دوستان یه سئوال(0225-0401-1071-1214)
بنظرتون میشه برای جلوگیری ازمشکلاتی که بواسطه آپدیت پیش میاد برای درایو در مواقع آپدیت pcb قدیمی رو جایگزین pcb کپی کنیم. بنظر خودم که باید شدنی باشه![]()
دوستان یه سئوال(0225-0401-1071-1214)
بنظرتون میشه برای جلوگیری ازمشکلاتی که بواسطه آپدیت پیش میاد برای درایو در مواقع آپدیت pcb قدیمی رو جایگزین pcb کپی کنیم. بنظر خودم که باید شدنی باشه![]()
مگه شما بورد درایو رو عوض کردید ؟
نه این فقط یک نظریه بود...ولی بخاطر write protect بودن چیپ این ورژنا میگم چون برای هماهنگی با داشبوردای جدید چیزی روش رایت نمیشه واسه آپدیت از کیت قبلی استفاده کنیم بعد دوباره کیت جدیدو بزاریمو ... البته فکر میکنم بعد هر آپدیت دوباره فریم ور جدید لازم بشه واسه هماهنگی درایو با داشبورد جدید
---------- Post added at 07:34 AM ---------- Previous post was at 07:30 AM ----------
نسخه آزمایشی xKey ریلیز شد
نسخه نهایی اوایل جولای
به نقل از Xecuter
عرضه PCB از کارخانه به فروشنده ها از دوشنبه صبح آغاز میشه. بدون احتیاج به لحیمکاری فقط باید 5تا سیم قطع و دوباره وصل بشه که لحیم کاری اونا فکر نکنم کار خاصی باشه
عرضه PRO KIT ها زودتر شروع شده ولی گفته مثلا تو آمریکا از سه شنبه 4th July زودتر فروشش آغاز نمیشه.
همچنین گفته اگه بردی که تهیه کردید با عکس فرق داشت بخاطر اینکه چند مدل برد و MT مختلف عرضه خواهد شد..
فقط فریم ور کوفتی کی میاد خدا عالمه
محتوای مخفی: منبع
یعنی کیت که عرضه بشه هنوز fw عرضه نشده تا اون موقع ؟
بله دیگه مثکه اینجوریه با تاریخی که اعلام شده تو آمریکا حداقل میدونیم که عرضه شده.. ولی حتما فرم ویر هم عرضه میشه بزودی زود (امیدوارم) چون PCB بدون فرم ویر بدردی نمیخوره ولی اینکه کی به اینجا برسه و با چه قیمتی فک کنم یه ماهی بشه
افزایش قیمت در سایت modchip.ca زمان توزیع زده 10 جولای
از 59 دلار به 119 دلار این به ایران برسه با این انصاف فروشنده ها بدبختیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by yadam.nemiad; 04-07-2011 at 08:40.
مکافات x360key بیشتره یا pcb ؟ اگه قرار باشه pcb انقدر گرون باشه میریم x360key میگیریم . x360 key فقط یه دستگاه کوچیکه که به xbox وصل میشه ؟ دیگه چیز خاص دیگه ای نداره ؟
X360Key نه لحیم کاری داره و نه نیازی به دیسک بازی داره .
وقتی قیمت ها اینطوری هستند خوب معلومه که X360Key بهتره .
این xkey تا بحال کسی از بچه ها ازش استفاده کرده . فکر کنم اینجوری که بوش میاد باید بریم دنبال xkey البته برا یکی مثله من که فعلا لایو نمیخوام انتخاب عالی هستش فقط قیمتش مسئله است . بنظرتون این استفاده با آپدیتهای بعدی مایکرو مشکلی نخواهد داشت یا مثلا با آپدیت نرم افزاری حل میشه ( منظورم اینکه مثلا 2 3 ماه دیگه مایکرو یه آپدیتی نده این دستگاه از کار بیافته و بگن دوباره فلان چیپو فلان بوردو بخرین 100 دلار تا درست شه)
مصاحبه اختصاصیeurasia باسازنده اصلی اکس کی (aka x360Key)
پروژه های انجام شده توسط تیم XKEY .
XKey, Wode, Wiikey, Drivekey, d2pro, xenoGC, Qoob, Crystal Chip, Aladdin XT/XenoFX series mod chips for Xbox 1.
زمان تقریبی ساخت X360key
حدود 6 ماه
آیا Xkey با همه xbox ها کار میدهد از جمله اسلیم؟
بله و برای ورژنهای درایوهای جدید هم ساپورت خواهد شد.
آیا نصب و راه اندازی XKEy ساده است؟
خیلی ساده بصورت plug n play .اگر شما قادر به dump کردن فرم ور باشید پس میتونید xkey هم نصب کنید.
در دو کنسول PS3 و Wii در هنگام اجرای بعضی بازیها از روی هارد مشکلاتی دیده میشود که احتیاج به آپدیت فرم ویر دارند. آیا xkey مشکلات مشابهی خواهد داشت؟
بعلت اینکه xkey مانند یک درایو واقعی و image بازیها از روی هارد مانند یک دیسک واقعی به دستگاه شناسایی میشود همه چیز بخوبی کار میدهد و مشکلی نخواهد داشت.
در استفاده از xkey استفاده درایو خود کنسول چیست؟
xkey در دوحالت کار میکند. emulation & passthru در حالت emulation درایو به هیج وجه لازم نیست ولی در حالت passthru درایو بصورت معمولی کار میکند.
آیا برای کارکردن درایو با xkey فلش کردن یا فرو ویر خاصی لازم است؟
خیر، برای تنظیمات xkey شما فقط لازم است فرم ویر اصلی درایو را dump کرده و در xkey استفاده کنید.
برای استفاده از xbl چه طرحی دارید؟( مقایسه امنیت xkey با ixtreme)
سعی داریم با آپدیتهای بعدی این مشکل را هم برطرف کنیم،تعداد زیادی با استفاده از ixtreme بن شده اند و درحال حاضر ixtreme جدید هم با مسئله هایی روبروست.برای نمونه در اسلیم برای چک کردن FW توسط دستگاه اطلاعات بسیاری در (C4E's so called 'rootkit')جابجا میشود این امر به نسبت مواقعی که از FW اصلی درایو استفاده میشود زمان بیشتری خواهد برد.در بدترین حالت حدود 5 برابر زمان معمول طول میکشد حدود 15ثانیه بجای 2 3 ثانیه. اگر مایکرو متوجه این تاخیر بواسطه استفاده از CFW شود مطمئنا کاربر در لیست بن شدن قرار میگیرد.
مقایسه زمانی نمودار پائین
با مقایسه بالا مطمئنا xkey با داشتن پردازنده قدرتمند ARM9بسیار سریعتر میتواند چک کردن FW را انجام دهد. xkey به علت داشتن قدرت(CPU ARM9) و حجم بالا(بواسطه استفاده هارد) میتواند جوابگوی خیلی مسائل و مشکلات آینده باشد.
کارکردن xkey با فرمت جدید XGD3 چگونه خواهد بود؟
هیچ مشکلی ندارد بعلت اینکه image بازی ها روی هارد ذخیره میشود به هیچ وجه مشکلی با حجم بازی نخواهد داشت xkey هارد تا 2 ترابایت هم پشتیبانی میکند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)