي بناها مربوط شد.
    وي پل شناور رودخانه كارون را از جمله لوكيشن‌هاي اصلي سريال «در چشم باد» برشمرد كه با هدف عبور رزمندگان ايراني از روي رود كارون و فيلم‌برداري اين صحنه ساخته شده است.
    ميرفخرايي در ادامه خاطرنشان كرد: بازسازي مسجدجامع خرمشهر به همان شكلي كه در زمان جنگ بوده، طي 2-3 ماه انجام شد. بنابراين روي گنبد كاشي‌كاري مسجد جداره سيماني كشيده‌ايم و آن بخشي كه توسط خمپاره خراب شده بود را بازسازي كرديم.
    به گفته‌ي مدير هنري سريال «در چشم باد» در صحنه‌اي كه در لوكيشن مسجد خرمشهر فيلم‌برداري مي‌شود، ورود رزمندگان ايراني به مسجد تصوير خواهد شد.
    مجيد ميرفخرايي به اين پرسش كه آيا مسجد خرمشهر براساس مستندات تاريخي ساخته شده‌است؟ پاسخ مثبت داد و افزود: بناي اين مسجد را براساس عكس‌هايي كه از زمان فتح خرمشهر موجود است، بازسازي كرديم.
    اين هنرمند در پايان در پاسخ به پرسش ديگري درباره‌ي همكاري نهادها و ارگان‌ها براي ساخت صحنه‌هاي جنگي سريال «در چشم باد»، همكاري ارتش و سپاه را خوب توصيف كرد و افزود: من فيلم دفاع مقدسي زياد كار كرده‌ام؛ براين اساس همكاري نهادهاي نظامي با سريال «در چشم باد» بسيارخوب بوده‌است.

12. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

"در چشم باد" یادآور سنت‌های فراموش شده ایران است

بازیگر نقش حاج قاسم در مجموعه تلویزیونی "در چشم باد" با تاکید بر اینکه عاشقانه نقش خود را در این پروژه بازی کرده، ویژگی این مجموعه را یادآوری سنت‌های فراموش شده ایران دانست. فخرالدین صدیق شریف درباره بازی در مجموعه تلویزیونی "در چشم باد" به خبرنگار مهر گفت: بعد از مطالعه فیلمنامه "در چشم باد" در ملاقاتی که با آقای جوزانی داشتم، او درباره شخصیت حاج قاسم به من گفت که می‌خواهم نقش یک بچه تهرانی قدیمی را به خوبی بازی کنی. با توجه به اینکه من در تهران متولد و بزرگ شدم کاملاً با رفتارهای آدم‌های قدیمی تهران آشنا هستم.
    وی در ادامه افزود: ویژگی لوطی منشانه شخصیت حاج قاسم برایم جالب بود و با افتخار و عاشقانه در کار جوزانی بازی کردم. به مرور زمان سنت‌های قدیمی برای نسل‌ جوان رنگ می‌بازنند، اما مجموعه "در چشم باد" با پرداخت به تاریخ معاصر ایران باعث شد بسیاری از سنت‌های فراموش شده زنده شود و در لا به لای کار با ظرافت خاصی به این موضوع پرداخته شده است. در کنار اینکه "در چشم باد" یک اثر ملی و دراماتیک است، مردم را به زیبایی با تاریخ معاصر آشنا می‌کند.
    این بازیگر درباره توقف‌های مکرر این مجموعه و تاثیر آن در بازی‌اش گفت: مسلماً وقتی بازیگری نقش را بازی می‌کند پارامترهایی از نقش در او نهادینه می‌شود، حتی اگر سه سال بعد سکانسی از بازی او مانده باشد، تصور نمی‌کنم زمان مشکلی در این باره ایجاد کند. البته بهترین روش این است که کار بدون توقف انجام شود تا راکوردها حفظ شد.
    صدیق شریف خاطرنشان ساخت: البته در فاز اول مجموعه که فیلمبرداری آن در ماسوله بود، حضور نداشتم، اما در طول بازی‌ام توقف دو ماه و نیم داشتم که آن هم تاثیری در بازی‌ام نگذاشت. به هر حال ساخت مجموعه‌های الف ویژه که نیازمند تولید سنگینی است باید انتظار هر اتفاقی را داشت، چون با دشواری‌های زیادی رو به رو است.
    وی با اشاره به تجربه ارزشمندی که از همکاری با مسعود جعفری جوزانی به دست آورده گفت: کار با جوزانی تجربه خوبی بود. او با نگاه دقیق به تاریخ این سرزمین و با ظرافت "در چشم باد" را ساخته و تمام لحظات بازی در این مجموعه جذاب بود.
    این بازیگر ادامه داد: در مجموع "در چشم باد" کار خوبی شده است. در برخوردی هم که با مردم داشتم از دیدن این مجموعه راضی بودند. البته در ابتدا قرار بود مجموعه از نگاه بیژن روایت می‌شد، اما بعد تغییر کرد. به نظرم اگر این طور قصه روایت می‌شد شکل بهتری می‌گرفت. تولید آثاری مثل "در چشم باد" تاریخ معاصر را زنده می‌کند و بهتر است تهیه چنین آثاری بیشتر شود، چون سطح سلیقه مخاطبان را بالا می‌برد.
    فخرالدین صدیق‌شریف این روزها مشغول بازی در مجموعه "کلاه پهلوی" است و در این مجموعه نقش قاضی احسان را بازی می‌کند.

14. این کاربر از sinath بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •