ماشين خشكي هم هست مثل پرايده.تازه نه دوگانه سوز داره نه ميشه دوگانه سوزش كرد.![]()
ماشين خشكي هم هست مثل پرايده.تازه نه دوگانه سوز داره نه ميشه دوگانه سوزش كرد.![]()
ماشین خشکی هست ولی بجاش تو سرعتای بالا کمکاش تو دست انداز نمیره هوا !
2گانه سوز هم نمیشه دلیل داره عزیز
چون هنوز عرضشو ندارن،بخاطر تکنولوژی موتورش
ماکسیما رو هم هنوز نتونستن،ال 90 هم بزووور
پوریا جان به خاطر تکنولوژی نیست
مسله اجازه تولید کننده اصلی هستش که مجوز بده تا برای موتور ماشین تجهیزات CNG نصب کنن .مثلا زانتیا با تمام اینکه موتورش روی پارس ELX بود بازم اجازه گازسوز کردن زانتیا 1800 رو سیتروئن نداد .
ما رفته بودم ماشین داییم (آردی)رو گازسوز کنیم،این جمله رو دقیقا همونی که واسمون گازسوز کرد،گفتش
از قول اون گفتم
به این چیزا گوش نده بابا
مگه تکنولوژی بالا باشه نمیتونه گاز رو بسوزونه چطور مرسدس بنز تویتا گازسوز دارن؟
نه اینکه نشه
این ایرانیا نمیتونن![]()
ریو هیچ مشکلی نداره از تابستان هم ای بی اس دار میشه صبر کنید پس...
اتوماتیکشم که همه چی داره فوق العادست و بسیار قیمت خوب چون با این قیمت206تیپ3یا ال90قول میدن که اتوماتیک نیست!
یا کم تولید میشه.. و یا خوب فروش میره..!
کم تولید میشه
فروشش هم زیاد نیست
اتفاقا خیلی خوشحالم که اینجوریه،چون باعث میشه کیفیتش نیاد پایین
تجربه نشون داده تو ایران هر ماشینی که تولیدش میره بالا به همون نسبت کیفیت میاد پایین
الان یعنی کیفیت ریو خوبه دیگه؟! توی تاپیک اخرین تغییرات ریو توی سایت Tuningt alk که دنبال کنید متوجه ایرانی شدن کامل ریو میشید ..چه 1 نفر بخره چه 100 نفر ماشین ایرانی میشه ... تکنولوژی ریو فکر نمیکنم از l90 بالاتر باشه که l90 گازسوز داره وارد میشه ولی ریو نه! و اینکه ایران با کمک شرکت سازنده معمولا خودرویی رو گازسوز میکنه !
این تاپیکم یا باید عنوانش به مشکلات ریو عوض بشه یا کلا قفل بشه به نظر من چون الان به اندازه کافی دیگه ریو توی خیابون ها هست !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)