اين کاوه (پوریا پورسرخ ) چرا حالت چشماش مثل آدماي مريضه ! بي حال بي رمق....... قيافشو بخاطر نقشش اينجوري درست كردن يا واقعا مريضه؟ !
كلا سريالاي اين يارو كارگردانه فقط از نظر تصويري و صوتي جالب هست ولي كاملا مشخصه كه كيلويي سريال ميسازه.
اين کاوه (پوریا پورسرخ ) چرا حالت چشماش مثل آدماي مريضه ! بي حال بي رمق....... قيافشو بخاطر نقشش اينجوري درست كردن يا واقعا مريضه؟ !
كلا سريالاي اين يارو كارگردانه فقط از نظر تصويري و صوتي جالب هست ولي كاملا مشخصه كه كيلويي سريال ميسازه.
چه جوری دلت میاد بگی چشاش مثل مریضاس
عخشه منه![]()
من زیاد این سریالو نمیبینم ولی فکر کنم تو این روزای آخر چاقو خورد کاوه ، به خاطر اون نیست ؟
در ضمن فکر کنم مشکل روحی هم داره ، آخه تو این دو سه قسمتی که من دیدم همش میگه ، منو دستام ، یا میگه نرگس جونو که میشناسی .
من نمیدونم این گل پسره چی داره همه خوششون میاد...من خودم از اون فیلمی که چند سال پیش تو عید با هانیه توسلی تو لبنان...بازی کرده بود ازش خوشم اومد...چه جوری دلت میاد بگی چشاش مثل مریضاس
عخشه منه
آخه الان تو سریالای ایرانی هیچ بازیگر جوونی نیست که تیپ خوب بزنه یا چهره خوبی داشته باشه.واسه همین پورسرخ خیلی تو چشم میاد مثل سیاوش خیرابی یا مهدی سلوکی تو این یکی دو ساله.
به نظر من یه معصومیتی تو چشاش داره.واسه همین محبوب شده.
آقا این دوتا پلیسا چقدر رو اعصابن
اون از اون رییسه که بطری آب از دستش نمیفته و واسه همه شاخ بازی در میاره و از همه طلب کاره!
اونم از نوچش که هر قسمت یه کار بچگونه میکنه که رییسه بزنه تو حالش و در اینجا بیننده باید بخنده!
اون دوستمون هم که مهدی سلوکی و سیاوش خیرابی رو ستاره های تلویزیون میدونن توجه داشته باشن که اینا بازیگر نیستن،بچه خوشگلن![]()
منظور منم همینه.یعنی اینا بیش تر با قیافه شون محبوب میشن نه با بازیگریشون.البته حق بدین با این فیلم نامه های ضعیف و دیالوگای مسخره هیچ کسی نمی تونه خوب بازی کنه!
دقت کردین دیشب کیمونی کاهن(!) میوه ها رو که گرفت به یارو گفت:
بذار به حساب غنبر خانوم!!!
یعنی چی آخه؟!
غنبرخانوم با میوه فروش سر کوچه چه حسابی داره ...؟!
یکی نیست قبل از پخش دیالوگای مورد دار رو کنترل کنه؟!
حالا شایدم من اشتباه شنیدم،ولی فکر نکنم چون بابام هم یواشکی داشت میخندید!!!![]()
من کلا از این پوریا پور سرخ خوشم نمیاد اینجا هم نقشش خیلی مرموزه
ولی از آتیلا پسیانی خوشم میاد . این نقش هم خیلی بهش میاد
خبر جدید و تاسف بار اینکه بازیگر نقش زن دادشه دوست خجسته نیز در گذشت.
دیشب اخبار گفت که ایشون تو همین هواپیمایی بود که تازگیها سقوط کرد...روحش شاد.
در ضمن کارگردان این فیلم هم گفته یا بعضی از سکانسایی که باید ساخته میشد حذف میشه یا بازیگری جایگذین ایشون میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)